Υποψήφιοι ΕΠΟΠ Ειδικών Αποστολών (ΕΔ)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GENERAL
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GENERAL »

Ποσα ατομα την δηλωσαν;

Ξερετε τι θα κανουμε πανω κατω;

m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Πολλοι τν δηλωσαν τωρα τ κανουν ακριβως δν ξερω
m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Παντως πρεπει να ξερεις καλο κολυμπι σιγουρα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Στην ειδικοτητα αυτοι χωριζονται σε τυφεκιοφορους ειδικων αποστολων οσο και σε καταστροφεισ. Τι περιμενεις να κανουνε τωρα σκοπετα και παπατζιλικια
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια μπορει καποιος να μου πει για την αεροπορια την ειδικοτητα ειδικων αποστολων μπορει καποιος να μπει αφου ειναι στην ειδικοτητα μπατζης; Δηλαδη να την περασει σαν σχολειο;
ApOsToLoS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ApOsToLoS »

γεια σας. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Λεω να κανω τα χαρτια μου στο στρατο ξηρας. Αν και εχω ερωτευθει την πολεμικη αεροπορια φοβαμε στην ιδεα και μονο οτι ισως εαν κανω τα χαρτια μου εκει με αποριψουν. Δεν θα το αντεξω. Λεω να δοκιμασω στον στρατο ξηρας. Θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι η ειδικοτητα ειδικες αποστολες στις ειδικες δυναμεις. Εαν ξερει καποιος ας μου απαντησει σας παρακαλω πολυ. Ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολλους.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ApOsToLoS έγραψε:γεια σας. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Λεω να κανω τα χαρτια μου στο στρατο ξηρας. Αν και εχω ερωτευθει την πολεμικη αεροπορια φοβαμε στην ιδεα και μονο οτι ισως εαν κανω τα χαρτια μου εκει με αποριψουν. Δεν θα το αντεξω. Λεω να δοκιμασω στον στρατο ξηρας. Θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι η ειδικοτητα ειδικες αποστολες στις ειδικες δυναμεις. Εαν ξερει καποιος ας μου απαντησει σας παρακαλω πολυ. Ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολλους.
1. Ειδικότητα : Ειδικών Αποστολών ΕΔ

2. Αριθμός Κώδικα : 9056

3. Καθήκοντα :

Εκτελεί τα παρακάτω καθήκοντα σε καιρό ειρήνης, κρίσεως ή πολέμου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διαταγές και σχέδια, αφού πρώτα εκπαιδευτεί και θεωρηθεί ότι είναι ικανός να τα εκτελέσει:

Α. Εκτελεί υποβρύχιες καταστροφές, αίρει υποβρύχια κωλύματα, εκτελεί αποστολές ανιχνευτή θαλάσσης.

Β. Συντηρεί το καταδυτικό υλικό και χειρίζεται το θάλαμο αποπιέσεως.

Γ. Γνωρίζει την λειτουργία και χειρισμό υλικών καταστροφών και ναρκοπολέμου και είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των διατασσομένων καταστροφών.

Δ. Βοηθά τον αξιωματικό πληροφοριών στη διεξαγωγή της εσωτερικής και εξωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών και ασφάλειας της μονάδας του.

Ε. Εκτελεί άριστα όλα τα είδη βολών τυφεκίου υψηλής ακριβείας σε μεγάλες αποστάσεις (έως 1.000 μέτρα). Έχει αποστολή την εξουδετέρωση προεπιλεγμένων στόχων και δευτερευόντως τη συλλογή και μετάδοση πληροφοριών. Γνωρίζει τη λειτουργία και χειρισμό του ειδικού συστήματος τυφεκίου που του διατίθεται, καθώς και των λοιπών υλικών (οπτικά όργανα, μέσα τήρησης κατευθύνσεως κ. Λπ.) που του είναι αναγκαία για την εκτέλεση της αποστολής του.

Στ. Είναι εκπαιδευμένος :
(1) Στην εκτίμηση αποστάσεων.
(2) Στη λεπτομερή σπουδή και επισήμανση του εδάφους.
(3) Στην προστασία, απόκρυψη και παραλλαγή.
(4) Στην άμεση αναγνώριση εχθρικού προσωπικού και υλικού.
(5) Στην αθόρυβη μετακίνηση και παραμονή εντός της εχθρικής τοποθεσίας.

Ζ. Οδηγεί αυτοκίνητο και είναι υπεύθυνος για την καλή συντήρησή του. Εκτελεί όλες τις διατεταγμένες κινήσεις και μεταφορές (προσωπικού - υλικού) σε κάθε τόπο και χρόνο, μεμονωμένα ή σε φάλαγγα. Εκτελεί συντήρηση 1ου κλιμακίου και βοηθάει στη συντήρηση 2ου κλιμακίου.

Η. Επιπλέον αυτών εκτελεί τα προβλεπόμενα καθήκοντα, που απορρέουν από το βαθμό του, τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τα εγχειρίδια του οπλικού συστήματος ή μέσου της ειδικότητάς του.

ελπιζω να σε βοηθησα λιγο φιλε μου
ApOsToLoS
Επικοινωνία:

σε ευχαριστω πολυυυυ! Αρκετα! Εικόνα
ApOsToLoS
Επικοινωνία:

akarnanas έγραψε:Παιδια μπορει καποιος να μου πει για την αεροπορια την ειδικοτητα ειδικων αποστολων μπορει καποιος να μπει αφου ειναι στην ειδικοτητα μπατζης; Δηλαδη να την περασει σαν σχολειο;
κοιτα φιλε. Μαλλον εννοεις την 31η Μοιρα Ειδικων Επιχειρησεων. Σαν φανταρος οχι. Δεν ειναι σχολειο αυτο. Μπορεις να μπεις σαν επ. Οπ.
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Κι αλλοι στην ειδικοτητα των Ειδικων Αποστολων που διαλεξα; Χεχε... Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας παιδια και με το καλο να βρεθουμε ολοι μαζι στον ιδιο Κεντρο :)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλως τον αδερφο μου! Καλη επιτυχια σε ολους σας αγορινες!
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Καλως σε βρηκα, αδερφε μου :) και καλη επιτυχια και σε σενα... Τελικα Υπηρετητης ΑΤ οπλων δηλωσες, του ΠΖ; Καλα να ειναι τα μαντατα που θα μας φερεις :D
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι ναι αδερφε μου αυτην δηλωσα! Μακαρι να φερουμε ολοι καλα μαντατα! Ευκαιρια μας ειναι!

Mobius
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mobius »

Τα σουπερ κομμαντα της πολεμικης αεροπορειας. Για να μπεις εκει θα σου παρει 4 χρονια (3 χρονια Στην Ελλάδα και 1 στο εξωτερικο) γιατι πρεπει να τελειωσεις αρκετα σχολεια των ειδικων δυναμεων. Η μοιρα αυτη ειδικευεται στις διασωσεις πιλοτων που οι τελευταιοι εχουν πεσει σε εχθικη περιοχη. Δρουν υπο οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες, σε οποιοδηποτε περιβαλον, ημερα και νυχτα. Ειναι το ιδιο μαχιμοι με τουσ Βατραχανθρωπους (αφου περνανε και το σχολειο τουσ) Τα ετα και την ζ'μακ. Κανουν αμφιβιες επιχειρησεις, ορεινο αγωνα, μαχη σε αστικη περιοχη, ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο, ανορθοδοξο πολεμο κ. Α. Οποιος γουσταρει κανει την θητεια του (ειδικες δυναμεις εννοειται), δηλωνει εποπ και δηλωνει οτι θελει να μπει εκει. Χρειαζεται παρα πολυ υπομονη (οπως σε ολα τα σωματα των ειδικων δυναμεων) και πολυ ορεξη για το επαγγελμα. Καλη επιτυχια!Εικόνα

JohnKr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από JohnKr »

Τελικά ο "ειδικών αποστολών"τι κάνει; Ποιά είναι η θέση του μέσα στην ομάδα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες