Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Στελλα λογικα εισαι μεσα! Ξερεις καθολου αλλες γυναικες που να ειναι με κυριο προσον και να εχουν κανει τα χαρτια τους?
Γεια σας! εγω εχω ιεκ ΣΤΕΛΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΝ Κ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕ 13 Κ ΑΓΓΛΙΚΑ.. εχω κανει για παντου.. εχω πυθανοτητες λετε;
Ρε παιδιά Ησαστε όλοι τρολλλ χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ... Όλοι τώρα γράφετε ότι εψευέ ΙΕΚ και αγγλικά... Γελάω μαζί σας ψααχαχα... τόσο καιρο δεν έγραφε κάνεις σας και ξαφνικά θυμηθεικατε να γράψετε επειδή ακούτε ότι υπάρχουν μεγάλα απολυτήρια... Πολύ τρολαρισμα πεφτει χαχχαχαχα.. Και εγώ έχω ΙΕΚ με 19 και 3 γλώσσες έχω πιθανότητες; χαχαχαχχα
Γιώργο δεν κατάλαβα τι θες να πεις τρολ ότι είμαστε. Δηλαδή θεωρείς ότι και εγώ είμαι τρολ. Εγώ τώρα την βρήκα την σελίδα τώρα σχολίασα. Τι θες να κάνουμε τώρα. Επειδή σου είπαμε ότι έχουμε μεγάλο βαθμό πτυχίου σ αυτήν την ειδικότητα δεν σου άρεσε και λες ότι είμαστε τρολ. Και μιλάω καθαρα για μένα για τους άλλους δεν. μ ενδιαφερει
ΜΑΡΙΑ Όχι δεν ξέρω εσυ έχεις υπόψιν σου κάποια?; Που να δήλωσε και Θηβα
Ο δεύτερος τίτλος σπουδών μου είναι Διοικητικό και οικονομικό στελεχος
Στέλλα αυτός ο τίτλος δε θα μετρήσει, καθώς δεν είναι συναφης με τον κύριο τίτλο. Το μοναδικό που μετρά ως δεύτερο δίπλωμα είναι αυτό του φύλακα μουσείων και αρχαιολογικών χωρων. Αυτοί οι δύο τίτλοι πάνε μαζί πλέον σε πολλές προκηρύξεις που αφορούν τη φύλαξη. Ωστόσο, εφόσον έχεις το κύριο προσόν, το ασεπ δε θα σε ακυρώσει και απλά δε θα πάρεις τα έξτρα 150 μόρια. Επίσης, θεωρώ ότι θα προσληφθεις σχεδον σίγουρα !Στελλα έγραψε:Ο δεύτερος τίτλος σπουδών μου είναι Διοικητικό και οικονομικό στελεχος
Στέλλα φυσικά δεν πήγαινε για εσένα αυτό που λέω... Και για να το λέω ξέρω καλά... Γράφουν εδώ μέσα πολλοί με διαφορετικα ονόματα ενώ είναι ίδιοι.. έχει ενημερωθει ο ΔΥΚ και θα τους διαγράψει...
Ότι και να λέτε παιδιά τα πιο πολλά άτομα θα είναι με Λύκειο, Δηλαδή β επικουρίκο... Όσοι τώρα θέλουν να τρολαρουν καλύτερα να μπουν σε άλλο φόρουμ... Παιδιά υπομονή να βγουν τα αποτελέσματα και θα το δείτε μονη σάς...
Τι να πω. Εμένα έτσι κ αλλιώς μ ενδιαφέρει μονο το πόσες γυναίκες έχουν κάνει χαρτιά κ πόσες πληρούν τις προϋποθέσεις κ που έχουν δηλώσει. Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε. Να δούμε κ πότε θα βγουν τα προσωρινά
Εγω στελλα εχω δηλωσεθ με β επικ. Και εγω βαλει πρωτα κορυδαλλο και θηβα. Γενικα εισαι η πρωτα γυναικα που ξερω που εισαι με κυριο τιτλο.
Καλησπέρα, έχετε κάποιο νέο εάν θα βγουν οκτώβριο τα προσωρίνα; να δούμε τι θα γίνει.. πέρασαν πόσοι μήνες αναμονής...
Αν δεις και από άλλες προκυρήξεις ειναι ακομα νωριςPorto leone έγραψε:Καλησπέρα, έχετε κάποιο νέο εάν θα βγουν οκτώβριο τα προσωρίνα; Να δούμε τι θα γίνει. Πέρασαν πόσοι μήνες αναμονής...
Μαρια τι έχεις ακούσει γενικά αυτο τον καιρό. Γιατί εγώ δεν εχω πολυασχοληθει. Το έχεις ψάξει καθόλου?; Έχεις ακούσει και για άλλες γυναίκες που έχουν κάνει χαρτιά?; Πιστεύεις ότι είμαι μέσα με 17 βαθμό?; Επίσης έχω και 5 μήνες ένσημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ελπίζω να τα μετρησουν. Αν δεν τα μετρήσουν τουλάχιστον εχω το πτυχίο με καλο βαθμό. Εγώ ήμουν η πρώτη σειρά στελεχών που βγήκαν στην Αθήνα. Στο Μαρκόπουλο ήταν η Σχολή μας. Ειμασταν μόνο δυο γυναίκες και από. μας η άλλη δεν νομίζω να κάνει χαρτιά γιατί είναι 1.50 σχεδόν στο υψος
Στελλα έγραψε:Μαρια τι έχεις ακούσει γενικά αυτο τον καιρό. Γιατί εγώ δεν εχω πολυασχοληθει. Το έχεις ψάξει καθόλου; Έχεις ακούσει και για άλλες γυναίκες που έχουν κάνει χαρτιά; Πιστεύεις ότι είμαι μέσα με 17 βαθμό;
Μην ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Είσαι 100% επιτυχούσα.
Κοίτα να δώσεις βάση στα αθλήματα κυρίως, γιατί εκεί θα γίνει μάχη. Μην το χάσεις το παιχνίδι για ένα χιλιάρι.
Αδελφικά στα γράφω όλα αυτά.
Είσαι μακράν μπροστά απ'τις υπόλοιπες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες