Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)
Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το όριο ηλικίας; Είμαι 29 ετών ημερομηνία γέννησης 3-1-1989 ευχαριστώ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 46
Του χρόνου πανελληνιες και οι πρωτοι θα βγουν το 2022 απ την σχολή.Δε γίνεται τόσα χρόνια να μην πάρει άλλους ΛΦ , η προκήρυξη των 199 θα βγει κάποια στιγμή.
Καλησπέρα παιδιά
Ενδιαφέρομαι και εγώ για λιμενικό. Απλά είμαι στο όριο ηλικίας. Έχω στείλει μέιλ για να μάθω τι όριο ηλικίας θα μπει, αλλά δεν μ έχουν απαντήσει.
Μήπως ξέρει κάποιος σχετικά με το όριο ηλικίας; Το λογικό είναι να είναι τα 26 όπως στα άλλα σώματα ασφαλειας αλλά μπορεί και όχι...
Πως μπορούμε να μάθουμε έστω αυτο?
Ενδιαφέρομαι και εγώ για λιμενικό. Απλά είμαι στο όριο ηλικίας. Έχω στείλει μέιλ για να μάθω τι όριο ηλικίας θα μπει, αλλά δεν μ έχουν απαντήσει.
Μήπως ξέρει κάποιος σχετικά με το όριο ηλικίας; Το λογικό είναι να είναι τα 26 όπως στα άλλα σώματα ασφαλειας αλλά μπορεί και όχι...
Πως μπορούμε να μάθουμε έστω αυτο?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Διασωστη η λιμενοφυλακων λογικα θα ειναι στα προτυπα της αστυφυλακων 1 χρονο μεσα και τον άλλο πρακτικη, οποτε αμα μπει κοσμος σεπτεμβρη του 19, καλοκαιρι του 20 θα εχει ατομα εξω. Θα δειξει
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
2,5 χρόνια είναι η αστυφυλακων (5 εξαμηνα) . Και η σχολη πυροσβεστων. Και 3 γιναν οι υπαξ του στρατου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Αυτοι που μπηκαν τον οκτωβριο του 17 αστυφυλακων τον ιουνιο του 18 θα φυγουν για πρακτικη. Στη σχολη θα γυρισουν μονο για τις εξετασεις και την ορκομωσια. Το ιδιο θα γινει λογικα και στο λιμενικο
καλή ερώτηση, αλλά εγώ uπέθεσα ότι το όριο ηλικίας είναι μέχρι 30...dim92 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά
Πως μπορούμε να μάθουμε έστω αυτο;
Ωραία παιδιά οποιος μάθει κάτι για το όριο ηλικίας ας το γράψει και εδώ.
Εγώ έχω στείλει μέιλ στο γραφείο εκπαιδευσεως, αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη.
Είχα πάρει και τηλ παλαιότερα και δεν γνώριζαν.
Τεσπα επειδή είναι ίσως το πιο κρίσιμο που πρέπει να ξέρει κάποιος πριν μπει στην φαση των πανελληνίων, ας πιέσουμε να μας πουν κάτι εφόσον γνωρίζουν..
Τεσπα επειδή είναι ίσως το πιο κρίσιμο που πρέπει να ξέρει κάποιος πριν μπει στην φαση των πανελληνίων, ας πιέσουμε να μας πουν κάτι εφόσον γνωρίζουν..
26 χρόνων μπαίνεις άνετα μην αγχώνεσαι, εγώ που είμαι 29 χλωμo...dim92 έγραψε: Ωραία παιδιά οποιος μάθει κάτι για το όριο ηλικίας ας το γράψει και εδώ.
Τεσπα επειδή είναι ίσως το πιο κρίσιμο που πρέπει να ξέρει κάποιος πριν μπει στην φαση των πανελληνίων, ας πιέσουμε να μας πουν κάτι εφόσον γνωρίζουν.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Το οριο ηλικιας θα ειναι να μην εχεις συμπληρωσει τα 26. Δε θα αλλάξει αυτο, ετσι εγινε και με την πυροσβεστικη πηρε το οριο ηλικιας της αστυνομιας, και οχι το παλιο οριο των προκηρηξεων που ήταν 29-30.
26 ετών θα είναι στις πανελλαδικές..
27-30 ετών θα είναι στην προκήρυξη 199ΛΦ 2018.
Ο λόγος;
Επειδή έχει καθυστερήσει τόσο καιρό, ειδικά με τους επιλαχόντες!
27-30 ετών θα είναι στην προκήρυξη 199ΛΦ 2018.
Ο λόγος;
Επειδή έχει καθυστερήσει τόσο καιρό, ειδικά με τους επιλαχόντες!
ΛΦ έγραψε:Γεια σας,
Αν καλείτε στο Υπ. Ναυτιλιας για να ρωτήσετε για την αναμενόμενη προκήρυξη είναι άδικος κόπος. Δεν πρόκειται κανένας να σας ενημερώσει, επειδή είναι εμπιστευτικό!
Πέρασε η 31/01/2018, οπότε περιμένουμε μέχρι τέλος του μηνός!
Οι πηγές λένε, πως θα ανακοινωθεί για 199 ΛΦ!
Καλησπερα ΛΦ ποσο εγκυρη ειναι αυτη η πηγη που εχεις γιατι τα πραγματα τουλαχιστον οπως φαινονται ειναι μονοδρομος... Φιλικα παντα.
Και εγω ετσι πιστευω. Τελικα, κατατακτηριες για λιμενικο, για αποφοιτους αεν , υπαρχουν; Και αν υπαρχουν, τι οριο ηλικιας ειναι ; Ή εστω μεσω προκηρυξεων, ποιο ηταν/ειναι το οριο ηλικιας για αποφοιτους αεν; Λιγο μπερδεμα η κατασταση
Hellenicrower,
Πολύ έγκυρη πηγή...
Το διασταύρωσα από πολλές πηγές!
Περιμένουμε..
Μην ξεχνάμε οι επιλαχόντες μας καθυστέρησαν... Είναι στα συν ➕ να βγει με αυξημένο όριο ηλικίας...
Πολύ έγκυρη πηγή...
Το διασταύρωσα από πολλές πηγές!
Περιμένουμε..
Μην ξεχνάμε οι επιλαχόντες μας καθυστέρησαν... Είναι στα συν ➕ να βγει με αυξημένο όριο ηλικίας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες