Επιλογή σώματος και ειδικότητας
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
ρε παιδια στις προκυρηξεις του στρατου ξηρας εκτος απο τις διαφορες ιδικοτητες που θα βγουν, βγαινουν κ ειδικες δυναμεις και μπορεις να δηλωσεις απο την αρχη... και τι διαδικασια χρειαζεται για να πας λ. ο. κ;
Και εγω θα ηθελα να μαθω ποια ειναι καλη ειδικοτητα στις Ε. δ... απο τις περισσοτερες πλευρες αν το παρεις...
Καποιος... καποια προταση...
Mixalisfr έγραψε:Και εγω θα ηθελα να μαθω ποια ειναι καλη ειδικοτητα στις Ε. δ... απο τις περισσοτερες πλευρες αν το παρεις...
Ποιες πλευρές είναι αυτές;
- Καλύτερη εκπαίδευση;
- Ευκολότερη εκπαίδευση;
- Λιγότερες μεταθέσεις;
- Περισσότερα χρήματα;
Οταν λες μεταθεσεις τι εννοεις; Αναλογα την ειδικοτητα παιρνεις και μεταθεση... ;
Εμενα με ενδιαφερει μια ειδικοτητα για την οποια θα γουσταρω.. θα περασω καλα μαθαινοντας το αντικειμενο της...
Απλα θα ηταν χρησιμες μερικες εμπειριες απο αυτους που εχουν παει καθως και τι ειδικοτητα ειχαν...
Εμενα με ενδιαφερει μια ειδικοτητα για την οποια θα γουσταρω.. θα περασω καλα μαθαινοντας το αντικειμενο της...
Απλα θα ηταν χρησιμες μερικες εμπειριες απο αυτους που εχουν παει καθως και τι ειδικοτητα ειχαν...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπερα σας, σας παρακαλω αν ειναι δηνατον βοιθηστε με εχο επιλεξει Ειδηκες Δηναμης αλεξιπτοτιστης τελικα μου ερχετε ενα κουφο χαρτη αφου εχο διακοψη την αναβολη και μου λεει οτι παρουσιαζομαι στον βολο στους πεζοναφτες ΗΜΑΡΤΟΝ δεν θελο να παω εκει Κατι φηλοι λοιπον μοθ ειπανε οτι τις προτες μερες θα ερθουνε να μας ροτησουνε τι θελουμαι να παμαι ισχειι κατι τετοιο εχο φρικαρει δεν θελω να παω πεζοναφτης σηγγνομη για τα ορθογραφηκα λαθη ειμε δισλεκτικος. Μακαρι να μπουρουσα να παω καταδρομεας ι εστο ρε γαμοτο αλεξιπτοτα βοιθια πεδια κεγομαι!!!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
- Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
- Επικοινωνία:
φιλε καλησπερα λογικα μπορεις να ρωτησεις για να εισαι 100%σιγουρος το στρατιολογικο γραφειο σου..
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ηρέμησε αδερφέ. Μετά από 8 περίπου μέρες θα έρθει επιτροπή από το ΓΕΣ να διαλέξουνε άτομα για ειδικές δυμάμεις γενικά. Περνάς τα αθλητικά τεστάκια και μετά την ορκομωσία ατον Βόλο θα σε στείλουν σε κάποιο κέντρο ε. δ μάλλον Πεύκο όπου εκεί ξαναδηλώνεις για αλεξίπτωτα.
-
- Στρατιώτης
Ποπο φιλε με βοιθισες παρα πολη αν καποιος ξερει τα Τεστακια που πρεπει να περασεις για να σε παρουνε θα με βοιθισετε ακομα περισοτερο ευχαρηστο πολη 

-
- Στρατιώτης
Γιασας παιδες εγω δηλοσα αλεξιπτοτα και τελικα ερχετε το χαρτι για πεζοναφτης στον βολο δεν θελω πεζοναφτης αφου δεν ειναι υδεικες δηναμεις πλεον τι να το κανω πος θα παω παλι στο αρχικο σωμα που επιλεξα αλεξιπτοτα και καταδρομεας να εινε δεν με νιαζει αλα οχι πεζοναφτης ΗΜΑΡΤΟΝ(οπιος μπενει 11 νοεμβριου βολο ας μου μιλεισι )και τα τεστ που θα κανω για να παω σε αλλο σωμα αν γιναιτε ποια ειναι;
Οταν θα ερθει η επιτροπη, θα δηλωσεις οτι θελεις Ε. Δ και θα κανετε τα γνωστα... Καμψεις, ελξεις και μιλι σε καποιο συγκεκριμενο χρονο...
Οταν παρουσιαζεται καποιος στις ειδικες δυναμεις επιλεγη ο ιδιος που θελει να υπηρετηση[ορεινος αμφυβιος αλεξιπτωτιστης]ή πηγαινει αναλογα οπου εχουν ελειψη. Εγω επιθυμω να παω ορεινος καταδρομεας[αλπινιστης]
Δηλώνεις την προτίμησή σου και σε παίρνουν όπου θέλουν.
Αμα παω λοκ αναγκαστικα διαλεγω ειδηκοτητα; Αν ναι μπορεις να μου πεις ποιες ειναι; Δεν μπορω να κανω μονο εκπαιδευση;
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης