Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από wolver »

Παιδες εγω που ρωτησα στο workenter μου ειπανε ακριβως αυτο: Το πρωτο δεκαημερο του δεκεμβριου θα εχουμε πληρη εικονα. Αλλα με τις μεχρι τωρα πληροφοριες δεν θα ειναι για εποπ ή πυροσβεστικη! Για να δουμε λοιπον!
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Wolver,

Έστειλα μνμ και ρωτούσα αν είναι για ΕΠΟΠ ή Πυροσβεστική (στέλνοντας τους και την τροπολογίας της υπουργού κ. Όλγας Γεροβασίλη). Μου απάντησαν '' όχι''.

Συνεπώς είναι όπως τα λες...

Μεγάλη προκήρυξη εννοείται πάνω από 500 άτομα, άρα Ειδικοί Φρουροί.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός κ. Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου δήλωσε πως θέλει προσλήψεις σε Αστυνομία - Πυροσβεστική μέσω ΑΣΕΠ.

http://www.newsnowgr.com/articl

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

http://www.newsnowgr.com/article/1207163/proslipseis-se-astynomia-kai-pyrosvestiki-thelei-i-katerina-papakosta.html
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Diasostis31 »

90% θα είναι η προκήρυξη του Λιμενικού.Και εγώ έστειλα στο workenter, και μου είπαν ότι σίγουρα δεν αφορά τον στρατό, άρα είναι σώμα ασφαλείας.

Πυροσβεστικη αποκλείεται, το είπαν στην βουλή ξεκάθαρα, νέα προκήρυξη είναι χρονοβόρα γι αυτό θα πάρουμε επιλαχόντες.

Το τελευταίο που βρήκα που έχει σχέση με ΕΦ είναι αυτό :https://www.athensvoice.gr/greece/491780_poios-fylaei-metro-ypografoyn-mia-symvasi-ana-diimero

Έρχονται οι ειδικοί φρουροί

Κι όλα αυτά ενώ το Υπουργείο Μεταφορών, διά στόματος Χρ. Σπίρτζη, είχε εξαγγείλει τον Μάρτιο του 2017 ότι 200 ειδικοί φρουροί της ΕΛ. ΑΣ. θα αναλάβουν τη φύλαξη κτιρίων, σταθμών, γραμμών και αμαξοστασίων του Μετρό, Ηλεκτρικού και Τραμ.

Απώτερος σκοπός ήταν η εξοικονόμηση 4 εκατ. ευρώ. Μόνο που η εξαγγελία αυτή παραμένει στα χαρτιά.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Η προκηρυξη του λιμενικου ομως ηταν για λιγα ατομα. Εδω γραψανε μεγαλη προκηρυξη, οποτε δεν ξερεις ειδικα μετα τις δηλωσεις της υφυπουργου για προσληψεις μεσω ασεπ για αστυνομια-πυροσβεστικη! Ολα παιζουν για μενα. Επισης το λιμενικο σωμα μπηκε στις πανελληνιες πλεον. Ενω η αστυνομια εχει και τους ειδικους φρουρους ξεχωριστα που μπαινουν μονο με προκηρυξη!
Dea

Δημοσίευση από Dea »

Αν πει το «ναι» ο Τσίπρας για να πάρει Ε. Φ. θα επρόκειτο για θαύμα. Όλοι γνωρίζουμε οτι είναι κατά του θεσμού κ αυτός κ ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ποιός θα πιστευε ότι ο Τσίπρας θα εδινε και συγχαρητήρια στην αστυνομία απο το βήμα της Βουλης για την σύλληψη ληστών. Αυτός για να μην χασει τις εκλογές από τον κουλη πολλα θα κάνει. Εδώ ξαναδημιουργησε το υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Το οποίο το κατήργησε για να ευχαριστήσει τους δικούς του. Είδες να εγινε τίποτα εσωκομματικα με την επανασύσταση του συγκεκριμένου υπουργείου?
και ενα κοριτσι

Δημοσίευση από και ενα κοριτσι »

Εγω με προπτυχιακο αει και 2ο προπτυχιακο αει και στο 1ο ετος μεταπτυχιακο να υποθεσω δεν εχω ελπιδα ετσι;:/
Soldier

Δημοσίευση από Soldier »

Εσυ μπήκες εδω να πεις την εξυπνάδα σου τωρα, και με τοσα χαρτια (τα πτυχια δεν κάνουν τον άνθρωπο) θες να μπεις ειδ φρ;
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Δεν παίζουν ρόλο τα πανεπιστήμια στους ειδικούς φρουρούς έως τώρα τουλάχιστον
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Δεν μοριοδοτούνται πτυχία ΑΕΙ/ΤΕΙ στις προκηρύξεις ΕΦ. Τουλάχιστον σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη. Άλλο αν βοηθάει μισθολογικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

και ενα κοριτσι έγραψε:Εγω με προπτυχιακο αει και 2ο προπτυχιακο αει και στο 1ο ετος μεταπτυχιακο να υποθεσω δεν εχω ελπιδα ετσι;:/

Χωρίς παρεξήγηση και μην το πάρεις προσωπικά, αλλά σε περίπτωση που βγει προκήρυξη και τα κριτήρια μοριοδότησης παραμείνουν τα ίδια, καμία κοπέλα δεν έχει ελπίδα για εισαγωγή.

Σκέψου απλά, ότι ακόμη και την εποχή των παχιών αγελάδων, κατάφεραν να μπουν τόσες λίγες, που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Φιλικά,

THEOD
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από THEOD »

Καλησπερα και απο εμενα,

Σαν κοπελα και εγω πιστευω οτι ειναι ακρετα αδικο να υπαρχουν ιδια κριτηρια μοριοδοτησης με εναν αντρα.

Πως γινεται να ανταγωνιστει στα μορια εναν αντρα ο οποιος εχει παει ειδικες δυναμεις στο στρατο, στον οποιο εχει δωθεί η δυνατοτητα αυτη, με μια γυναικα η οποια δεν εχει καν την δυνατοτητα ;

Η μονη ελπιδα ισως ειναι να εχεις ολα τα διπλωματα μηχανης, αυτοκινητου ακομα και φορτιγο, ξενες γλωσσες, πολυτεκνη και να κανεις το σταυρο σου !

Και ένα κοριτσι

Δημοσίευση από Και ένα κοριτσι »

Δεν κάνω καθόλου την έξυπνη... Έδινα το 2010 και από τότε έχω δώσει άλλες 4 φορές.. Για κάποιους λόγους κοβομουν... βεβαια δε ξέρω τι παίζει με την ηλικία πλέον. πάντως σίγουρα δε δέχομαι σχόλια τέτοιου είδους ότι με τόσα πτυχία θέλω να γίνω ειδικός φρουρός! Και ναι με τόσα πτυχία μόνο με μέσο θα μπεις κάπου ούτε σε πρόγραμμα του οαεδ δε μπαίνω..

Όχι δεν έχω τπτ από αυτά μόνο το απλό δίπλωμα αυτοκινήτου... ξενες γλώσσες μόνο αγγλικά.. Τίποτα άλλο...

Και ένα κοριτσι

Δημοσίευση από Και ένα κοριτσι »

Σας ευχαριστώ ολουςγια τις απαντήσεις σας!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 6 επισκέπτες