Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
specialone
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από specialone »

Ρε παιδια να ρωτησω εγω εχω κανει κ στην ειδικη κατηγορια τεκνων γονεων αδελφων κτλπ με αναπηρια 67 τις εκατο ειναι κανενας εδω μεσα που να εχει κανει κ αυτος σε αυτην την κατηγορια στη β επικουρια με απολυτηριο, γιατι ειναι κ αλλη μια παρομια κατηγορια αλλα με κυριο προσον γνωριζεται σε περιπτωση που δεν καλυφθουν πχ με κυριο προσον οι θεσεις καλυπτονται απο την πρωτη που ανεφερα η θεσεις αυτες θα καλυφθουν απο το γενικο συνολο;
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Εάν δεν υπάρχει ατομο από τον κύριο και α' επικουρικο πινακα που να έχει δηλώσει εκεί και με την ειδική αυτή ιδιότητα τότε θα καλυφθει από τον β επικουρικο που είσαι εσύ και όποιος άλλος έχει δηλώσει από τον β επικουρικο για την συγκεκριμένη θεση με την ιδιοτητα αυτη και όποιος έχει πιο πολλά μόρια θα περάσει. Ομως στο παράδειγμά της εμπειρίας πιο πάνω ΚΑΙ οι θεσεις χωρίς εμπειρία θα καλυφθουν πρώτα από τον κυριο πίνακα ανεξάρτητα εάν έχουν εμπειρία η όχι απλά στις θεσεις χωρίς εμπειρία σε αυτούς δεν θα προσμετρώνται τα μόρια της εμπειριας. Και δεδομένου ότι είναι λίγα τα άτομα όπου έχουν δηλώσει πρώτες προτιμήσεις θα μπουν ανεξαρτητα εάν είναι θεσεις με εμπειρία η οχι.

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι οσοι δεν προσεξαν καλα το ΦΕΚ θα έχουν γίνει λαθοι στις αιτήσεις από ΟΛΟΥΣ τους πίνακες κατάταξης. Κατα τις αποψεις μου.

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Miron έγραψε: Εάν δεν υπάρχει ατομο από τον κύριο και α' επικουρικο πινακα που να έχει δηλώσει εκεί και με την ειδική αυτή ιδιότητα τότε θα καλυφθει από τον β επικουρικο που είσαι εσύ και όποιος άλλος έχει δηλώσει από τον β επικουρικο για την συγκεκριμένη θεση με την ιδιοτητα αυτη και όποιος έχει πιο πολλά μόρια θα περάσει. Ομως στο παράδειγμά της εμπειρίας πιο πάνω ΚΑΙ οι θεσεις χωρίς εμπειρία θα καλυφθουν πρώτα από τον κυριο πίνακα ανεξάρτητα εάν έχουν εμπειρία η όχι απλά στις θεσεις χωρίς εμπειρία σε αυτούς δεν θα προσμετρώνται τα μόρια της εμπειριας. Και δεδομένου ότι είναι λίγα τα άτομα όπου έχουν δηλώσει πρώτες προτιμήσεις θα μπουν ανεξαρτητα εάν είναι θεσεις με εμπειρία η οχι.

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι οσοι δεν προσεξαν καλα το ΦΕΚ θα έχουν γίνει λαθοι στις αιτήσεις από ΟΛΟΥΣ τους πίνακες κατάταξης. Κατα τις αποψεις μου.

Τι ειδους λαθη δηλαδη;
alex
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Δεν έχω να πω κάτι ότι κατάλαβες!
Ktm

Δημοσίευση από Ktm »

Πιστευεται οσοι εχουμε το χαρτι του δημοσιου ιεκ-πιστοποιηση, αγγλικα,ecdl, κ ενσημα απο security θα ειμαστε μεσα στην κατηγορια αυτη;
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Ktm έγραψε:Πιστευεται οσοι εχουμε το χαρτι του δημοσιου ιεκ-πιστοποιηση, αγγλικα,ecdl, κ ενσημα απο security θα ειμαστε μεσα στην κατηγορια αυτη;

Μπορείς να μου πεις τι δικαιολογητικά έδωσες για την απόδειξη του κυριους προσον?

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Miron έγραψε:
Ktm έγραψε:Πιστευεται οσοι εχουμε το χαρτι του δημοσιου ιεκ-πιστοποιηση, αγγλικα,ecdl, κ ενσημα απο security θα ειμαστε μεσα στην κατηγορια αυτη;

Μπορείς να μου πεις τι δικαιολογητικά έδωσες για την απόδειξη του κυριους προσον;

Δεν έκανες τυχαία αυτή την ερώτηση φαντάζομαι... Εικόνα

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Ktm έγραψε: Πιστευεται οσοι εχουμε το χαρτι του δημοσιου ιεκ-πιστοποιηση, αγγλικα,ecdl, κ ενσημα απο security θα ειμαστε μεσα στην κατηγορια αυτη;
Λογικα ναι ,90% για μενα ναι
alex
Στέλιος

Δημοσίευση από Στέλιος »

Καλησπέρα παιδιά... ξέρει κανένας ποιος είναι ο μισθός ο καθαρός κάθε μήνα των εξωτερικών φρουρών και των σωφρονιστικων; χωρίς βραδινά και αργίες
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

858. Φανταζομαι καθαρα... Ή μεικτα; Θα σε γελασω, δεν ξερω ! :P
alex
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

720 καθαρά και 100-150 ευρώ επίδομα επικινδυνοτητας οπότε θα ξεπερνάει ο μισθός τα 800 ευρώ...
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Οι νέες προσλήψεις των δημοσίων υπαλλήλων υπάγονται στο νέο γενικο μισθολόγιο του δημοσίου που θεσπίστηκε νομίζω το 2015 . Οπότε ως ΔΕ υπαλλήλους χωρίς προϋπηρεσία θα πληρούνται με 856 ευρώ. Τώρα αν αυτά είναι μεικτά νομίζω πως είναι αλλά δεν ξέρω για τις κρατήσεις.
Θανάσης

Δημοσίευση από Θανάσης »

Μικτά είναι... 700 ευρώ θα παίρνουμε...
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Ξέρουμε ποιες είναι ακριβώς οι κρατήσεις;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Ποιες ειναι οι κρατησεις αλλα και ποσο μπορει να φτασει ο μισθος με τα εξτρα... Αν υπαρχουν και τα δινουν
alex
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες