Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΛΦ

Δημοσίευση από ΛΦ »

Alex,

Είχε δημοσιευτεί πριν εβδομάδες το συγκεκριμένο φεκ στο φόρουμ.

ΥΠΟΜΟΝΗ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)...

alex

Δημοσίευση από alex »

Δεν ξερω, απλα βρηκα αυτο το λινκ και το εστειλα
Νικ

Δημοσίευση από Νικ »

Τι να σου πω περιμένουμε. Κανεις δεν ξερει ακομη. Έχει κανενας κάποιο νεότερο;
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Παιδιά να κοιτάμε λίγο τις ημερομηνίες των άρθρων που ανεβάζουμε !! Αυτό είναι απ της 4/12/17.. μην ανεβάζουμε ότι να ναι !
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να πω οτι και εγω ειμαι ενας απο εσας που θα ηθελα να μπει στο λιμενικο, βλεποντας ομως γενικα τα γεγονοτα θα ηθελα να πω πως δεν νομιζω να γινεται κατι πλεον.. γενικα ολα ειναι ενα μπαχαλο σε αυτο το κρατος.. Με τον νεο μηνα λογικα θα εχει μπει στις πανελληνιες εφοσον εχει φυγει απο την βουλη με το "ΝΑΙ" οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπογραφει απο τον Π. Δ.. Ενω ειμουνα σε πολυτεχνειο τα παρατησα και μπηκα στρατο για να μπορεσω και εγω ναμπω σε καποιο σωμα.. Δεν θελω να κοψω φτερα απλα θελω να πω οτι οσους πλεον τους πιανει το οριο ηλικιας καλο θα ητανε να προσπαθησουν μεσω πανελληνιων η αν δεν μπορουν να παρακολουθουν για προκυρηξη ειδικων φρουρων.. καλη δυναμη και επιτυχια σε ολους!
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Κάτι νεότερο ;
Γ.Α

Δημοσίευση από Γ.Α »

ΛΦ, έχεις κάποια ενημέρωση και λες Ιανουάριο;
ΛΦ

Δημοσίευση από ΛΦ »

http://www.limenikanea.gr/2018/01/blog-post_940.html?m=1

HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Παιδια δεν νομιζω να υπαρχει κατι διαφορετικο πλεον δεν θα ειχαμε ακουσει κατι; Υπομονη για οσους θελουν την προκυρηξη ειδικων φρουρων.. Φιλικα παντα..
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Συγνώμη παιδιά δεν κατάλαβα και εγώ ουσιαστικά άκυρο δεν υπάρχει περίπτωση να βγει πάει πανελλήνιες ; ΔΥΚ εσυ ξέρεις τίποτα ;
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Bill1993 »

http://www.limenikanea.gr/2018/01/300.html?m=1 Aκουστηκε οντως κατι για επιλαχοντες προηγουμενων ετων ή το γραφει ειρωνικά;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δεν γίνεται αυτό Ο νόμος που πατησαν και πήραν επιλαχόντες ΛΦ και αξιωματικους, είναι μέχρι ενα χρόνο.

Οι αλλοι που μπαίνουν απο παλαιότερους διαγωνισμούς είναι οσοι κινήθηκαν νομικά και κέρδισαν.

Το λιμενικο παει για πανελληνιες το 2020, και οι 199 ΛΦ από Σεπτέμβρη πιστεύω. Προς το παρόν δεν ακούγεται τίποτα, και δεν υπάρχει σε κανένα άρθρο για τις προκηρύξεις που αναμένονται.

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Γιατί πάλι λέγονται πραγματα που δεν ισχύουν; Αρχικα, περιμένουμε το διάταγμα για να δούμε μήπως πάει πίσω άλλον ενάμιση χρόνο η εισαγωγή στις πανελλήνιες και έχουμε μια μικρή ελπίδα για προκήρυξη. Δεύτερον, ποιο 2020; Γιατί παραπληροφορειτε τον κόσμο; Ή θα μπει φέτος ή του χρόνου και αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες 8 μέρες. Όσο για το άρθρο, ειπώθηκαν σωστά πράγματα κακογραμμένα όμως κατά τη γνώμη μου και με πολύ κακή αισθητική.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Πέτρος έγραψε:Γιατί πάλι λέγονται πραγματα που δεν ισχύουν; Αρχικα, περιμένουμε το διάταγμα για να δούμε μήπως πάει πίσω άλλον ενάμιση χρόνο η εισαγωγή στις πανελλήνιες και έχουμε μια μικρή ελπίδα για προκήρυξη. Δεύτερον, ποιο 2020; Γιατί παραπληροφορειτε τον κόσμο; Ή θα μπει φέτος ή του χρόνου και αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες 8 μέρες. Όσο για το άρθρο, ειπώθηκαν σωστά πράγματα κακογραμμένα όμως κατά τη γνώμη μου και με πολύ κακή αισθητική.
ο

Αν βγει το διάταγμα μέχρι 31/1 παει για τις πανελλήνιες του 2019, ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ.

Αν βγει αργότερα, παει στις πανελλήνιες του 2020.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες