Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Πιο πανω μας λες οτι δν μετραει το μεσον και τωρα μας λες με αξιοπιστο μεσον πας!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

θοδωρής έγραψε:για αστυνομια ειπες; κριμα και αρχιζα να σε συμπαθω καπως
γτ τι εχει παλι εκει;8οδωρη μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι ο κοσμος πειναει και ολοι κανουν κρα να μπουν οπουδηποτε. εσενα αμα σου εδειναν 8εση στην αστυνομια μη την επαιρνες.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παρολα αυτα ομως θα εχεις προσεξει οτι ειναι αξιοκρατικη η μεθοδος που ακολουθειται στον διαγωνισμο της αστυνομιας! Κατι που ειναι θετικο!
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Λιπον επειδι το θεμα παρατραβιξε το θεμα ολοι ξεραμε οτι εγιναν ενστασεις ΑΛΛΑ δεν παβει να περασαν με βυσμα μερικοι το μερικοι ειναι σχετικο με το ποσους γνωριζει ο καθενας
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

IRIS έγραψε:
θοδωρής έγραψε:για αστυνομια ειπες; Κριμα και αρχιζα να σε συμπαθω καπως
γτ τι εχει παλι εκει;8οδωρη μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι ο κοσμος πειναει και ολοι κανουν κρα να μπουν οπουδηποτε. Εσενα αμα σου εδειναν 8εση στην αστυνομια μη την επαιρνες.

ειδες λιπον τι γινετε ολοι κανουν κρα επειδι ειναι δημοσιο και ειναι σιγουρι δουλειά οχι επειδή το αγαπάτε γιαυτό ξεφτιλίζεστε έτσι
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Το τι εγιναν ενστασεις το ξερουμε ολοι αυτο και... Απο κει μπορει να μαγειρευοταν τι καλο και υσχηρο βισμα ειχε Ο καθενας και οχι με μορια! Το τι γινετε με αυτες της προκυρηξεις τα γνωριζουμε ολοι μας οτι γινονται με βαση καθαρα πολιτικα και να παρουν ψηφους γιατι σε πολιτικο αμα πας τετοια θα σου πει! Τωρα εσυ που εδωσες για αστυνομια και δν περασες για τα μορια δν το νομιζω εχω δει πολλους ελεεινους μπατσους εσενα δν θα επερναν! Δν νομιζω!

Anonymous

tzovana18 έγραψε: πιο πανω μας λες οτι δν μετραει το μεσον και τωρα μας λες με αξιοπιστο μεσον πας!

tzovana οι εποπ κοιμουντε απο τις 10 η ωρα. δε ριχνεις κανα υπνακο μηπως χαλαρωσεις λιγο καλη μου; ξαναλεω οτι παντου μπορεις να μπεις με μεγαλο μεσο. ολα γινονται δε λεω. εγω απλα αναφερομαι στην τελευταια σειρα επιλαχοντων εκει που εμπαιναν ολοι με μεσο φετος αντε στο @@@@ να μπηκαν 1,2 αντε 5. γι αυτο βγαζουν και καπακι την νεα προκ. για να παρουν ολα τα βυσματα απο τα 1000 ατομα και να ικανοποιησουν τα αιτηματα τους.

στο τελος 8α το κανω copy να το αντιγραφω. βαρε8ηκα να το λεω. ουφφφ

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Καλα αγορι μου δεν παιζεσαι... Φασκεις κ αντιφασκεις! Σε προηγουμενο ποστ σου μας κατηγορησες οτι μπαινουμε στον στρατο για την επαγγελματικη αποκατασταση κ οχι επειδη το θελουμε και μολις τωρα λες οτι εκανες αιτηση για την αστυνομια επειδη ειναι σιγουρη δουλεια κ εξω υπαρχει ανεργια... Εγω προσωπικα σηκωνω τα χερια ψηλα... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

δ. υ. κ έγραψε:παρολα αυτα ομως θα εχεις προσεξει οτι ειναι αξιοκρατικη η μεθοδος που ακολουθειται στον διαγωνισμο της αστυνομιας! κατι που ειναι θετικο!
ξαναλεω παντου περνας αρκει να 8ελουν εκεινοι να σε βαλουν. απλα αυτοι που περνανε εκει ειναι μετρημενοι στα δακτυλα.

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Πεινάς αγόρι μου; Τράβα σε οικοδομή που την έχω ζήσει και αυτήν και δούλεψε, πεινάς αγόρι μου τράβα σε πλακατζή να περνάς πλακάκια, πεινάς αγόρι μου τράβα να γίνεις μπετατζής. Όλα αυτά που σου λέω τα έχω πέρασε όλες τις δουλείες και όχι μόνο.Eιναι ανάγκη να πας δημόσιο; Μην παρεξηγηθείς όμως
Anonymous

Καλα αγορι μου δεν παιζεσαι... Φασκεις κ αντιφασκεις! Σε προηγουμενο ποστ σου μας κατηγορησες οτι μπαινουμε στον στρατο για την επαγγελματικη αποκατασταση κ οχι επειδη το θελουμε και μολις τωρα λες οτι εκανες αιτηση για την αστυνομια επειδη ειναι σιγουρη δουλεια κ εξω υπαρχει ανεργια... Εγω προσωπικα σηκωνω τα χερια ψηλα... ΕικόναΕικόναΕικόνα[/QUO ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

ΜΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

TE]
Anonymous

Θοδωρής έγραψε:Πεινας αγορι μου; Τραβα σε οικοδομη που τιν εχω ζησει και αυτην και δουλεψε, πεινας αγορι μου τραβα σε πλακατσι να περνας πλακακια, πεινας αγορι μου τραβα να γινεις μπτετατζις. Ολα αυτα που σου λεω τα εχω περασε ολες τις δουλειες και οχι μονο ειναι αναγκη να πας δημοσιο; Μην παρεξηγιθεις ομως
XAXA.EXΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Αγορι μου διαβασε καλα το ποστ σου... Κατηγορησες τους αλλους οτι μπαινουν επειδη δεν αγαπανε τη δουλεια αυτη αλλα για την επαγγελματικη εξασφαλιση... Και σε αλλο ποστ σου λες οτι εκανες αιτηση γιατι ειναι σιγουρη η δουλεια... Δηλαδη ο, τι θες λες! Αλλα τωρα αλλα μετα, αλλα αυριο αλλα μεθαυριο... Ξαναλεω πως ειναι καλο να βουταμε τη γλωσσα πρωτα στο μυαλο και μετα να μιλαμεΕικόνα
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Παιδια μην τα βαζετε ολοι με τον/την ΙΡΙΣ το παιδι εχει μια προσοπηκη σεβαστη αποψη σχεδον σε ολους ΙΡΙΣ καλη συνεχεια να εχεις στο οτι και αν κανεις αλλα σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πας καπου που αγαπας οχι επειδι θα σου εξασφαλισει το φαγητο στην υποτιθεμενη κριση και πεινα που μας βομβαρδιζουν τα ΜΜΕ. Καληνυχτα σας
Anonymous

Δεν πειραζει ρε φιλε μου εγω ειμαι πεισματαρης, συνη8ησα να μου την λενε ολοι. δε κραταω καμια απολυτως κακια σε κανεναν και ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο! εγω οπως ειχα πει και προηγουμενα 8ελω να μπω εποπ αφου πρωτα καταταγω στους ορεινους καταδρομεις που γουσταρω τρελα και μαζεψω μερικα μορια. την δευτερα κοβω την αναβολη.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες