Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Εγώ έβαλα πρώτα Κρήτη όλες τις θέσεις κ μετά όλη την Ελλάδα. Βέβαια αν προσληφθω εκτός νησιού, θα το σκεφτώ αν πάω
Καλησπερα στην ομαδα. Εβγαλαν ανακοινωση οτι ολες οι προκυρηξεις των "Κ" δηλαδη των μονιμων θ βγουν σταδιακα μεχρι τις 20 σεπτεμβρη (αναλογα σε τι φαση βρισκεται η καθε προκυρηξη) το δημοσιευσε και το workenter. Ελπιζω να ισχυει ωστε ν τελειωσει η αγωνια ολων μας...
Καλησπέρα παιδες! Εγώ με κύριο προσόν δήλωσα Κορυδαλλό καιΧαλκίδα. καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά κ
Καλησπέρα παιδιά, είμαι κύριο προσόν και έχω δηλώσει Κορυδαλλό - Αυλωνα - Χαλκιδα. Καλή επιτυχία σε όλους!!
Υπήρχε και δημοσκόπηση εδώ, αλλά είναι κλειδωμένο
Angelos7 έγραψε:Καλησπερα στην ομαδα. Εβγαλαν ανακοινωση οτι ολες οι προκυρηξεις των "Κ" δηλαδη των μονιμων θ βγουν σταδιακα μεχρι τις 20 σεπτεμβρη (αναλογα σε τι φαση βρισκεται η καθε προκυρηξη) το δημοσιευσε και το workenter. Ελπιζω να ισχυει ωστε ν τελειωσει η αγωνια ολων μας...
Καλησπερα φιλε μου μπορεις να γραψεις το λινκ εδω?
Κυριοι αν η προκήρυξη παει με την σειρα όπως οι αλλες κανει κανα 7μηνο ν βγουν τ πρωτα αποτελέσματα.. Κοίταξα στο work enter τις ημερομηνίες απ τις πιο παλιες προκηρηξεις π ειναι σε εξελιξη κ η ημερομηνια λήξης με την ημερομηνία πρώτων αποτελεσμάτων απείχε 6-7μηνεςμηνες... Ελπιζω να μας βαλουν σε προτεραιότητα λογο αθλημάτων σχολής κ αμεσης ανάγκης...
Redman σε όλη την τάξη μου που πήγαμε και δώσαμε 7-8 άτομα την πιστοποιηση 11 μας έβαλαν. Φαντάσου πόσο τους ένοιαζε αυτά που τους λέγαμε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Και σε εμάς το ίδιο έκαναν Μακαρέ όλοι πήραν 11. Όμως διάβασα άτομα εδώ που είπαν ότι έχουν μεγάλο βαθμό.
Ρε παιδες πείτε μας αν ξέρετε περίπου πόσα άτομα είσται πιστοποιημενοι έως 32 γ Ν ξέρουμε κ εμείς αν έχουμε τύχη;
Μαγκες στις σχολες σας εισασταν πολλοι μεχρι 32; Κανανε ολοι;
Γτ έτσι ρε συνάδελφε; Εγώ έδωσα το 14 Και πήραμε τα χαρτια το 15. Εγώ το έβγαλα με 15. Και απ'όσο ξέρω ήταν αντικειμενικοί για τον λόγο ότι είχαν παγώσει και αρκετά χρόνια οι πιστοποιήσεις.REDMAN316 έγραψε:Και σε εμάς το ίδιο έκαναν Μακαρέ όλοι πήραν 11. Όμως διάβασα άτομα εδώ που είπαν ότι έχουν μεγάλο βαθμό.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Δεν ξέρω Νίκο αλλά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την επιτροπή και την διάθεση που έχει στην βαθμολόγηση! Όντως άδικο όμως γιατί εγώ που πήγα αδιαβαστος στην ουσία πήρα ίδιο βαθμό με συνάδελφο που προσπάθησε πολύ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, PyRos, Venom94 και 16 επισκέπτες