Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Η φύλαξη αρχαιολογικών χώρων μπορεί να μην είναι τόσο σχετική η διδακτέα ύλη όμως είναι και μάλλον δεν την διάβασες.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
REDMAN316 έγραψε:Η φύλαξη αρχαιολογικών χώρων μπορεί να μην είναι τόσο σχετική η διδακτέα ύλη όμως είναι και μάλλον δεν την διάβασες.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Αγγλικά ή Γαλλικά
Ιστορία της Τέχνης
Περιβαλλοντική Αγωγή ; Οικολογία
Ελληνική Λαϊκή Τέχνη
Φυσική Αγωγή και Αυτοάμυνα
Ιστορία και Υλικός Πολιτισμός
Στοιχεία Μουσειολογίας
Τουριστική Ψυχολογία
Βασικές αρχές φύλαξης μουσείων, μνημείων και αρχαιολογικών χώρων
Αντιμετώπιση Έκτακτων Περιστατικών
Διαχείριση Συλλογών ; Χειρισμός και Μεταφορά Έργων Τέχνης
Υγιεινή ; Πρώτες Βοήθειες
Στοιχεία Νομοθεσίας για την Προστασία της Φυσικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Κώδικες Επαγγελματικής Συμπεριφοράς.
Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας
Πολύ σωστά! Αυτό σκέφτηκα κι εγώ εξ αρχής!REDMAN316 έγραψε:Εγώ σκέφτομαι ότι στο φόρουμ μπαίνουν αυτοί που τρέφουν ελπίδες και ενδιαφέρονται πολύ για αυτές τις θέσεις οπότε είναι λογικό να έχουμε εδώ πολλά στελέχη.
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Αγγλικά ή Γαλλικά
Ιστορία της Τέχνης
Ελληνική Λαϊκή Τέχνη
Φυσική Αγωγή και Αυτοάμυνα (σίγουρα υπάρχουν φοιτητές ιστορικού με γνώση πολεμικών τεχνών η μπορεί κάποιος να πάει σε κάποια σχολή σιγουρά πιο καλά και διεξοδικά θα διδαχθεί από τις κάποιες ώρες του ΙΕΚ
Στοιχεία Μουσειολογίας
Τουριστική Ψυχολογία
Αντιμετώπιση Έκτακτων Περιστατικών (υπάρχει σεμινάριο)
Υγιεινή ; Πρώτες Βοήθειες (σε όλα τα ελληνικά ΑΕΙ ΤΕΙ υπάρχει μάθημα υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας
Κώδικες Επαγγελματικής Συμπεριφοράς.(επίσης μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει σεμινάριο αλλά και πολλά ΑΕΙ έχουν μάθημα κώδικα δεοντολογίας πάνω στο αντικείμενο σπουδών τους
Με κόκκινο τα μαθήματα που κάνουν σε ένα τμήμα ιστορίας Και επίσης δεν τα κάνουν 2 χρονια αλλά 4
Ιστορία της Τέχνης
Ελληνική Λαϊκή Τέχνη
Φυσική Αγωγή και Αυτοάμυνα (σίγουρα υπάρχουν φοιτητές ιστορικού με γνώση πολεμικών τεχνών η μπορεί κάποιος να πάει σε κάποια σχολή σιγουρά πιο καλά και διεξοδικά θα διδαχθεί από τις κάποιες ώρες του ΙΕΚ
Στοιχεία Μουσειολογίας
Τουριστική Ψυχολογία
Αντιμετώπιση Έκτακτων Περιστατικών (υπάρχει σεμινάριο)
Υγιεινή ; Πρώτες Βοήθειες (σε όλα τα ελληνικά ΑΕΙ ΤΕΙ υπάρχει μάθημα υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας
Κώδικες Επαγγελματικής Συμπεριφοράς.(επίσης μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει σεμινάριο αλλά και πολλά ΑΕΙ έχουν μάθημα κώδικα δεοντολογίας πάνω στο αντικείμενο σπουδών τους
Με κόκκινο τα μαθήματα που κάνουν σε ένα τμήμα ιστορίας Και επίσης δεν τα κάνουν 2 χρονια αλλά 4
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Κανε και εναν κοπο και διαβασε το φεκ της υεφκκ και τησ σωφρονιστικης υπηεσιασ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τέλος πάντων ας μην κάνουμε την ίδια συζήτηση και γεμίζουμε το χώρο άδικα. Εγώ πιστεύω ότι ο φύλακας μουσείων είναι πιο σχετικός από κάποιον που σπούδασε ιστορία, εσείς πιστεύετε κατά άλλο και είμαστε οκ.
Παιδιά δεν είμαστε στη φάση κατάθεση δικαιολογητικών για να συζητάμε αυτά τα πράγματα...Ότι έγινε έγινε δεν αλλάζει τώρα κάτι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Παιδια υπαρχουν και τα pm. Αμα θελετε , πειτε τα εκει μεταξυ σας. ο καθε ενας εχει την αποψη του και λογικο ειναι, αλλα δεν χρειαζεται για τους υπολοιπους να διαβαζουν 50 ανουσια μηνυματα για το ποιος ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο ικανος για αυτη την θεση, μεχρι να βρουν 1 μηνυμα που θα ειναι σχετικο με τα αποτελεσματα της προκηρυξης ή κατι αλλο πιο ουσιωδες !!! Ο καθενας θα υποστηριξει το «σπιτι» του. και εγω αν ειχα τελειωσει αυτο το ιεκ , θα ελεγα οτι με συμφερε, χαζος θα ημουν να ελεγα οτι το ιεκ ειναι η μερα με την νυχτα με τις φυλακες; αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου, θα πεσει να σε πλακωσει... εται λενε στο χωριο μου τουλαχιστον.
alex
Παύλο, έχω την εντύπωση ότι οι μόνιμοι έχουν κάποιες παραπάνω κρατήσεις από τους συμβασιούχους, άρα αμοίβονται με λιγότερα χρήματα. Τουλάχιστον έτσι συμβαίνει σε κάποιους κλάδους, όπως των εκπαιδευτικών. Αν γνωρίζεις κάτι επ αυτού εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα, δώσε μας τα φώτα σου!
Ρώτησα σήμερα και έμαθα από μόνιμο υπάλληλο πως οι κρατήσεις τους αντιστοιχούν στο 17% των μεικτών χρημάτων όπως ακριβώς συμβαίνει και με εμάς που είμαστε ορισμένου χρόνου. Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό οπότε είναι όπως τα είχα αναφέρει στο προηγούμενο πόστ. Μου είπε ότι πιθανόν να υπάρξουν για τους πρώτους 2-3 μήνες, αφού τοποθετηθούμε στα κέντρα κράτησης, έξτρα κρατήσεις λόγω των εξόδων εκπαίδευσης της σχολής αλλά μου το ανέφερε πολύ θεωρητικά χωρίς να το στηρίζει κάπου, απλά το υποθέτει. Το στάνταρ και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι ξεκινάμε με 712 ευρώ καθαρά + νυχτερινά και αργίες που πληρώνονται με ένα μήνα καθυστέρηση απ'όσο γνωρίζω.

Με 14 βαθμο στην κυρια κ πολύτεκνος εχω καμια ελπιδα κατα την γνωμη σας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Από γνωστό που δουλεύει ως εσσωτερικος στις φυλακές και μιλήσαμε εχθές, με 7 χρόνια προϋπηρεσίας και ένα ανήλικο παιδι ξέρω ότι παίρνει καθαρά 1200 ευρώ χωρίς να ξέρω σε ποιο μισθολόγιο ανήκει. Μου είπε ότι παίρνει επίδομα παραμεθορίου και ανθυγιεινης εργασίας.
Καλά τα λέτε παίδες 712 είναι καθαρά! Και όντος τους πρώτους μήνες θα περνούμε τσεκουρεμενο μισθό για θα έχουμε κρατήσεις για τα έξοδα τις σχολής κλπ.712 είναι καθαρά τα 150 του επιδόματος είναι μηκτα όπως και οι υπερωρίες. Και ότι από παραπάνω πάρεις είναι μηκτα. Τα προσθέτουν ολααααα μαζί ότι πέρνεις και σου βγάζουν τον καθαρό
Συνταξη ποτε περνουμε;
ρε παιδια τα αποτελεσματα να βγουν αφηστε τα λεφτα

Κανενα νέο ρε παιδια για το πότε θα έχουμε αποτέλεσματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες