Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
T.bak

Δημοσίευση από T.bak »

Μιλώντας με 2 σοφρωνιστικους με τον έναν πριν 1 μήνα κ τον άλλον πριν 3 μέρες μου ανέφεραν ότι τρέχουν πολύ γρήγορα την διαδικασία κ ότι σκοπός τους είναι ότι μέχρι τέλος του χρόνου να έχουν πιάσει δουλειά οι νέοι συνάδελφοι Βέβαια το θέμα είναι ότι στους παλιούς χρωστάνε πάρα πολλά ρεπο (σε μερικούς φτάνει κ τριψήφιος αριθμός) όπως επίσης η φυγή των δημοτικών αστυνομικών κ η μειωμένη πρόσληψη εργαζομένων πάλι θα δημιουργήσει προβλήματα

Gr

Δημοσίευση από Gr »

Για δείξε που το λέει ΞΕΚΆΘΑΡΑ ρε Ζαντ να ξέρουμε και εμείς!
×_×

Δημοσίευση από ×_× »

Παίδες τα προσωρινά αποτελεσματα θα βγουν σε 5-7 μηνες οπως φαινεται απο το μέσο όρο των υπολοιπων προκυρηξεων. Υποθέτω απο αυτά που βλέπω να γράφονται σε αυτο το φόρουμ αλλά και σε ένα άλλο ότι θα παρούν και από β επικουρια. Τώρα θα είναι 50,100,200, ή 300 κάνεις δεν ξέρει. Κάντε προετοιμασία για τα αθλήματα και εύχομαι να έχουμε νέα σύντομα και οι προσλήψεις να γινουν μέχρι το τέλος του χρόνου.
Tolis123

Δημοσίευση από Tolis123 »

Δεν έχει άδικο διότι ένας από Ιδιωτικό ΙΕΚ μπορεί να πάρει κανονικά μέρος σε πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ Και όταν πάρεις την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ έχει τα ίδια δικαιώματα και αυτόν που έχει βγάλει το δημόσιο Ιεκ. Άλλωστε όταν πάρεις την πιστοποίηση στα χέρια σου δεν γράφει Αν είναι από ιδιωτικό ή από δημόσιο ΙΕΚ είναι ακριβώς το ίδιο χαρτί και είμαι 101%
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Για να μετρήσει η πιστοποίηση από ιδιωτικό ΙΕΚ πρέπει η σπουδές τους να φτάσουν 2ετη όπως τα δημόσια ΙΕΚ...
Κτμ

Δημοσίευση από Κτμ »

Να ρωτησω κατι; Οποιος δεν εχει βαλει την βεβαιωση αναστηματος του υψος μεσα στα δικαιολογητικα που αποστειλαμε στον Ασεπ αποκλειζεται απο την προκυρηξη;
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

KTM,

Ναι, αποκλείεται από την διαδικασία...

Το έλεγε ρητά μέσα στην προκήρυξη!

Να υπολογίζεις ότι αρκετοί δεν το πρόσεξαν...

Ήταν μια παγίδα (κόφτης ιδιωτών).

7.083 αιτήσεις πραγματοποιήθηκαν.. Θα δούμε στα αποτελέσματα αν είναι όλοι σωστοί!

Οι περισσότεροι, όπως και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι τη Βεβαίωση την ήθελαν στα Υγειονομικα.

Την τελευταία βδομάδα υποβολής κατάλαβα ότι την ήθελε στον φάκελο (πληροφορία από workenter).

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

ΚΤΜ, Θα αποκλειστεί από τη διαδικασία #

spiros

Δημοσίευση από spiros »

Παιδια κανατε σε ολα τα μερη?
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Παιδια μια ερωτηση-γκαλοπ εχετε δηλωσει ολες τις περιοχες ή μονο εκεί που μενετε κι στις γυρω περιοχες?
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Εγω τις δηλωσα ολες... πρωτα κασσανδρα που θελω και μετα τυχαια...
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Και εγω παντου εκανα. Αρα ετσι θα κανανε οι πιο πολλοι
Redman

Δημοσίευση από Redman »

Και εγώ δήλωσα όλες τις περιοχές, πρώτα τις γύρο περιοχές από χαλκιδα, είναι με κύριο τίτλο αλλά μόλις με 11 βαθμό πιστοποίηση.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Οι πιο πολλοί δεν δηλωσαν όλες αλλά τις γύρο περιοχές στον τόπο τους... Λίγοι δήλωσαν όλες...
Μασκοφορος

Δημοσίευση από Μασκοφορος »

Ποτε θα βγουνε ρεεεεε; Οποιος εχει κατι νεότερο το λεει κυριοι.. Πιστευω σεμπτεβρη μας χρειαζονταιιιιι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rad. και 12 επισκέπτες