Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Το ίδιο λέμε απλα εγώ δεν υπολογίζω την εκπαίδευση γιατί θεωρώ ότι όποιος φτάσει σε αυτό το σημείο θα υπογράψει και πρόσληψη.
User

Δημοσίευση από User »

Για σωφρονιστης θέλει βύσμα όπως τον στρατό?
Αργύρης

Δημοσίευση από Αργύρης »

Καλησπέρα... οπότε 5 μήνες θα είμαστε απλήρωτοι αφού θα κάνουμε πρακτική; Επίσης κάτι πολύ σημαντικό ψυχοτεχνικα και αθλήματα θα είναι καθαρά η' θα κοπώ αν δεν έχω βύσμα; ειλικρινά πείτε οποίος γνωρίζει φυσικά... γιατί στον πίνακα κατάταξης θα είναι καθαρά με τα μόρια... το θέμα είναι μετά τι γίνεται...
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

Είναι κρίμα πραγματικά να έχει κάποιος τον βασικό τίτλο σπουδών και όλα τα μόρια που απαιτούνται για να διοριστει και να μη τον πάρουν στο τέλος επειδή δεν έχει βύσμα για αθλήματα και ψυχοτεχνικα... αυτά πάντα θα υπάρχουν στην Ελλάδα δυστυχώς...
.

Δημοσίευση από . »

Αργύρης έγραψε: Καλησπέρα... οπότε 5 μήνες θα είμαστε απλήρωτοι αφού θα κάνουμε πρακτική; Επίσης κάτι πολύ σημαντικό ψυχοτεχνικα και αθλήματα θα είναι καθαρά η' θα κοπώ αν δεν έχω βύσμα; ειλικρινά πείτε οποίος γνωρίζει φυσικά... γιατί στον πίνακα κατάταξης θα είναι καθαρά με τα μόρια... το θέμα είναι μετά τι γίνεται...
Δες πρώτα το όνομα σου στους προσωρινούς πίνακες.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Βύσμα θέλει για να περάσεις τα ψυχοτεχνικα και τα αθλήματα όταν δεν μπορείς μόνος σου. Δεν μπορεί κανείς να σε βγάλει ψυχολογικά ακατάλληλο όταν είσαι υγιής ή να σε κόψει στα αθλήματα ενώ έχεις καλές επιδόσεις. Τώρα αν βγάζεις το 1000ρι σε 4:23' ενώ το όριο είναι 4:20 και σε κόψουν είναι άλλο θέμα. Για εμένα καλό είναι όσοι έχουν βασικό τίτλο σπουδών άρα και θέση στους επικουρικούς πίνακες να κάνουν μια καλή προετοιμασία ώστε να βγάζουν άνετα τα αθλήματα.
Αργύρης

Δημοσίευση από Αργύρης »

Θα το δω φίλε ανώνυμε είμαι σίγουρος για αυτό γιατί έχω τον βασικό τίτλο και εσύ θα το δεις αν τον έχεις... το θέμα όμως είναι μετά τι παίζει και αν είναι δίκαια...
Λεγεοναριος

Δημοσίευση από Λεγεοναριος »

Συμφωνω red man οπως τ λες ειναι εδωσα παλαιότερα γ ε. φ δεν μ εκοψε κανεις ουτε σε υγειονομικά ουτε σε ιατρικά αλλο π ειχα ενα θεματάκι κ δεν τ καταφερα στ αθλήματα αν εισαι υγιείς κ προετοιμασμένος καταληλα χωρις καποιον τραυματισμο... Δεν σε κόβει κανεις
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Καλησπερα παιδια. Βλεπω οτι η αναλογια ειναι περιπου 1 στους 12 θα προσληφθει. Πιστευετε ειναι η ιδια για τις γυναικειες θεσεις; Γιατι φανταζομαι οτι η ζητηση στις γυναικες δεν θα ηταν τοσο μεγαλη οσο στις αντρικες.
User

Δημοσίευση από User »

1 στους 8 ειναι
.

Δημοσίευση από . »

Τότε ξεκίνα προετοιμασία Αργύρη...
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Εγω με α επικουρια με ειχα σιγουρο αλλα βλεπω πολλα στελεχη μαγκεσ
Porto leone

Δημοσίευση από Porto leone »

Με εμπειρία, πόσα μόρια έχετε;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μαρία οι θέσεις για τις γυναίκες είναι πολύ λιγότερες δεν μπορούμε να ξέρουμε την αναλογία αλλά σίγουρα δεν είναι 1/12
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Λεγεοναριος έγραψε:Συμφωνω red man οπως τ λες ειναι εδωσα παλαιότερα γ ε. φ δεν μ εκοψε κανεις ουτε σε υγειονομικά ουτε σε ιατρικά αλλο π ειχα ενα θεματάκι κ δεν τ καταφερα στ αθλήματα αν εισαι υγιείς κ προετοιμασμένος καταληλα χωρις καποιον τραυματισμο... Δεν σε κόβει κανεις
.

Έχω δώσει 2 φορές ΠΚΕ για αστυφυλάκων και έχω δει πως είναι τα πράγματα. Στην πραγματικότητα οι επιτροπές εκεί ήταν πολύ ελαστικές με τους άντρες διαγωνιζόμενους όπου μπορούσαν, στο χιλιάρι πχ έδιναν 20-30 δευτερόλεπτα παραπάνω. Φαντάζομαι τώρα για τους σωφρονιστικούς θα είναι ακόμη πιο ήπια τα πράγματα καθώς θα υπάρχουν άτομα 30 ετών.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες