Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Άσε ρε φιλαράκο που δεν καίγεσαι. Γιαυτό έτρεξες σε γραφείο να στην φτιάξουν;
Ορεξη που την εχετε για το πως εκανε ο καθενας την αιτηση του.. οτι εγινε εγινε θα δουμε στο τελος. προσωπικη εκτιμηση μες το νοεμβρη προσωρινα χωρις να εχω καποια πληροφορια
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
spiros Το θέμα δεν είναι πως έκανε ο καθένας την αίτηση αλλά με τα λεγόμενα του καθενός που κάποιες φορές αγγίζουν την σφαίρα της φαντασίας (άλλος με ψευδή δήλωση επιμένει και υποστηρίζει ότι θα μπει, άλλος που ενώ υποστήριζε ότι δεν παίζει ρολο η θητεία αν είναι ειδικές η έφεδρος αξιωματικός αλλά από την άλλη έχει την απαίτηση α του μετρήσουν προϋπηρεσία σαν οβα) δηλαδή τι άλλο μένει να γράψουνε
Παιδιά επείγον! Με πήρε σήμερα η δικηγόρος που μου μετέφρασε το πτυχίο των γερμανικών και μου είπε ότι σε ένα σημείο έχει κάνει ένα λάθος και αντί να γράψει μετάφραση από ελληνικα σε γερμανικά έχει γράψει αγγλικά. Εγώ αυτό το χαρτί το έχω στείλει με τα δικαιολογητικά. Θα το προσέξουν άραγε; Θα με κόψουν η απλά δεν θα το μετρήσουν;
Maria δεν σε κόβουν. Στην χειρότερη περίπτωση δεν θα σου μετρήσουν τα μόρια από το συγκεκριμένο χαρτι.
Έχουμε κανένα νεο για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ;
Καλησπέρα σας! θα ήθελα να μου πείτε αν φυσικά γνωρίζετε κάποιοι πόσα ατομα πιστεύετε οτι έχουν το πτυχίο στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας απο δημόσιο ιεκ; Να το έχουν 200 άτομα?
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
Εάν διαβάσεις πιο πίσω έχει απαντηθεί
Δεν ξερει κανεις μονο υποθεσεις για το ποσοι εχουν κυρια και α επικουρια. προσωρινα συμφωνα με αλλες προκυρηξεις βγαινουν στο εξαμηνο περιπου
Περισσοτεροι το έχουν αλλά υπολογίζονται κάπου στους 100 αυτοί που θέλουν και μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό. Ενημερωτικά δεν έχει σχέση αν είναι δημόσιο η ιδιωτικό το ΙΕΚ, αυτό που είναι αναγκαίο είναι η πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Φίλε REDMAN κάνεις λάθος τ λέει ξεκάθαρα η προκ μόνο από δημόσια ιδρύματα..
Ελα ρε Ζαντ που το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη, η ίδια καραμέλα από την αρχή αυτού του νήματος. Στείλε μας μια φωτογραφία από εκεί που το λέει ξεκάθαρα να το δούμε εμείς οι στραβοί.
Από δημόσιο Ίδρυμα είναι η πιστοποίηση Δεν έχει σημασία που κ πως έχεις τελειώσει την ειδικότητα σημασία έχει η πιστοποίηση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες