Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)
fsafa για άνθρωπο που είναι σίγουρος ότι δε θα βγει προκήρυξη πολύ συχνά επισκέπτεσαι το φόρουμ...
Πέτρος έγραψε:fsafa για άνθρωπο που είναι σίγουρος ότι δε θα βγει προκήρυξη πολύ συχνά επισκέπτεσαι το φόρουμ...
Δεν μπορώ να διαβάζω αερολογίες. Ο άλλος ο επιστήμονας που την είχε σίγουρη πως θα βγει. Επειδή θα γινότανε υπουργός ο Σαντορινιός που έχει εξαφανιστεί.

Δεν έχει σημασία αν δεν βγήκε ο Σαντορινιός υπουργός.Αυτός θα κάνει κουμάντο για την προκήρυξη 199 ΛΦ...
Λες να την βγάλει τελικά ;
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
Γειά σας παιδιά. Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο στη σχολή για να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νέο και να μου λύσουν μια απορία σχετικά με την προμήθεια ιματισμού για τους 199 Λ/Φ και μου είπανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει προκήρυξη και ότι πάμε για πανελληνιες από του χρόνου. Όσο για τον ιματισμο μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και οτι το ακούει πρώτη φορά. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά...
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Κριμα για τα παιδιά εδω που αγωνιούσαν. Δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 46
Πρώτη φορά το ακούνε...Στο site του Λιμενικού υπάρχει ακόμα και το κόστος της προμήθειας για τα άρβυλα των 199, αλλά αυτοι το ακούνε πρώτη φορά..
Με κανέναν κοιμισμένο πολιτικού προσωπικού μίλησες μάλλον.
Ιορδάνη,
http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2018/09/199.html?m=1
Έπρεπε να πάρεις τηλ στο Υπουργείο και ειδικά στην Δ/νση Σπουδών, αλλά Κανένας δεν θα σου απαντήσει σχετικά με την προκήρυξη... τηλεφωνικώς (καταγράφονται)...
Τελευταίος μήνας ο Σεπτέμβριος, ότι είναι να γίνει θα γίνει!
Όπως αναφέρει ο Διασώστης31 ο ιμματισμός είναι για τους 199 με ΑΣΕΠ.
Προσοχή: Για τις πανελλαδικές έχουν μεριμνήσει κάθε χρόνο το ποσό φοίτησης των σχολών, στολών, εξαρτήσεων κλπ.
(Δείτε το σχετικό Π. Δ).
http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2018/09/199.html?m=1
Έπρεπε να πάρεις τηλ στο Υπουργείο και ειδικά στην Δ/νση Σπουδών, αλλά Κανένας δεν θα σου απαντήσει σχετικά με την προκήρυξη... τηλεφωνικώς (καταγράφονται)...
Τελευταίος μήνας ο Σεπτέμβριος, ότι είναι να γίνει θα γίνει!
Όπως αναφέρει ο Διασώστης31 ο ιμματισμός είναι για τους 199 με ΑΣΕΠ.
Προσοχή: Για τις πανελλαδικές έχουν μεριμνήσει κάθε χρόνο το ποσό φοίτησης των σχολών, στολών, εξαρτήσεων κλπ.
(Δείτε το σχετικό Π. Δ).
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 64
ΙσχυειΔιασωστης31 έγραψε: Πρώτη φορά το ακούνε...Στο site του Λιμενικού υπάρχει ακόμα και το κόστος της προμήθειας για τα άρβυλα των 199, αλλά αυτοι το ακούνε πρώτη φορά..
alex
Λέτε η προμήθεια ιματισμού για 199 να εχει να κάνει με την προκήρυξη που περιμενουμε η έχουν δίκιο ότι πάμε για πανελληνιες ; Τι ισχύει άραγε;
Ιορδάνη,
Όλοι έχουμε πάρει τηλ σε υπουργείο, σχολή ΛΦ , Δ/νση Σπουδών και λένε ένα πράγμα "δεν ξέρουμε, του χρόνου πανελλήνιες".
Αν δεν ανακοινωθεί σε ΦΕΚ κάνεις δεν θα σου πει... Αν σου πει τρώει μετάθεση ή αποστρατεία( Πλοίαρχος και πάνω).
Η προμήθεια είναι για προκήρυξη με ΑΣΕΠ φέτος...
Όλοι έχουμε πάρει τηλ σε υπουργείο, σχολή ΛΦ , Δ/νση Σπουδών και λένε ένα πράγμα "δεν ξέρουμε, του χρόνου πανελλήνιες".
Αν δεν ανακοινωθεί σε ΦΕΚ κάνεις δεν θα σου πει... Αν σου πει τρώει μετάθεση ή αποστρατεία( Πλοίαρχος και πάνω).
Η προμήθεια είναι για προκήρυξη με ΑΣΕΠ φέτος...
Αντώνη 2018,
Μου αρέσει που έχεις άποψη για όλα τα θέματα στο φόρουμ ( Λιμενικο _ ειδικοί φρουροί).
Αν θυμάμαι σωστά δεν έχεις υπηρετήσει.
Το ότι δεν ανακοινώθηκε κάτι σήμερα , δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει...
Στη χειρότερη έχουμε μέχρι τον Δεκέμβρη (προεκλογικά το καθυστερούν).
Μου αρέσει που έχεις άποψη για όλα τα θέματα στο φόρουμ ( Λιμενικο _ ειδικοί φρουροί).

Αν θυμάμαι σωστά δεν έχεις υπηρετήσει.
Το ότι δεν ανακοινώθηκε κάτι σήμερα , δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει...
Στη χειρότερη έχουμε μέχρι τον Δεκέμβρη (προεκλογικά το καθυστερούν).
Ναι έτσι είναι παιδιά, έχετε δίκιο! Ας περιμένουμε... Δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες