Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Καλησπέρα και από μένα... έχω 1919 μόρια είμαι στέλεχος ασφάλειας... 17 πτυχίο και 7 μήνες προϋπηρεσία... Έχω κάνει τα χαρτιά και για εσωτερικός και για εξωτερικός και έχω στείλει και ιατρικό σημείωμα από ορθοπεδικό ιδιώτη...
Τα απολυτηρια, πιστοποιήσεις επι 110 δια του 2 ειναι τα τελικα μόρια παιδια μην ξεχνιεσται..
Όχι φίλε δεν είναι έτσι όπως τα λες... από την αρχή είναι ×55 γιατί αν τα βάλεις από την αρχή ×110 και στο τέλος ×55 βγαίνουν διαφορετικά η βαθμολογία από ότι στην αρχή ×55... κάντο και θα δεις... Επειδή έχω κάνει πολλές φορές τα χαρτιά μου στο ΑΣΕΠ όπως και τώρα στους δημους πάντα από την αρχή ×55 τα βαζουν...
Φίλε Γιώργο έχεις κάνει λάθος με τις πράξεις.Δεν βγάζεις 1919 μορια. Θα βάλεις 55 αντί για 110..55x17 +150 + 49(7μημες) και θα δεις πόσα
πραγματικά βγάζεις. Καλή επιτυχία !!
πραγματικά βγάζεις. Καλή επιτυχία !!
Παιδιά μια πρόβλεψη σε όση μπορούν να βοηθήσουν.. Είμαι στέλεχος με απολυτήριο 11 κι έχω δηλώσει εξωτερική φρούρηση στο Κορυδαλλό στην ειδική κατηγορία πολυτέκνων. πιστεύεται έχω ελπίδες να μπω παρόλο που έχω μικρό πτυχίο;
Γεια σας και από μένα,
Σε κάθε προκήρυξη του Α. Σ. Ε. Π γράφει ξεκάθαρα πως ο βαθμός του Απολυτηρίου υπολογίζεται στην 10 βαθμη κλίμακα,(δλδ. Απολυτήριο 15/2=7,5*110=825).
Στην 20 βαθμη κλίμακα,(δλδ. Απολυτήριο 15*55=825).
Το ίδιο αποτέλεσμα βγαίνει!
Σε κάθε προκήρυξη του Α. Σ. Ε. Π γράφει ξεκάθαρα πως ο βαθμός του Απολυτηρίου υπολογίζεται στην 10 βαθμη κλίμακα,(δλδ. Απολυτήριο 15/2=7,5*110=825).
Στην 20 βαθμη κλίμακα,(δλδ. Απολυτήριο 15*55=825).
Το ίδιο αποτέλεσμα βγαίνει!
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Μεγάλη πιθανότητα να εκδοθούν τα αποτελέσματα σύντομα.
Απο πηγη έγκυρη η δικη σου εκτίμηση φιλε;MIXALHS GLOCK έγραψε:Μεγάλη πιθανότητα να εκδοθούν τα αποτελέσματα σύντομα.
Anastasios έγραψε:Παιδιά μια πρόβλεψη σε όση μπορούν να βοηθήσουν. Είμαι στέλεχος με απολυτήριο 11 κι έχω δηλώσει εξωτερική φρούρηση στο Κορυδαλλό στην ειδική κατηγορία πολυτέκνων. Πιστεύεται έχω ελπίδες να μπω παρόλο που έχω μικρό πτυχίο;
Έχω έναν φίλο που έχει πτυχίο από το ΙΕΚ με βαθμό 13... Και ανήκει στην ειδική κατηγορία.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Πληροφορίες παιδιά, κανεις δεν ξέρει με σιγουριά.
Γεια σας, για πείτε μου. Με βαθμό 17 πτυχίο στελέχους υπηρεσιών ασφαλείας, δεύτερο πτυχίο ιεκ για τα συν 150 μόρια και προϋπηρεσία 5 μήνες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης εχω ελπίδες να είμαι στους προσωρινούς πίνακες?; Μένω Αθήνα και εχω βάλει πρώτη επιλογή Θήβα και μετα Κορυδαλλό. Πιστεύω να είμαι σε καλο στάδιο για να ειμαι επιτυχών έτσι;
Καλησπέρα Στέλλα για εμένα είσαι μεσα... Απλά στον δεύτερο τίτλο που λες, όπως και πολλά παιδιά έκαναν λάθος σου ζητάει να είναι συναφής και όχι οποίοδηποτε τίτλο... Συναφής στο στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας δεν υπάρχει συναφή... Έχει πολλές παγίδες η προκήρυξη όπως και με πτυχίο ΙΕΚ άλλη έβαλαν πτυχίο σεκιούριτι του κεμεα που δεν μετράει... Για αυτό ζητάγε επίπεδου 5...
Το δευτερο πτυχίο σου έχει σχεση με φύλαξη; π. Χ αρχαιοφυλακας;Στελλα έγραψε:Γεια σας, για πείτε μου. Με βαθμό 17 πτυχίο στελέχους υπηρεσιών ασφαλείας, δεύτερο πτυχίο ιεκ για τα συν 150 μόρια και προϋπηρεσία 5 μήνες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης εχω ελπίδες να είμαι στους προσωρινούς πίνακες?; Μένω Αθήνα και εχω βάλει πρώτη επιλογή Θήβα και μετα Κορυδαλλό. Πιστεύω να είμαι σε καλο στάδιο για να ειμαι επιτυχών έτσι;
Ρε παιδια επειδή τα έχουμε πει συνέχεια από τοετπιυ βγήκε η προκήρυξη... Δεύτερος τίτλος σπουδών σε αυτήν την ειδικότητα δεν έχει... Σου ζηταει συναφή το ΦΕΚ και συναφή δεν υπάρχει... Όποιος το έβαλε δεύτερο τίτλο να εύχετε μην τον ακυρωση το ΑΣΕΠ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες