Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Porto leone

Δημοσίευση από Porto leone »

. Τρόπος απόδειξης της εμπειρίας

Τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται κατά περίπτωση, για την απόδειξη του είδους και της χρονικής διάρκει-

ας της εμπειρίας, είναι τα εξής:

Α. Όταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος:

Για τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες:

. Άδεια άσκησης επαγγέλματος και

. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης.

Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Η εμπειρία σε καμία περίπτωση δεν μετραει σαν απλός σεκιούριτας για τον λόγο ότι σου λέει μετά την πιστοποίηση θα λαμβάνετε υπόψην η εμπειρία... Οπότε εγώ δουλεύω 10 χρόνια σεκιούριτι στον Σκλαβενίτη και φέτος πήρα πιστοποιήση... Οπότε βάζω την πιστοποιήση κανονικα και δηλώνω ότι 10 χρόνια είμαι σε προϋποθέσεις... αυτό δεν γίνεται.. Γιατί στα ΙΕΚ να ζητάει μετά την πιστοποιήση και στους σεκιούριταδες να την μετράει κανονικά; Εκεί να καταλάβετε ότι δεν μετράει στον απλό σεκιούριτα αλλά μόνο σε όσους έχουν πιστοποιήση (ιεκ)... Καλό βράδυ και θα το δειτε!!!
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Γιώργος έγραψε:Παιδιά υπομονη και θα δείτε ότι στέλεχοι και αρχαιοφυλακες δεν υπάρχουν πολλοί και το 70-80% θα είναι από β επικουρίκο... Όσοι έχουν ΙΕΚ έκαναν μόνο σαν εξωτερικοί τα χαρτιά τους και μέσα δεν δήλωσαν καν... Γιατί όσοι έχουν το χαρτί αυτό όλοι δούλευουν σε επιχειρηματίες και Εφοπλιστές και σου λέει αν δεν μπω εξωτερικός καθομαι Εκεί που είμαι δεν πάω σωφρονιστικος... Θα δείτε ότι όλοι θα είναι με απολυτήριο Λυκείου και πολλοί λίγοι από ΙΕΚ-αρχαιοφυλακες...

Φίλε μου θα σου έλεγα να κρατάς μικρο καλάθι. Εγω είμαι αρχαιοφύλακας και δεν με θεωρώ σίγουρο όσοι έχουν τα χαρτιά και είναι μέχρι 32 τα έχουν κάνει τα χαρτιά τους

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Γιώργος έγραψε:Παιδιά υπομονη και θα δείτε ότι στέλεχοι και αρχαιοφυλακες δεν υπάρχουν πολλοί και το 70-80% θα είναι από β επικουρίκο... Όσοι έχουν ΙΕΚ έκαναν μόνο σαν εξωτερικοί τα χαρτιά τους και μέσα δεν δήλωσαν καν... Γιατί όσοι έχουν το χαρτί αυτό όλοι δούλευουν σε επιχειρηματίες και Εφοπλιστές και σου λέει αν δεν μπω εξωτερικός καθομαι Εκεί που είμαι δεν πάω σωφρονιστικος... Θα δείτε ότι όλοι θα είναι με απολυτήριο Λυκείου και πολλοί λίγοι από ΙΕΚ-αρχαιοφυλακες...

Ρε Γιώργο μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Έχω και εγώ δίπλωμα από ΙΕΚ ως στελέχωση και έχω δηλώσει σε όλες τις θέσεις εσσωτερικος η εξωτερικός φρουρός διότι στον ιδιωτικό τομέα το δίπλωμα ΙΕΚ σε υπολογίζετε από σχεδόν κανένα εργοδότη.

spiros

Δημοσίευση από spiros »

REDMAN316 έγραψε:

Ρε Γιώργο μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Έχω και εγώ δίπλωμα από ΙΕΚ ως στελέχωση και έχω δηλώσει σε όλες τις θέσεις εσσωτερικος η εξωτερικός φρουρός διότι στον ιδιωτικό τομέα το δίπλωμα ΙΕΚ σε υπολογίζετε από σχεδόν κανένα εργοδότη.

Ακριβως ετσι και εγω το ιδιο

Ι'ΜΑΚ

Δημοσίευση από Ι'ΜΑΚ »

REDMAN316 έγραψε:

Με τι βαθμό εβγαλες την πιστοποίηση φιλος;

.

Δημοσίευση από . »

REDMAN316 έγραψε:

REDMAN μετά από συνομιλία με τον πρόεδρο του σωματείου σας, ανέφερε ότι εντός Αττικής υπάρχουν ελάχιστα στελέχη..
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Συμφωνώ με τον redman όπως κ επίσης γιατί να δηλώσουν μόνο εξωτερικός; Κ οι εσωτερικοί έχουν θετικά όπως για παράδειγμα 6ωρα κ όχι 8ωρο...
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Πολίτη αυτό το σωματείο και εγώ από εδώ μέσα το έμαθα... Επειδή γνωρίζουν αυτοί κάτω από 10 άτομα στο νομό Αττικής δεν σημαίνει ότι είναι μόνο τόσα. Για παράδειγμα, ποιο στέλεχος από εδώ μέσα δεν είναι εγγεγραμμένος στο σωματείο αυτό?
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Πανος έγραψε:Συμφωνώ με τον redman όπως κ επίσης γιατί να δηλώσουν μόνο εξωτερικός; Κ οι εσωτερικοί έχουν θετικά όπως για παράδειγμα 6ωρα κ όχι 8ωρο...
Έτσι ακριβώς. Επίσης, σε κάποια καταστήματα κάνουν διπλοβάρδιες 12 ωρών κ πηγαίνουν στη δουλειά τρεις φορές την εβδομάδα. Εχει τα θετικά του κ ο εσωτερικός. Αυτό συμβαίνει στα Χανιά ας πούμε. Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι έβαλαν κ για εσωτερικούς κ για εξωτερικούς.
.

Δημοσίευση από . »

Ελάχιστα στελέχη και αρχαιοφυλακες... !!
Vag13

Δημοσίευση από Vag13 »

Ελαχιστα στελεχοι δλδ?
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Εγώ σας λέω ότι στέλεχοι και αρχαιοφυλακες δεν υπάρχουν πολλοί... Εδώ θα ήμαστε και θα το δείτε υπομονή... Και ο εσωτερικός δεν έχει καμία σχέση με τον εξωτερικό... Μέσα είναι πολυυυυυυ επικίνδυνα τα πράγματα... Σκέψου να είσαι σε μια πτέρυγα με 300 φυλακισμένους και να ησαστε βάρδια 2 άτομα... Επειδη δουλεύει ο θείος μου συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό μου είπε μην τα κάνεις καθόλου μέσα, κοίτα να βρεις αλλη δουλειά... Συνεχεια τους απειλουνε και όλο επεισόδια γίνονται χωρίς να τα δείχνουν τα σάιτ και τα κανάλια... Εχτες μαχαίρωσαν έναν σωφρονιστικο γιατί δεν πέρασε μέσα ναρκωτικα και δεν το έδειξε κανένα σάιτ ούτε τα κανάλια... εγώ προσωπικά μόνο εξωτερικός έβαλα και αν περάσω καλος.. Αρχαιοφυλακες το όριο ηλικίας τους είναι μέσο ορο πάνω από 32 και έτσι και αλλιώς οι πιο πολλοί θα μπουνε στην δικιά τους προκήρυξη γιατί εκεί είναι στον κυριο Πινακα Και δεν έχουν ούτε αθλήματα... Εδω ο πρόεδρος των αρχαίων που μίλησα μου είπε ότι στις φυλακές δεν τα έκαναν πολλοί αρχαίοι λόγο ηλικίας αλλά και πάλι θα μπουν στην δικιά μας... Θα το δείτε Μην ακούτε κανέναν... Και στο κάτω κάτω εδώ μέσα ο καθένας λέει τα δικά του και όλοι τρολαρουν... Όλοι θέλουμε να μπούμε και όλοι τρολαρουν.. καλή συνέχεια

Vag13

Δημοσίευση από Vag13 »

Μαλιστα.. δυσκολα ειναι ετσινοπως τα λες φιλε μου... αλλα ο καθενας ξερει π παει κ π κανει τα χαρτια του.. θα δειξει..
...

Δημοσίευση από ... »

Τα αποτελεσμάτα δεν αργούν, οι πιέσεις είναι πολλές απο τους δημοτικούς αστυνομικούς... !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες