Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikos.g
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nikos.g »

REDMAN316 έγραψε:Δεν ξέρω Νίκο αλλά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την επιτροπή και την διάθεση που έχει στην βαθμολόγηση! Όντως άδικο όμως γιατί εγώ που πήγα αδιαβαστος στην ουσία πήρα ίδιο βαθμό με συνάδελφο που προσπάθησε πολύ.
Έπρεπε να διαβάσεις λίγο παραπάνω! παντός όλα καλά! καλή επιτυχία!

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Μου ήταν πολύ εύκολο Νίκο αλλά εκείνη την περίοδο είχα βγάλει άδεια από κεμεα με σεμινάρια και είχα δύο δουλειές. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν με παρότρυνε ένας φίλος δεν θα πήγαινα καν, δεν ήξερα ότι θα βγει τέτοιου είδους προκηρυση φυσικά αλλά τεσπά υπάρχουν και τα πμ μην ζαλιζουμε την κοινότητα!
Μακαρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Μακαρος »

Ο μεγαλύτερος στην τάξη μου ήμουν εγώ που είμαι 28. Με 2 παιδιά που μιλάω ακόμα δεν τα έκαναν τα χαρτιά τους. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω να σου πω Σπύρο.
Aμεα

Δημοσίευση από Aμεα »

Μιλησα με ασεπ πληροφοριες χτες τ πρωι κ μ ειπαν απιθανο να βγουν σεπτεμβρη, αρα υπομονη παοδια! ειναι κανεις εδω στην κατηγορια αμεα να ξερει τι ´ παιζει σ αυτη τη κατηγορια;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στην δική μου το 2015 είμασταν 3 κάτω από 32 και μόνο εγώ έκανα τα χαρτιά μου.
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Για να δουμε τι θα γινει οταν βγουν
maria

Δημοσίευση από maria »

Παιδια στις ταξεις σας ειχατε και καμια γυναικα?
Ktm

Δημοσίευση από Ktm »

Ποσα ατομα παιζει να ειμαστε με το χαρτι στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας σε ολη την Ελλαδα; 300 ατομα...
.

Δημοσίευση από . »

Ktm έγραψε: Ποσα ατομα παιζει να ειμαστε με το χαρτι στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας σε ολη την Ελλαδα;300 ατομα...
Ούτε 300 δεν είστε, ελάχιστα στελέχη και αρχαιοφυλακες πανελλαδικά.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Από μια καλή έρευνα που έκανε ο ml προκύπτει πάνω από από 500 αν θυμάμαι καλά αλλά χωρίς να ξέρουμε ηλικία και ενδιαφέρον για τη προκήρυξη
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Φίλε το έχω ψαξει ως το τέρμα όσο δεν πάει... Στέλεχοι πιστοποιήμενα πανελλαδικά με ηλικια έως 32 ούτε 60 δεν είναι και αρχαιοφυλακες ούτε 20... στο λέω 1.000.000.000% σίγουρος!!!
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Μακάρι φίλε Ν είναι έτσι κ ελπίζω τουλάχιστον Ν μπούμε καμία 50αρια από β επικουρικό, εσύ φίλε Γιώργος πόσα μόρια έχεις, δήλωσες παντού; κ εγώ από ότι έχω ακούσει οι αρχαίο φυλακές οι πιο πολλοί είναι γυναίκες κ πάνω από 32 θ δείξει υπομονη
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

REDMAN316 έγραψε:Από μια καλή έρευνα που έκανε ο ml προκύπτει πάνω από από 500 αν θυμάμαι καλά αλλά χωρίς να ξέρουμε ηλικία και ενδιαφέρον για τη προκήρυξη
Παναγιώτη οι άνδρες υποψήφιοι ήταν περίπου 450 στην ειδικότητα σας, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις (περίπου 60%), υπολόγισα ότι οι επιτυχόντες είναι πανω κάτω 250. Και λόγω ορίου ηλικίας και ύψους αλλά και αυτών που δεν ενδιαφέρονται, έκανα μια πρόβλεψη για 100 άτομα και θεωρώ ότι δε θα υπάρξει μεγάλη απόκλιση από το νούμερο αυτό. Για τους αρχαιοφυλακες τα έχουμε πει πολλές φορές και δεν πιστεύω κυρία ειδικότητα και Α επικουρια να ξεπεράσουν τους 200. Αυτό είναι το ταβάνι για μένα
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι Μιχάλη θυμάμαι ότι το είχες ψάξει πολύ Τότεπου βγήκε αλλά δεν θυμόμουν λεπτομέρειες για αυτό σε αναφέρα ώστε να επαληθεύεις κάνεις τυχόν απορίες από εσένα που έκανε και τοση δουλειά.
Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Λιγους λες ρε φιλε μιχαλη ετσι πιστευω οχι οτι εχω καποια πληροφορια αλλα μου φαινονται λιγοι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες