Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Άγγελε γίνε λίγο πιο σαφής... κ εγώ έκανα τα χαρτιά με κύριο τίτλο σπουδών (ευχαριστώ)
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

spiros έγραψε:Λετε να πιασει α επικουρια?
Σπύρο κανε ένα κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα. Έχουμε κάνει ολόκληρες αναλύσεις επ αυτού. Φυσικά και θα πιάσει. Εσύ σε ποια περιοχή είσαι ; έχουν κάνει άλλοι συνάδελφοι από εκεί αίτηση στην προκήρυξη; Έτσι θα δούμε πόσοι συμμετέχουν ανά πόλη και θα βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

Καλά έτσι κ αλλιώς όπως σου είπα δεν τα υπολόγισα στο πίνακα για να δω τα μόρια μου, απλά στην αίτηση ο δικηγόρος μου είπε να το προσθέσω γιατί και η φύση της εργασίας αυτής (οβα) είναι συναφής με την φύλαξη..Τώρα για τα μόρια, είμαι από ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας έχω 17 βαθμό την πιστοποίηση και προϋπηρεσία 32 μήνες ως σεκιουριτι

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

Γιώργος έγραψε:ARN φίλε δεν μετράει η προυππροϋπη ΟΒΑ που έχεις στο λέω εγγυημένα.. Τώρα θα μου πεις ρώτησες στο ΑΣΕΠ και σου είπαν μετράει... Στα τηλέφωνα του ΑΣΕΠ δεν ξέρει κανείς... Μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα δεις ότι έχω δικιο... φιλικά πάντα
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Το θέμα είναι να λέμε και σε ποιον πίνακα ημαστε δηλαδή εάν ειμαστε με το κύριος προσόν η με τα επικουρικά καθώς και εάν υπάρχει ειδική κατηγορία(πχ πολύτεκνος, τριτεκνος, εντοπιότητα). Εγώ είμαι στον β' επικουρικο ( με απλό πτυχιο ΔΕ) και συγκεντρωνω περίπου 1170 μορια.

Tolis123

Δημοσίευση από Tolis123 »

1020 μόρια με πτυχίο Σ. Υ. Α και κατηγορία πολυτέκνων.. Καλή επιτυχία και από την εμπειρία σε διαγωνισμούς του Ασεπ που εχω να ξέρετε θα καλυφθούν οι θεσεις απο την Κυρία και Α επίκουριας ( σαν επιλαχόντως ένα ποσοστο) και μετά βίας αν πάρουν από Β επίκουριά μονο αν τελικά από τους επιτυχόντες αποφασίσουν να μην πάνε η κοπούν στις δοκιμασίες που είναι να περάσουν
Paulos

Δημοσίευση από Paulos »

Καλησπέρα, το ζητούμενο δεν είναι πόσα μόρια συγκεντρώνουμε. Το θέμα είναι να γράφουμε κατά κύριο λόγο την κατηγορία που είμαστε και ποια είναι η πρώτη μας επιλογή ώστε να βλεπουμε πάνω κάτω σε πιο κατάστημα κράτησης θα είμαστε σε περίπτωση επιτυχίας πάντα. Εγώ είμαι με το κύριο προσόν και πρώτη επιλογή έχω βάλει εξωτερική φρουρά Ναύπλιο.Εικόνα
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Θα μάθουμε τέλη Αυγούστου που θα ανακοινωθούν οι πίνακες!
Δεν υπάρχουν πολλά ατομα από ΙΕΚ , όπως:

Α) να είναι μέχρι 32 ετών,

Β) τα δικαιολογητικά τους να είναι σωστά (έλλειψη βεβαίωσης Ορθοπεδικού).

Τα αθλήματα θα είναι αρκετά αυστηρά στο χρόνο!

Δικιά μου εικασία: θα πάρουν έξτρα άτομα, λόγω της μετακίνησης των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών από τις Φυλακές!

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

TOLIS 123 το 70%θα είναι από Β επικουρίκο εδώ είμαστε να το θυμάσαι... !!
Bill

Δημοσίευση από Bill »

1320 με κυριο προσον.. πιστεύετε δηλαδή όσοι έχουν κύριο προσόν θα είναι μέσα;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Tolis123 έγραψε:1020 μόρια με πτυχίο Σ. Υ. Α και κατηγορία πολυτέκνων.. Καλή επιτυχία και από την εμπειρία σε διαγωνισμούς του Ασεπ που εχω να ξέρετε θα καλυφθούν οι θεσεις απο την Κυρία και Α επίκουριας ( σαν επιλαχόντως ένα ποσοστο) και μετά βίας αν πάρουν από Β επίκουριά μονο αν τελικά από τους επιτυχόντες αποφασίσουν να μην πάνε η κοπούν στις δοκιμασίες που είναι να περάσουν
Tolis κάνεις λάθος. Η προκήρυξη αυτή δεν είναι σαν τις άλλες. Η κυρία ειδικότητα και η α επικουρια μετά βίας θα απορροφησουν 200 άτομα. Έχουμε τεκμηριώσει το γιατί και σε αυτό συμφωνεί και το σωματείο των στελεχών ασφαλείας. Θα το δεις
Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Μπα φιλε βλεπω πολλα στελεχη
Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Εχεις δικιο εδω εγω που ειμαι Α επικουρια με βλεπω εξω
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Αρχαιοφυλακες μέχρι 32 Και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ ούτε 50 δεν είναι πανελλαδικα και καμιά 50αρια τα στελέχοι... Το 70-80% θα είναι από β επικουρίκο...
Tolis123

Δημοσίευση από Tolis123 »

Σωματείο Στελεχών Ασφαλείας; Και από την δικιά μου σχολή δεν είναι κανένα παιδί μέσα σε αυτό το σωματείο Μόνο από την δικό μου τμήμα που ήμασταν 24 άτομα έκαναν τα χαρτιά τα 13 άτομα. Έτσι για μια μικρή πληροφορία ΣΥΑ-ΣΑΠΥ και Φυλακές Μουσείων από ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ είναι πτυχιούχοι πάνω από 2500 άτομα Ένα 30% αυτών έχει γεμίσει η λίστα από Κύριο και Α επικουρίας Όσο για το Σωμάτιο δεν νομίζω να αντιπροσωπεύει τους ΣΥΑ αλλά τους ΣΑΠΥ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες