Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Aggelos

Δημοσίευση από Aggelos »

Καλησπερα στην ομαδα. Εστειλα ενα μηνυμα στην ιστοσελιδα του workenter μηπως εχουν καποια ενημερωση για το ποτε περιπου θα βγουν τα προσωρινα αποτελεσματα και μου απαντησαν οτι δυστυχως δεν υπαρχει καμια ενημερωση για την 6κ 2018... δηλαδη πραγματικα ειμαστε κοντα στο 6 μηνο και δεν εχει βγει απολυτως τιποτα.. φανταστειτε ενστασεις, αθληματα μεχρι τα οριστικα αποτελεσματα πιστευω θα παει μακρια... τι να πω καλη υπομονη σε ολους και καλες γιορτες!!!
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Άγγελε όλο το θέμα είναι μέχρι να βγουν τα προσωρινά, μετά η διαδικασία θα είναι γρήγορη!
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Δεν νομίζω να είσαι τόσο γρηριη η διαδικασία μετά την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων Μιχάλη που το στηρίζεις;
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Το υποστηρίζω στο οτι ηδη έχει αργήσει πολύ ο διαγωνσμός, δε θα τον καθυστερήσουν κι αλλο!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Κυριοι τι θελετε περισσοτερο εξ. Φρουρα; Ή σοφρωνιστικοι;
x_x

Δημοσίευση από x_x »

Πανος έγραψε:Για να κανεις ένσταση πρέπει η να ξέρεις ένα άτομο τ οποίο ξέρεις ότι έχει κάτι λιγότερο από εσένα η να μην σου μέτρησαν εσένα κάτι.. έτσι στα κουτουρού δν μπορείς ν κανεις

Φίλος. Ένσταση κάνεις όταν δεν μέτρησαν καλά τα μόρια σου. Δηλαδή την ένσταση την κάνεις μονο για τα δικά σου χαρτιά όχι για τους άλλους. Οι άλλοι θα κριθούν από τον ασεπ και σε μετέπειτα ελέγχους από το κράτος.

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Αυτό λέω κ εγώ
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα... πόσοι πιστεύετε είναι στον πίνακα με το κυρίως πτυχίο... ?; Έχω το ΙΕΚ με 17,proficiency,40 μήνες προϋπηρεσία , τι πιθανότητες έχω αν γνωρίζει κανείς ;
x_x

Δημοσίευση από x_x »

Γιάννης έγραψε:Καλησπέρα... πόσοι πιστεύετε είναι στον πίνακα με το κυρίως πτυχίο... Έχω το ΙΕΚ με 17,proficiency,40 μήνες προϋπηρεσία , τι πιθανότητες έχω αν γνωρίζει κανείς ;

Αρκετοι πιστεύουν ότι με κυριως πτυχιο είναι λίγοι αν είναι έτσι θα μπείτε όλοι εάν περάσετε τις επόμενες δοκιμασίες. Εάν είστε πιο πολλοί αππ τις θεσεις που προκυρηχθηκαν τότε κάνεις δεν ξέρει αν και φαινεται πώς έχεις αρκετες πιθανότητες

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Γιάννη είσαι μέσα... Λίγοι με πτυχίο ΙΕΚ, οι περισσότεροι κόβονται λόγω ηλικίας!
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

MIXALHS GLOCK έγραψε:Γιάννη είσαι μέσα... Λίγοι με πτυχίο ΙΕΚ, οι περισσότεροι κόβονται λόγω ηλικίας!

Μιχαλη μου φενεται τρολλαρει ο τύπος. Όπως κ πόλλοι που εχουν κάνειι παρομιες ερωτησεις. Η ερωτηση του είναι για γέλια αφού είναι αυτονόητο. Και παρατηρησε ολοι αυτοί γράφουν σαν καλεσμενοι, μπορεί πολλές φορές να είναι και το ίδιο άτομο Με άλλο ονομα.

Ειναι παρά πολυ σπανιο να μην γνωριζει οποίος έχει τηνπιστοποιηση να μην ξέρεί τις πιθανότητες.

Να προσθεσω οτι υπάρχει και το ενδεχόμενο να υπαρχουν λαθοι στις αιτήσεις κάτι που θα φανει είτε στα προσωρινα είτε στα οριστικα!

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

σίγουρα θα έχουν γίνει λάθη Miron, να θυμάσαι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει βάλει την Άδεια κεμεα (επίπεδο 1) ως κύριο προσόν..
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Εντάξει παιδιά τρολ είναι ο τύπος. Εγώ ρώτησα αν εχω πιθανότητες για εξωτερικός φρουρός γιατί έχω ΙΕΚ με 11 και χωρίς ξένη γλώσσα μόνο 20 μήνες προϋπηρεσία. Αυτός που τα έχει όλα τι ρωτάει; Εμένα πιο πολύ με απασχολεί αν κοπούν στα προσωρινά αυτοί που δηλώνουν κύριο προσόν την πιστοποίηση κεμεα.

ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Παίδες καλημέρα! Λογικά Γενάρη με Φλεβάρη θα βγουν τα προσωρινά και μετά θα τρέξουν τις υπόλοιπες διαδικασίες, τώρα ασχολούνται όλοι με των δήμων

Σημείωση διαχειριστή: Απαγορεύονται οι συντομίες στο φόρουμ! Εγινε επεξεργασία του μηνύματος απο την Διαχείριση!

Soldier of fortune

Δημοσίευση από Soldier of fortune »

REDMAN316 έγραψε:Εντάξει παιδιά τρολ είναι ο τύπος. Εγώ ρώτησα αν εχω πιθανότητες για εξωτερικός φρουρός γιατί έχω ΙΕΚ με 11 και χωρίς ξένη γλώσσα μόνο 20 μήνες προϋπηρεσία. Αυτός που τα έχει όλα τι ρωτάει; Εμένα πιο πολύ με απασχολεί αν κοπούν στα προσωρινά αυτοί που δηλώνουν κύριο προσόν την πιστοποίηση κεμεα.

Ναι φιλε ετσι θ γίνει όπως κ στην 3κ μέτρησαν στα προσωρινά οτι ειχαν δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση κ τωρα τρέχουν κ δεν φτανουν γτ ειναι ολα ψευδή .. Ετσι θ γινει κ μ εμας μ αυτους τ κεμεα..

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες