Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Εσυ το βιολι σου αγορι μου! Ποια αληθεια καλε μου; Ποια αληθεια; Σου το ξαναλεω, ο στρατος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος και μην πας να περασεις οτι και καλα ολα ειναι αξιοκρατικα... Ξυπνα, βγες λιγο στην κοινωνια, δες τι παιζει... Αναρωτιμεμαι που ζεις! Δεν ξερεις τι καθεστως επικρατει στην Ελλαδα; Η βυσματοκρατια αγορι μου... Εδω θα ειμαστε οταν θα κανεις τα χαρτια σου και θα μας λες οτι μπηκες με την αξια σου διοτι τοση ωρα αυτο προσπαθεις να αποδειξεις!

Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Πωωωω ακόμα ρε IRIS καλα ναι το είπαμε δεν μετράει το βύσμα στο στρατό ότι πεις μόνο τα ψυχοφάρμακα μην τα παίρνεις 5 - 5 βλέπεις παραισθήσεις αγόρι μου καλά δλδ πόσες άλλες αποδείξεις θελεις για να το πιστέψεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γλυκια μου illy συγνωμη για την καθυστερηση! Εχεις δικιο καλα το ειπες, εχασες μια μαχη αλλα ΟΧΙ και τον ΠΟΛΕΜΟ!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε ιλλυ το ξερω οτι οι περισσοτεροι μπαινουν με βυσμα. εγω επιμενω ομως με την αυτην την φετινη σειρα των επιλαχοντων οτι εγινε ε ν ς τ α ς η! δηλαδη τι διαολο τουρκικα μιλαω γαμωτο μου; ακουσες να πω σε κανενα ποστ οτι μπαινουν ολοι αξιοκρατικα; εγω αναφερ8ηκα γι αυτην την γαμ@@@ φετινη σειρα επιλαχοντων! και αν μπηκαν 1,2 με βυσματα αυτο δε λεει ΤΠτ γιατι σε προηγουμενες εμπαιναν μ ο ν ο βυσματα! ενας τουρκος 8α ειχε καταλαβει καλυτερα τι προσπα8ω να πω. ελεος εδω μεσα.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Εχεις την αποψη σου αγορι μου... Πιστευε ο, τι θελεις! Ζησε στον κοσμο σου τον ονειρικα πλασμενο! Χαχαχαχαχα, μηπως ο γνωστος σου ειναι μεσα στην επιτροπη που κανει την επιλογη;ΕικόναΕικόναΕικόνα Και ο, τι καθυστερησαν να παρουν τους επιλαχοντες εμενα δεν μου λεει κατιΕικόνα δηλαδη δεν σημαινει επειδη προσπαθουσαν να βγαλουν σωστα αποτελεσματα... Ειναι ανικανοι και αναξιοι να κανουν σωστη επιλογη! Τζαμπα τα γαλονια τους...
Anonymous

Θοδωρής έγραψε:Πωωωω ακόμα ρε IRIS καλα ναι το είπαμε δεν μετράει το βύσμα στο στρατό ότι πεις μόνο τα ψυχοφάρμακα μην τα παίρνεις 5 - 5 βλέπεις παραισθήσεις αγόρι μου καλά δλδ πόσες άλλες αποδείξεις θελεις για να το πιστέψεις;
ΕΣΥ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Ενταξει ναι σιγουρα οτι πεις
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Ειμαστε ενας ολοκληρος λαος που το πιστευει αυτο και οχι επειδι ειμαστε στην απεξω αλλα ΕΠΕΙΔΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ και δεν το παιζω εξυπνακιας παντου μονο σε κατι ξερωλες σαν μερικους εδω μεσα για να ερθουν στα σιγκαλα τους

1. Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ
2. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ 1000 μορια σαν επιμελητής χρηματικου και του ειπαν οτι ειναι σε 80η σειρα
3. Γυναικα που ηταν 1.60 και την περασαν

ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΣΑ;
Anonymous

θοδωρής έγραψε:ειμαστε ενας ολοκληρος λαος που το πιστευει αυτο και οχι επειδι ειμαστε στην απεξω αλλα επειδι ειδαμε τι γινονταν εκει μεσα και δεν το παιζω εξυπνακιας παντου μονο σε κατι ξερωλες σαν μερικους εδω μεσα για να ερθουν στα σιγκαλα τους
αφου παραδεχεσαι οτι εισαι και εξυπνακιας ευτυχως. γτ εγω δε παραδεχομαι οτι παιρνω τα ψυχοφαρμακα που μου φορτωνεις.

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Ενοειτε πως δεν το ενοούσα μια πλακιτσα καναμε μην θυμώνεις εγώ σου λέω τα πιστεύω μου και εσυ κρίνε με όπως θέλεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ρε παιδια ακομα με τα ιδια ασχολουμαστε; Ενταξει ο καθενας εχει την αποψη του! Απλα ας μην φορτωνουμε τις δικες μας σκεψεις η να τις επιβαλλουμε σε αλλους! Ο καθενας εχει τα πιστευω του! Μην ερχεστε σε εντονη αντιπαραθεση και μην τσακωνεστε κυριως!

Φιλικα παντα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Θα μπορουσες να μηλουσες και καλητερα στα παιδια εδω μεσα Οκαθενας λεει την αποψη του... Αλλα επιμενεις σε καποια πραγματα που ειναι εντελως σπαστικα ξερουμε οτι εγιναν ενστασεις και και γιαυτο καυστερησε το θεμα αλλα δν περιμεναμε εσενα να μας το πεις και μαλιστα με αυτο τον τροπο εσυ δλδ περνιεσαι για ποιο εξυπνος δν καταλαβα;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Συγνωμη αλλα δν ξερεις τι λες αλλα λες πιο πανω και αλλα εδω!
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Για αστυνομια ειπες; Κριμα και αρχιζα να σε συμπαθω καπως
Anonymous

tzovana18 έγραψε:Θα μπορουσες να μηλουσες και καλητερα στα παιδια εδω μεσα Οκαθενας λεει την αποψη του... Αλλα επιμενεις σε καποια πραγματα που ειναι εντελως σπαστικα ξερουμε οτι εγιναν ενστασεις και και γιαυτο καυστερησε το θεμα αλλα δν περιμεναμε εσενα να μας το πεις και μαλιστα με αυτο τον τροπο εσυ δλδ περνιεσαι για ποιο εξυπνος δν καταλαβα;
ΝΑΙ Ε; ΕΓΩ ΓΤ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ << ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ>> ΓΤ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ; ΟΤΙ 8ΕΛΕΙΣ ΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης