Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-25-prokiryxeis-monimon-deite-se-poia-fasi-vriskontai
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

fsafa έγραψε:
Σ. έγραψε: Για τον κύριο Fsafa πήγαινε η πιο πανω ανάρτηση -απάντηση μου. Έγιναν περίπου 100 αιτήσεις κανένα ιεκ.7 θέσεις ήταν. Όποιος έχει απορία ας έρθει στο τσατ στο φμπ που εχουν δημιουργήσει κάποιος απο εδώ μέσα να του στείλω ολα τα στοιχεία και τους πινακες επιτυχόντων καθως και τι μοριοδοτηθηκε.

Μπαίνω στην ιστοσελίδα του ΠΓΝΠ αλλά δεν τα βλέπω. Μπορείς να μου στείλεις ακριβώς που είναι το αρχείο;

Κομμαντο μου δεν τα εχουν δημοσιοποιήσει ακομα εχω τη λίστα εγω με τα ονόματα που έχει βγάλει το νοσοκομείο γιατί ειμαι υπάλληλος. Έβγαλαν τα προσωρινά για να ξεκινήσουν δουλειά τα παιδιά απο εβδομάδα. Βλέποντας τη λίστα καταλαβαμε οτι στον τιτλο σπουδών εχουν πιάσει τη βεβαίωση γιατι ξέραμε τους βαθμούς μας. Για ευνόητους λόγους δε μπορώ να το βαλω εδω μέσα. Με το που θα αναρτηθούν θα σου στείλω το λινκ. Απλα έχει ξεσπάσει μια θύελλα και κάποιοι εχουν ξεκινήσει και τις ενστάσεις βάζοντας μέχρι και δικηγόρους... Είμαστε εκτός θέματος δεν αφορά τους περισσότερους ολο το παραπάνω αλλα οι απορίες πρέπει να λύνονται.

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

''Επεξεργασία αιτησεων κ δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων'' σε σχέση με το προηγούμενο σχεδιάγραμμα που έλεγε μόνο ''Επεξεργασία αιτησεων κ δικαιολογητικών''
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Θετικό αυτό λογικά Ιανουάριο θα βγουν
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

MIXALHS GLOCK έγραψε:''Επεξεργασία αιτησεων κ δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων'' σε σχέση με το προηγούμενο σχεδιάγραμμα που έλεγε μόνο ''Επεξεργασία αιτησεων κ δικαιολογητικών''

Έτσι είναι και αν προσέξεις για τις άλλες προκήρυξεις αναγράφει μόνο επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών που σημαίνει ότι μέσα στον μήνα περιμένουμε τα προσωρινά.

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Άντε να δούμε ρε παιδιά, μας έχει βγει η ψυχή!!
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Καλο μήνα να έχουμε , αλλά ας κρατάμε "μικρό καλάθι" αυτή η προκήρυξη έχει γίνει σίριαλ.. κανείς δε ξέρει σίγουρα όπως τόσους μήνες μόνο περιμένουμε κ έχουμε ακούσει χίλια δύο..
x_x

Δημοσίευση από x_x »

Από προηγούμενα έγγραφα συστάσεις ομάδων του ΑΣΕΠ μετά από ανακοίνωση ότι βρίσκονται σε επεξεργασία αιτήσεων για έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων για προκηρύξεις τύπου "Κ" δεν έβγαλαν ποτέ σε 1 μήνα τα αποτελέσματα αλλά κυμαίνονται από 3-5 μήνες μετά την ανακοίνωση.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

x_x έγραψε:Από προηγούμενα έγγραφα συστάσεις ομάδων του ΑΣΕΠ μετά από ανακοίνωση ότι βρίσκονται σε επεξεργασία αιτήσεων για έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων για προκηρύξεις τύπου "Κ" δεν έβγαλαν ποτέ σε 1 μήνα τα αποτελέσματα αλλά κυμαίνονται από 3-5 μήνες μετά την ανακοίνωση.

Μπορείς να μας δώσεις κάποιο παράδειγμα για αυτό που λες. Φαίνεται κάπως γενικό σαν ιδέα γιατί όλες οι προκηρύξεις δεν έχουν την ίδια φύση!

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

x_x έγραψε:Από προηγούμενα έγγραφα συστάσεις ομάδων του ΑΣΕΠ μετά από ανακοίνωση ότι βρίσκονται σε επεξεργασία αιτήσεων για έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων για προκηρύξεις τύπου "Κ" δεν έβγαλαν ποτέ σε 1 μήνα τα αποτελέσματα αλλά κυμαίνονται από 3-5 μήνες μετά την ανακοίνωση.
x_x

Δημοσίευση από x_x »

Επειδή είναι σχεδόν όλες θα πω μόνο 2 παραδειγματα από 2 ξεχωριστες φορές που έβγαλε ανακοίνωση το ΑΣΕΠ για σύσταση ομάδωνΑνακοίνωση 3/7/18 για επεξεργασία αιτήσεων για εκδόση πρωσωρινων αποτελεσματων για την 16Κ/2017 και τα ανακοίνωσαν 23/9

Ανακοίνωση 28/2/18 για επεξεργασία αιτήσεων για έκδοση πρωσωρινων αποτελεμσατων για την 15κ/2017 και τα ανακοίνωσαν 28/6

Και όλες η Κ ετσι είναι για όσους είναι δύσπιστοι απλά ας το το ψάξουν.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

x_x έγραψε:Επειδή είναι σχεδόν όλες θα πω μόνο 2 παραδειγματα από 2 ξεχωριστες φορές που έβγαλε ανακοίνωση το ΑΣΕΠ για σύσταση ομάδωνΑνακοίνωση 3/7/18 για επεξεργασία αιτήσεων για εκδόση πρωσωρινων αποτελεσματων για την 16Κ/2017 και τα ανακοίνωσαν 23/9

Ανακοίνωση 28/2/18 για επεξεργασία αιτήσεων για έκδοση πρωσωρινων αποτελεμσατων για την 15κ/2017 και τα ανακοίνωσαν 28/6

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, κάνουν το φόρουμ χρήσιμο!

x_x

Δημοσίευση από x_x »

REDMAN316 έγραψε:
x_x έγραψε:Επειδή είναι σχεδόν όλες θα πω μόνο 2 παραδειγματα από 2 ξεχωριστες φορές που έβγαλε ανακοίνωση το ΑΣΕΠ για σύσταση ομάδωνΑνακοίνωση 3/7/18 για επεξεργασία αιτήσεων για εκδόση πρωσωρινων αποτελεσματων για την 16Κ/2017 και τα ανακοίνωσαν 23/9

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, κάνουν το φόρουμ χρήσιμο!

Δεν κάνει τίποτα. Περιμένω και εγώ τα αποτελεσματα της 6κ πώς και πώς και εύχομαι όπως όλοι να βγουν νωρίς.

pelinaa
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pelinaa »

Εγώ παιδιά δεν είμαι αισιόδοξη. Εχουν πάει καλά πίσω λόγω της 3κ θα τύχει να πέσουν εκλογές και καλό 2020 μας βλέπω...
panos

Δημοσίευση από panos »

pelinaa έγραψε:Εγώ παιδιά δεν είμαι αισιόδοξη. Εχουν πάει καλά πίσω λόγω της 3κ θα τύχει να πέσουν εκλογές και καλό 2020 μας βλέπω...

ΑΣΕΠ (3Κ/2018) : Παράταση των συμβάσεων ετοιμάζει το υπ. Εσωτερικών
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες