Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Diasostis31 »

wolver έγραψε:Κατι διαβάζω για αξιωματιξους στην αεροπορία. Εάν γνωρίζει κάποιος το οτιδήποτε ας μας πει

Ούτε καν, αν και όποτε βγει αυτή η προκήρυξη θα είναι 10 άτομα ( μετεωρολόγοι και οικονομολόγοι).

Το άρθρο λέει για μεγάλη προκήρυξη. Λιμενικο η 2η προκήρυξη σωφρονιστικων πιστεύω εγώ.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από wolver »

Μακάρι αδερφέ
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Η πηγη όμως πόσο αξιοπιστη μπορεί να ειναι; Αν και με ένα μικρο ψάξιμο π εκανα , όλοι λενε τα καλύτερα για το σιτε
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Μακαρι ρε παιδες, αντε να δουμε.. ας ειμαστε αισιοδοξοι!! Η ελπιδα παντα τελευταια πεθαινει!
Κick

Δημοσίευση από Κick »

Καλημερα παιδια, παρακολουθω το forum απο το 2011, απο την τελευταια προκ. Ειδ φρ. Που με κοψανε λόγο αναστήματος (1.69,96 χιλ) στα 19 μου χρονια. Τωρα πια στα 27 απλα παρακολουθω χωρις καμια επλιδα να ξαναδωσω. Με τόσα που ακουω και βλεπω στην τηλεόραση θα ηθελα να σας ρωτήσω, αξιζει ολοι εσεις να ελπίζεται για να μπειτε σε ενα σωμα τοσο παρεξηγημένο; Χωρις να εχει δικαίωμα να αντιδρασει;(παρε προσφατο παραδειγμα την επιθεση 50 αναρχικων εξω απο τα δικαστηρια και με εντολη κυβερνησης για καμια συλληψη) Επισης απο τότε μου λεγανε για τους ει. Φρ. Οτι ειναι τα σκουπιδια της αστυνομιας.

Βεβαια άλλοι θα ενδιαφερονται για τη μονιμότητα και άλλοι για να προσφέρουν στο σωμα, ετσι;

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από capten fan »

Αν ηταν για σωφρονιστικους δεν θα το έγραφαν ετσι κατα τη γνωμη μου. Ετσι κι αλλιως την ειχαν αναφέρει οτι θα βγει. Επιπλέον 250 ατομα που θα παρει δε τη λες μεγάλη. Εγω Συμφωνώ με το θεμα των λιμενικών αλλα που ξέρεις για τιποτα αστυνομία και πυροσβεστική στο μελλον Ειδωμεν

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Κick έγραψε:Καλημερα παιδια, παρακολουθω το forum απο το 2011, απο την τελευταια προκ. Ειδ φρ. Που με κοψανε λόγο αναστήματος (1.69,96 χιλ) στα 19 μου χρονια. Τωρα πια στα 27 απλα παρακολουθω χωρις καμια επλιδα να ξαναδωσω. Με τόσα που ακουω και βλεπω στην τηλεόραση θα ηθελα να σας ρωτήσω, αξιζει ολοι εσεις να ελπίζεται για να μπειτε σε ενα σωμα τοσο παρεξηγημένο; Χωρις να εχει δικαίωμα να αντιδρασει;(παρε προσφατο παραδειγμα την επιθεση 50 αναρχικων εξω απο τα δικαστηρια και με εντολη κυβερνησης για καμια συλληψη) Επισης απο τότε μου λεγανε για τους ει. Φρ. Οτι ειναι τα σκουπιδια της αστυνομιας.

Βεβαια άλλοι θα ενδιαφερονται για τη μονιμότητα και άλλοι για να προσφέρουν στο σωμα, ετσι;

Καλημερα φιλε! Εννοειται πως πολλοι ψαχνουν την μονιμοτητα. Ειναι ομως και καποιοι που το εχουν ονειρο ζωης και εχουν προσπαθησει και με πανελληνιες 1,2 και 3 φορες (βλεπε εμενα). Το οτι οι ε. Φ ειναι τα σκουπιδια της αστυνομιας δεν θα συμφωνησω. Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν οταν βρισκονται σε μαχιμες υπηρεσιες ειτε ειναι ε. Φ ειτε ειναι απο σχολη. Ο καθενας καπου προσφερει εκει. Οι ε. Φ ειναι για να προσφερουν στις μαχιμες υπηρεσιες και στις σκοπιες. Επειδη τυχαινει να ειναι ο πατερας μου στο σωμα, θα σ πω πως τους ε. Φ δεν τους φερονται ως σκουπιδια. Υπαρχει αρκετη συναδελφικοτητα. Τουλαχιστον στην υπηρεσια και στην περιοχη που ειναι ο πατερας μ!

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Κick έγραψε:Καλημερα παιδια, παρακολουθω το forum απο το 2011, απο την τελευταια προκ. Ειδ φρ. Που με κοψανε λόγο αναστήματος (1.69,96 χιλ) στα 19 μου χρονια. Τωρα πια στα 27 απλα παρακολουθω χωρις καμια επλιδα να ξαναδωσω. Με τόσα που ακουω και βλεπω στην τηλεόραση θα ηθελα να σας ρωτήσω, αξιζει ολοι εσεις να ελπίζεται για να μπειτε σε ενα σωμα τοσο παρεξηγημένο; Χωρις να εχει δικαίωμα να αντιδρασει;(παρε προσφατο παραδειγμα την επιθεση 50 αναρχικων εξω απο τα δικαστηρια και με εντολη κυβερνησης για καμια συλληψη) Επισης απο τότε μου λεγανε για τους ει. Φρ. Οτι ειναι τα σκουπιδια της αστυνομιας.

Φίλε καταλαβαίνω πόσο άσχημο είναι να απορρίπτεσαι για τέτοιο λόγο. Αλλά κι εγώ θα διαφωνήσω σε εκείνο για τους ΕΦ. Τι Αστυφύλακας, τι ΕΦ το πεζοδρόμιο δεν ξεχωρίζει τέτοια. Οι ΕΦ στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά που μπήκαν έχοντας αγάπη και μεράκι για την Αστυνομία, οι περισσότεροι τουλάχιστον δεν μπήκαν τυχαία. Ανεξαρτήτως πως βλέπεις τα πράγματα εκ του Σώματος αργότερα. Μην ξεχνάς ότι η ΔΙΑς, η πρώην ΔΕΛΤΑ δουλεύει και δούλευε με μεγάλο αριθμό ΕΦ. Χωρίς να υπονοώ κάτι για τα παιδιά από την Αστυφυλάκων. Όλοι Αστυνομικοί είναι.

Μην προσπαθείς να βγάλεις σκάρτο έναν θεσμό που καλώς ή κακώς σε απέρριψε. Δεν είναι σωστό και όσο ρομαντικό κι αν σου ακούγεται δεν είναι ωραίο για τους ΕΦ, τα παιδιά στην ηλικία σου, που παλεύουν έξω στον δρόμο μόνο και μόνο με το φιλότιμο.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Καλησπερα παιδες! Εψαχνα καποια ΦΕΚ σχετικα με τους ειδικους φρουρους, και βρηκα αυτο https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynomikos-astynomia/kat-astyn-eidikoi-frouroi-synoriakoi-fylakes/apophase-7002-2-335md.html. Και λεει πως καταργηθηκαν καποιες οργανικες θεσεις ειδικων φρουρων, διοτι ενταχθηκανε στο προσωπικο γενικων καθηκωντων της ΕΛ. ΑΣ. Ουσιαστικα για να βγει προκηρυξη πρεπει πιο μπροστα να δημοσιευτει ΦΕΚ που να "ανοιγει" οργανικες θεσεις ε. Φ?
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από capten fan »

Καλησπερα wolver Δεν ειμαι σιγουρος ωστε να σου απαντησω πανω σε αυτό που λες αλλα αν δεις η προκήρυξη του 2011 βγηκε στις 8/8/2011.

Το διάταγμα για τις οργανικές αυτες θεσεις βγηκε στις 3/8/2011 οποτε μαλλον εστι θα είναι. θα πρέπει μαλλον να συσταθούν οργανικές θεσεις για το συγκεκριμένο σωμα της ΕΛ. ΑΣ.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Τωρα που θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του 2019, μπορουμε να δουμε κάπου το κονδύλι για το υπουργείο προστασίας του Πολίτη; Γιατι λογικά θα λεει και για τις προσληψεις που θα γίνουν
Dea

Δημοσίευση από Dea »

Απ ότι κοίταξα για τον προυπολογισμό του 2019 δν γράφει κάπου για προσλήψεις, αλλα μόνο για τα έξοδα που θα έχει το Υπ. Προστασίας του πολίτη το 2019. -Ο τακτικός προυπολογισμός ανέρχετε στα 2.113.631.000? -Ο προυπολογισμός δημόσιων επενδύσεων στα 61.000.000? -Και στο γενικό σύνολο 2.174.631.000? Τι κ πως θα τα χρησιμοποιήσουν... δν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Παιδες ειδατε τι εγινε με τους πυροσβεστες! Μακαρι να θελησουν να στελεχωσουν με φρεσκα ατομα και την αστυνομια! Μπας και βγει και εδω κατι
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Γεια σας,

Ρώτησα στο Workenter, για την προκήρυξη (μόνιμων) με στολή αν είναι ΕΠΟΠ ή Δόκιμοι Πυροσβέστες και μου απάντησαν αρνητικά.

Μάλλον για Ειδικούς Φρουρούς θα είναι!

Dsgg

Δημοσίευση από Dsgg »

Η Πυροσβεστική έβγαζε προκηρύξεις με το σταγονόμετρο , καμία σχέση.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες