Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Θα πιάσουμε τον Μάη και μετά θα βγουν τα προσωρινά τα δικά μας, αυτό βλέπω εγώ
Για εκει απριλη Μαη παει οπως φαινεται με την αργοπορια της 3κ και της αλλες που ειχαν βγει πριν την 6κ.
Βλεπω να βγαινει κ νεα προκυρρηξη κ ακομα να να βγουν τα αποτελεσματα
Το ασεπ είχε βγάλει μια ανακοίνωση που λέει πως όταν μια προκυρηξη βγαίνει έχουν καθήκον να την ολοκληρώσουν μέχρι τέλος ανεξάρτητα από εκλογες. Τώρα, αν πεσουν εκλογες εξαρτάται από την εκαστοτε κυβέρνηση αν θα βγάλει τα ΦΕΚ διορισμού.
Πως γίνεται να πάνε τόσο αργά αφού τον Μάρτιο οι μισοί σωφρονιστες θα μπουν δημοτικοί;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Πολύ αρνητικοτητα και γκρίνια έπεσε ξαφνικά. Όλοι κουραδτηκαμε με την αναμονή αλλά δεν χρειάζεται όλο αυτό. Όσοι δεν εργάζεστε βρείτε κάτι να αοασχοληθειτε αν θέλετε την γνώμη μου και μην περιμένετε την 6Κ αυτή αργά η γρήγορα θα τρέξει αλλά μέχρι τότε υπομονή.
Σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ αναφορικά με την πορεία 25 Προκηρύξεων για συνολικά 11.917 θέσεις στον Δημόσιο Τομέα, η Προκήρυξη για την πρόσληψη υπαλλήλων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων στις Φυλακές της Χώρας (6Κ/2018) βρίσκεται ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας των αιτήσεων και των δικαιολογητικών έως ότου εκδοθούν προσωρινά αποτελέσματα.
Εγω να ρωτησω κατι ακυρο σχετικα με την εκδοση των αποτελεσματων. Οσοι θελαν να κανουν τα χαρτια τους για εξωτερικη φρουρα φυλακων επρεπε να ειχανε πτυχιο αγγλικων; Η ηταν εχτρα προσον; Ευχαριστω
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
Έξτρα προσον-μορια.
Ουτε αυτοι δε ξερουν.. απο οτι φαινεται κανεις δε ξερει μονο υποθεσεις κανουμε κανουν...
- Miron
Με συγχωρείς αλλά άμα θες να μαθεις γιατί δεν κάνεις εσύ ενα τηλ. ; Πάντα να πεταμε το μπαλακι σε άλλους. Δώρον αδωρον αυτου του ειδους οι ερωτήσεις στον ΑΣΕΠ κατά την άποψη μου. Η πιο καλή λύση είναι να κοιτάμε τα παράβολα μας εάν έχουν δεσμευθεί. Για όσους δεν το γνωρίζετε. Εάν αρχισουν και δεσμευονται τότε έχουν ξεκινήσει και κοιτανε τις αιτήσεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Miron έγραψε:Με συγχωρείς αλλά άμα θες να μαθεις γιατί δεν κάνεις εσύ ενα τηλ. ; Πάντα να πεταμε το μπαλακι σε άλλους. Δώρον αδωρον αυτου του ειδους οι ερωτήσεις στον ΑΣΕΠ κατά την άποψη μου. Η πιο καλή λύση είναι να κοιτάμε τα παράβολα μας εάν έχουν δεσμευθεί. Για όσους δεν το γνωρίζετε. Εάν αρχισουν και δεσμευονται τότε έχουν ξεκινήσει και κοιτανε τις αιτήσεις.
Πως γίνετε αυτός ο έλεγχος miron μπήκα στο e paravolo και δεν βρήκα κάτι. Αν είναι με σειρά προτεραιότητας τότε η δική μου αίτηση θα ελέγχει από τις πρώτες καθώς την έστειλα την πρώτη ημέρα που άνοιξαν οι αιτήσεις.
- Miron
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Polites/eparavolo.html
- Είσοδος για πιστοποιημένους χρήστες
-Βάζεις κωδικούς taxis
- Πατάς " ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΜΟΥ"
Στην καρτέλα που σ βγαζει βλεπεις όλα τα παράβολα σου. Κοιτάς την κατάσταση που βρίσκεται. Εάν λέει δεσμευμένο τοτε έχει ανοιχτεί ο φάκελος. Προσέξτε μην μπερδευτειτε με παραβολα από αλλες προκηρύξεις πιο παλιές συνήθως που τα έχουν δεσμεύσει. Και πες μας εάν λέει πληρωμένο η δεσμευμένο!
- Είσοδος για πιστοποιημένους χρήστες
-Βάζεις κωδικούς taxis
- Πατάς " ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΜΟΥ"
Στην καρτέλα που σ βγαζει βλεπεις όλα τα παράβολα σου. Κοιτάς την κατάσταση που βρίσκεται. Εάν λέει δεσμευμένο τοτε έχει ανοιχτεί ο φάκελος. Προσέξτε μην μπερδευτειτε με παραβολα από αλλες προκηρύξεις πιο παλιές συνήθως που τα έχουν δεσμεύσει. Και πες μας εάν λέει πληρωμένο η δεσμευμένο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες