Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω εγω που εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 14 ecdl γερμανικα ξενη γλωσσα και υψος 1.9 εχω κα8ολου ελπιδες; Ευχαριστω πολυ και καλα αποτελεσματα σε ολους!
aggelosk έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω εγω που εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 14 ecdl γερμανικα ξενη γλωσσα και υψος 1.9 εχω κα8ολου ελπιδες; Ευχαριστω πολυ και καλα αποτελεσματα σε ολους!
Φίλε έκανες μετάφραση στο πτυχίο των γερμανικών;
Μαρια συνωνοματη και εγω
Σε ποιες περιοχες εχεις δηλωσει; Να δουμε ποσες γυναικες ειμαστε

Ναι φιλε και το πτυχιο των γερμανικων μεταφρασα και χαρτι απο ορθοπεδικο εβαλα και υπογεγραμμενη ετειλα την αιτηση ! Εχω ελπιδες;
Φίλε κοιτα εμείς με 19 απολυτήριο και με profisenci λέμε ότι θα μπουμε έστω σωφρονιστικος... τώρα με 14 απολυτήριο δεν ξέρω μην σου πω ψέματα.. Αλλά εύχομαι να μπεις αν το θες πραγματικά..
Τάκης έγραψε:Φίλε κοιτα εμείς με 19 απολυτήριο και με profisenci λέμε ότι θα μπουμε έστω σωφρονιστικος... τώρα με 14 απολυτήριο δεν ξέρω μην σου πω ψέματα.. Αλλά εύχομαι να μπεις αν το θες πραγματικά..
Μακαρι φιλε.. αλλα κ εσυ με 19 κ προφισενσι εκανες για ΔΕ. δεν περασες σε κσποια σψολη να βαλει ΤΕ η ΠΕ; τεσπα καλα αποτελεσματα σε ολους!!
Τάκη Αττική μένεις φιλαράκι;Τάκης έγραψε: Φίλε κοιτα εμείς με 19 απολυτήριο και με profisenci λέμε ότι θα μπουμε έστω σωφρονιστικος... τώρα με 14 απολυτήριο δεν ξέρω μην σου πω ψέματα.. Αλλά εύχομαι να μπεις αν το θες πραγματικά..
Ναι φίλε Αττική για Κορυδαλλό έχω βάλει πρώτη επιλογή... Εσυ τι μόρια εχεις...
Τάκης έγραψε:Ναι φίλε Αττική για Κορυδαλλό έχω βάλει πρώτη επιλογή... Εσυ τι μόρια εχεις...
Στρογγυλό 19 φίλε; Εχεις πολλες πιθανοτητες παντως.
Εγω 16,3 και τρεις γλώσσες.
θηβα εχω βαλει πρωτη επιλογη.
Έχω 19.5 φίλε και δήλωσα παντου... Πρώτα Αττική και μετά εξω... πιστεύω να μπω ρε φίλε αν φυσικά πάρει απο β επικουρίκο...
Φίλε aggelosk δεν έδωσα πανελλαδικες γιατί ήθελα να μπω αστυνομία και έβγαλα μεγάλο απολυτήριο για να μπω σε προκήρυξη... Αν έδινα πανελλαδικες και δεν έγραφα καλά θα έπεφτε ο βαθμός...
Καλησπερα! Μηπως μπορει καποιος να υπολογισει ποσα ατομα θα ειναι απο Β επικουρικο?
Φίλε panos από ότι ακούγεται θα είναι γυρω στα 200-300 ατομα... στέλεχοι αρχαιοφυλακες ούτε 200 δεν είναι πανελλαδικά... Αυτό θα το μάθουμε μόλις βγουν τα προσωρινά!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες