Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Είμαι σίγουρος για σένα που λες για δικηγόρους και τέτοια και το παίζεις μάχιμος ότι δεν θα είσαι καν στους επιλαχόντες... !!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
.x_x έγραψε:Παίδες1 στους 8 μπαίνει
Εαν η συμμετοχή των ατόμων με διπλωμα ιεκ είναι πάνω από 8% σκουρα τα πραγματα για την Β επικουρια. Είναι απλά μαθηματικά.577 θέσεις για 7053 αιτήσεις.
577 = 7053
Χ = 100
(577*100)/7053 =8%
Το 8% δεν σημαίνει 1 στου 8 ρε παλικάρι μην μπερδεύεις τα πράγματα. Η σωστή πραξη είναι 7053/577=12.12 άρα 1 στους 12. Διαίρεση αιτήσεων με θέσεις. Αυτό που κάνεις εσύ βγάζει ότι για κάθε έναν που έκανε αίτηση αντίστοιχη 0.08 θέσεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
.Second lieutenant έγραψε:Συμφωνώ με Διασωστης31 και μην χαίρεστε κάποιοί εξυπνάκηδες Που νομίζουν ότι θα βάλουν βύσμα και ότι θα μπουν,
πολύ θα σκάσουν μύτη με δικηγόρους στα αθλήματα ;
Παιδιά μην λέτε αδιαίρετα πράγματα στο χώρο που διεξάγονται τα αθλήματα απαγορεύεται η είσοδος σε κάθε έναν που δεν είναι εγγεγραμμένος στους διαγωνιζόμενους όπως επίσης απαγορεύεται η χρήση χρονομέτρου και ρολογιού. Αν κάποιος είναι ελαστικός είναι στο χιλιάρι και αυτό όταν δεν φαίνεται στο μάτι ( 20 δευτερόλεπτα ) και στο 100ρι 3 δευτερόλεπτα το πολύ. Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα στην ρίψη σφαίρας γιατί φαίνεται όπως και στο να παίζει ο πήχης στο άλμα εις ύψος. Δεν παίζει να μπει κανείς με δικηγόρο μέσα δεν έχει δικαίωμα
Απαγορεύεται η χρήση χρονομετρου κ ρολογιού ; Δεν το ήξερα αυτό. Γιατί έτσι; Το χρονόμετρο βοηθά πολύ στο να έχεις σωστό ρυθμό στο χιλιαρι..REDMAN316 έγραψε:.Second lieutenant έγραψε:Συμφωνώ με Διασωστης31 και μην χαίρεστε κάποιοί εξυπνάκηδες Που νομίζουν ότι θα βάλουν βύσμα και ότι θα μπουν,
πολύ θα σκάσουν μύτη με δικηγόρους στα αθλήματα ;
Παιδιά μην λέτε αδιαίρετα πράγματα στο χώρο που διεξάγονται τα αθλήματα απαγορεύεται η είσοδος σε κάθε έναν που δεν είναι εγγεγραμμένος στους διαγωνιζόμενους όπως επίσης απαγορεύεται η χρήση χρονομέτρου και ρολογιού. Αν κάποιος είναι ελαστικός είναι στο χιλιάρι και αυτό όταν δεν φαίνεται στο μάτι ( 20 δευτερόλεπτα ) και στο 100ρι 3 δευτερόλεπτα το πολύ. Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα στην ρίψη σφαίρας γιατί φαίνεται όπως και στο να παίζει ο πήχης στο άλμα εις ύψος. Δεν παίζει να μπει κανείς με δικηγόρο μέσα δεν έχει δικαίωμα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Σε δημόσιο χώρο, κανείς δεν θα απαγορεύσει την είσοδο σε κανέναν.Δεν αναγράφεται πουθενά, ούτε έχει δικαίωμα η επιτροπή του ασεπ να το κάνει, δεν είναι αστυνομικοί.
Όπως και αυτό με το χρονόμετρο, για να ισχύει έπρεπε να το γράφει η προκήρυξη.
Όπως και αυτό με το χρονόμετρο, για να ισχύει έπρεπε να το γράφει η προκήρυξη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε διασώστη ο δημοσιοε χωρίς δεσμεύεται εκείνη την ημέρα και θα υπάρχει αστυνομική δύναμη φυσικά. Μα είναι δυνατόν να μπαινοβγαίνει ο καθένας σε μια εξέταση δημοσίου φορέα?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
REDMAN316 έγραψε:Ρε διασώστη ο δημοσιοε χωρίς δεσμεύεται εκείνη την ημέρα και θα υπάρχει αστυνομική δύναμη φυσικά. Μα είναι δυνατόν να μπαινοβγαίνει ο καθένας σε μια εξέταση δημοσίου φορέα?
Στην τελευταία του Λιμενικού, που είναι και σώμα ασφαλείας, ειχαν μπει άτομα μέσα και βλέπανε την επιτροπή του ΑΣΕΠ να περνάει άτομα που καναν 6 ελξεις αντί για 10.
Και στην κολύμβηση, χαζευαν τις 3 γυναίκες που πλατσουριζαν κανα 5λεπτο στην πισίνα.
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Πολύ πιθανόν να μην έχεις δώσει αθλήματα σε στάδιο για δημόσιο η να έχεις δώσει μόνο σε στρατιωτική Σχολή Όσο για την δέσμευση δεν ισχύει πολύ απλά δεσμεύουν συγκεκριμένους διάδρομους η μόνο το ταρτάν και το γήπεδο με το χόρτο από εκεί και πέρα οπός θα ξέρεις ένα στάδιο είναι αρκετά μεγάλος χώρος, όσο για ρολόι και χρονόμετρο φυσικά και
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
Διασωστης31 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Ρε διασώστη ο δημοσιοε χωρίς δεσμεύεται εκείνη την ημέρα και θα υπάρχει αστυνομική δύναμη φυσικά. Μα είναι δυνατόν να μπαινοβγαίνει ο καθένας σε μια εξέταση δημοσίου φορέα;
Στην τελευταία του Λιμενικού, που είναι και σώμα ασφαλείας, ειχαν μπει άτομα μέσα και βλέπανε την επιτροπή του ΑΣΕΠ να περνάει άτομα που καναν 6 ελξεις αντί για 10.
Και στην κολύμβηση, χαζευαν τις 3 γυναίκες που πλατσουριζαν κανα 5λεπτο στην πισίνα.
και εκτος αυτου γινοτανε τα αθληματα και στο σταδιο της ΣΝΔ
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
REDMAN316 έγραψε:Ρε διασώστη ο δημοσιοε χωρίς δεσμεύεται εκείνη την ημέρα και θα υπάρχει αστυνομική δύναμη φυσικά. Μα είναι δυνατόν να μπαινοβγαίνει ο καθένας σε μια εξέταση δημοσίου φορέα;
μην σου κάνει εντύπωση αμα δεις τον προεδρο της ένωσης των αποφοίτων ιεκ να το παίζει προεδραρας και παράγοντας παε
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Γιάννης έγραψε:Άσε μας ρε φίλε συνέχεια με τους πίνακες ψηφοφορίας βαρεθήκαμε... από εκεί εσύ θα καταλάβεις ποιοι θα διοριστουν; έτσι νομίζεις; Δεν βοηθάς με αυτό που κάνεις και γελάω πραγματικά κάποιοι από εδώ μέσα δεν έχετε ιδέα ότι υπάρχουν πολλά στελέχοι με μεγάλο βαθμό 17-18-19-20 και πιστεύετε ακόμα ότι θα μπούνε όλοι με λύκειο...
Μάλλον έχεις θεματα. Δεν πειραξα κανέναν. Εσεις οι "ανωνυμοι" μονο να το παίζετε ιστορία. Οι διαχειριστές να το κανουν κλειστό το φορουμ και να κάνουν εγγραφή όλοι όσοι νοιάζονται.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ έχω δώσει ΠΚΕ για αστυνομία δύο φορές και έχω αναφέρει και παραπάνω ότι μόνο οι ακατάλληλοι να βγάλουν το 1000 ρι εντελώς κοβόταν. Το γήπεδο ήταν κλειστό και χρόνομετρα απαγορευόταν, προφανώς για να περάσει ο πολύς κόσμος. Και πάλι έτσι θα γίνει θεωρώ θα περάσουν όλοι όσοι μπορούν να τρέξουν 1000 μέτρα. Δεν νομίζω να φοβάται η επιτροπή τις καταγγέλιες κτλπ αν ήταν δεν θα υπήρχε αυτό. Δηλαδή ένα παιδί που διαβάζει και βγάζει τα μόρια πανελλαδικών άνετα και αδικείται στα αθλήματα δεν είναι πολύ λογικό να το τρέξει νόμιμα αν μπορεί και μάλιστα με πιο μεγάλο ζήλο από εμάς που είμαστε σε μια απλή προκήρυξη?
-
- Αντισυνταγματάρχης
REDMAN316 έγραψε:Εγώ έχω δώσει ΠΚΕ για αστυνομία δύο φορές και έχω αναφέρει και παραπάνω ότι μόνο οι ακατάλληλοι να βγάλουν το 1000 ρι εντελώς κοβόταν. Το γήπεδο ήταν κλειστό και χρόνομετρα απαγορευόταν, προφανώς για να περάσει ο πολύς κόσμος. Και πάλι έτσι θα γίνει θεωρώ θα περάσουν όλοι όσοι μπορούν να τρέξουν 1000 μέτρα. Δεν νομίζω να φοβάται η επιτροπή τις καταγγέλιες κτλπ αν ήταν δεν θα υπήρχε αυτό. Δηλαδή ένα παιδί που διαβάζει και βγάζει τα μόρια πανελλαδικών άνετα και αδικείται στα αθλήματα δεν είναι πολύ λογικό να το τρέξει νόμιμα αν μπορεί και μάλιστα με πιο μεγάλο ζήλο από εμάς που είμαστε σε μια απλή προκήρυξη?
Ενημερωτικά έχω πάρα πολύ καλά φυσική κατάσταση και βγάζω τα αθλήματα όλα πολύ άνετα, δεν προσπαθώ να υποστηρίξω κανέναν και μακάρι να τηρηθούν τα δέοντα για εμένα!
επειδη εχει πεσει ολος ο μηχανισμος στην 3κ δεν εχουν κοιταξει καν τη δικη μας οποτε αν ξεκινησουν δεκεμβρη μες το μαρτη πιστευω εγω τα προσωρινα. Πολλα τα στελεχη ρε #@^&@! Το κοιταω και σε ενα αλλο φορουμ και βλεπω πολλους μακαρι να πιασει α επικουριαredman316 έγραψε:
η 3κ θα ανακοινωθεί έως τις 30 νοεμβρίου, εσύ πως υπολογίζεις ότι χρειάζεται να μπουμε στα μέσα του μαρτίου ώστε να βγουν τα προσωρινά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες