Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Bill1993 »

Ειπες πολλες θεσεις για γενικης, πιστευω ενα 20% ειναι αρκετο... ενα 60% για ειδικες ειναι καλα, μιας και δεν εχει παρει 200 ως τωρα. Στην επομενγ επιστολη αν μπορεις βαλε οριο ηλικιας απο 84 και μετα γιατι καιγεται ενας ξαδερφος μου να μπει... κριμα ειναι το παιδι, δικαιοσυνη πανω απο ολα. Επισης βγαλε την ειδικοτητα νοσηλευτη, εβγαλε προκηρυξη για αυτη την ειδικότητα.
Ο Γιαννάκης ο Ράμπο

Δημοσίευση από Ο Γιαννάκης ο Ράμπο »

Bill1993 έγραψε:Ειπες πολλες θεσεις για γενικης, πιστευω ενα 20% ειναι αρκετο... Ενα 60% για ειδικες ειναι καλα, μιας και δεν εχει παρει 200 ως τωρα. Στην επομενγ επιστολη αν μπορεις βαλε οριο ηλικιας απο 84 και μετα γιατι καιγεται ενας ξαδερφος μου να μπει... Κριμα ειναι το παιδι, δικαιοσυνη πανω απο ολα. Επισης βγαλε την ειδικοτητα νοσηλευτη, εβγαλε προκηρυξη για αυτη την ειδικότητα.

Ειρωνεύεσαι μικρούλη;

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Bill 1993, Όταν ανακοινωθεί θα δεις το όριο ηλικίας!
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Bill1993,

Είμαι του 1993 και όχι του 1988..

Απλά, θέλω να συμμετάσχουν όλοι όσοι αδικηθηκαν περιμένοντας την προκήρυξη ΛΦ...

Σύμφωνα με την προκήρυξη ΛΦ 2015 το όριο μεταβληθηκε λόγω Τρόικας και εκλογών στα 28... + 2 τώρα που πήρε επιλαχόντες( αδικία) =30 ετών...

Ρώτα στο υπουργείο Ναυτιλίας και θα μάθεις το οριο😉

Bill1993
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Bill1993 »

Ενταξει δεν θα κρινω εγω το οριο που θα βαλει το υπουργειο, εμενα με νοιαζει να βγει... απλα μου Φαίνεται παραλογο στην επιστολή να αναφέρεις τα προσόντα, λες και τα παραγγελνεις κατα το δοκουν. Κατα τα αλλα μπραβο σου που πιεζεις και μεταξυ μας δεν εισαι του 93
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Bill1993,

Καθόλου παράλογο , για να τα λεω τα έχω ακούσει 😉 Και χρειάζονται άτομα Ειδικών Αποστολών, με λίγα λόγια περισσότερο άνδρες και όχι γυναίκες...

Όπως είπες και εσύ ασκώ πιέσεις!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το οριο ηταν 27 στην τελευταια, επειδη ειχε παγωσει ενα χρονο η προκηρυξη λογο εκλογων.(δημοσιευθηκε Δεκεμβριο του 2014 πρωτη φορα, ξαναβγηκε Δεκεμβριο του 2015) . Οταν καλουν επιλαχοντες δυστυχως δεν κοιτανε τι ηλικια εχουν τοτε (παιρνουν ακομα πυροσβεστες απο προκηρυξη 2011 που ειναι 40 χρονων! Ενημερωτικα) . Στο προεδρικο διαταγμα που ισχυει, λεει οριο 26 για ΛΦ. Πρεπει να βγει νεο ΠΔ για να αλλαξει η ηλικια, η να παρει την προκηρυξη ο ΑΣΕΠ.

Επισης οι γελοιοτητες αυτες ειδικοτητες που αποκτηθηκαν στις ενοπλες δυναμεις δεν θα υπαρχουν. Θα μεινει πχ εξω ατομο που ηταν ΤΦ στο στρατο με απολυτηριο 19, και θα μπει ατομο με 10 επειδη ηταν γραφεας; Πολυ λογικο, οχι ενστασεις απλα, δικαστικα θα πανε χιλιαδες ατομα.

Νικήστρατος

Δημοσίευση από Νικήστρατος »

Πολίτης έγραψε:Bill1993,

Είμαι του 1993 και όχι του 1988.

Απλά, θέλω να συμμετάσχουν όλοι όσοι αδικηθηκαν περιμένοντας την προκήρυξη ΛΦ...

Σύμφωνα με την προκήρυξη ΛΦ 2015 το όριο μεταβληθηκε λόγω Τρόικας και εκλογών στα 28... + 2 τώρα που πήρε επιλαχόντες (αδικία) =30 ετών...

Ρώτα στο υπουργείο Ναυτιλίας και θα μάθεις το οριο😉

Εγώ που είμαι του 1988 και με ενδιαφέρει το θέμα, οφείλω καταρχάς να σου δώσω συγχαρητήρια που ασκείς πιέσεις.

Έχεις κάποιες πληροφορίες για το όριο ηλικίας;

Π.

Δημοσίευση από Π. »

Ξέρει κανείς να μου πει αν θα βγει προκύριξη για λιμενικό χωρίς να χρειαστεί να δώσεις παλι πανελλήνιες; και αν ναι ποτε ;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Π. έγραψε:Ξέρει κανείς να μου πει αν θα βγει προκύριξη για λιμενικό χωρίς να χρειαστεί να δώσεις παλι πανελλήνιες; Και αν ναι ποτε ;

Κανεις.

alex
Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

Θα βγει!
Ε.Κ.

Δημοσίευση από Ε.Κ. »

Έγκυρη πηγή τουλάχιστον;
Xct

Δημοσίευση από Xct »

Δε βγαίνει παιδια ας το δεχτουμε αλλι μας αυτη ειναι δυστυχώς η πικρη αληθεια. Πλεον και τι λιμενικο μεσω πανελληνιων δε υπαεχει πια ενστολο προσωπικο μεσω αντικειμένικων κριτηριων(προκήρυξεις)
Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

Ναι παιδιά, έγκυρη..

Xct μην λες την άποψή σου...

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Αν βγει θα είναι γενικής σειράς;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση