Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
ARN φίλε δεν μετράει η προυππροϋπη ΟΒΑ που έχεις στο λέω εγγυημένα.. Τώρα θα μου πεις ρώτησες στο ΑΣΕΠ και σου είπαν μετράει... Στα τηλέφωνα του ΑΣΕΠ δεν ξέρει κανείς... Μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα δεις ότι έχω δικιο... φιλικά πάντα
Και κάτι αλλο φιλε ΑRN με τα μόρια τα κάποιο λάθος κάνεις δεν θα μετράς επί 110 αλλά επί 55 φίλε διάβασε καλά το ΦΕΚ και μην κοιτας το οινακακιπου λέει 110... δια δύο σου λέει.. άρα το 110 πάει 55 ακριβως έτσι έγινε και στους δημους...
Πόσα μορια παίρνει η εντοπιότητα?
1173 βγάζω εγώ και είναι από ιεκ με αγγλικά και προϋπηρεσία. καλη επιτυχία σε όλους!
1062 Κύριο προσόν !!
1173 κύριο προσόν! καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
MΟνο στην CIA μπορεί και FBI... Αδερφέ αμα ήθελες αστυνομια να έδινες πανελλήνιες και όχι να ψάχνεις πλάγιους τρόπους να μπεις
- Other Side
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Το λάθος στον υπολογισμό των μορίων από τον ΑΣΕΠ δεν το πρόσεξε κανείς; Μετά θέλετε να γίνετε σωφρονιστικοί!
Βαθμός βασικού τίτλου σπουδών ×110 όπως λέει στην προκήρυξη και όχι x55 όπως έχει στην ιστοσελίδα του ΙΔΙΟΥ του ΑΣΕΠ.
αυτή είναι η ιστοσελίδα με τον ΛΑΘΟΣ υπολογισμό https://www.asep.gr/guide/6K_2018/ όπου επιλέγεις την κατηγορία σου.
Βαθμός βασικού τίτλου σπουδών ×110 όπως λέει στην προκήρυξη και όχι x55 όπως έχει στην ιστοσελίδα του ΙΔΙΟΥ του ΑΣΕΠ.
αυτή είναι η ιστοσελίδα με τον ΛΑΘΟΣ υπολογισμό https://www.asep.gr/guide/6K_2018/ όπου επιλέγεις την κατηγορία σου.
Φίλε other side αν διαβάσεις καλά καλά το ΦΕΚ θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο και πάει ×55... Δεν είδα κανένα ΑΣΕΠ εγώ απλά όλες οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ έτσι είναι τόσα χρόνια... Διάβασε καλά καλά το ΦΕΚ που σου λέει ότι μετριέται στην Κλίμακα δια 2... Έτσι όλοι έκαναν λάθη στα αποτελέσματα των δήμων και έλεγαν λάθος μόρια έχω και τέτοια και στο τέλος κατάλαβαν ότι ήταν ×55... ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...
Ο βαθμός βασικού τίτλου σπουδών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής (βάση 5 άριστα 10) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (αναγόμενος στην 10βαθμη κλίμακα) υπολογίζεται με δύο δεκαδικά ψηφία (χωρίς στρογγυλοποίηση).
Αυτό γραφει το ΦΕΚ κάτο από από τον πίνακα
Κριτήρια κατάταξης παραπομπη (1).
Αυτό γραφει το ΦΕΚ κάτο από από τον πίνακα
Κριτήρια κατάταξης παραπομπη (1).
Giorgos g ακριβώς αυτό λέει που σου λέει με 2 δεκαδικά ψηφία.. Το 110 γινεται ×55 ... αυτό λέω και δεν το καταλαβαίνουν
Το θεμα ειναι ποσοι εκαναν κυριο προσον και ποσοι α επικουρια οπως ειμαι εγω και μετα τα μορια.
Καλησπερα στην ομαδα. Ειμαι και εγω υποψηφιος με τον κυριο τιτλο Στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας. Διαβασα σε ενα site το workenter οτι ο ασεπ εκανε προσληψη 175 ατομων(δεν ειμαι απολυτος σιγουρος για τον αριθμο) απο 1 αυγουστου εως 31 αυγουστου(εχουν γινει οι προσληψεις με τα ονοματα τους κανονικα) μονο και μονο για την εκδοση των αποτελεσματων των προκυρηξεων και την εκδοση νεων προκυρηξεων. Ελπιζω αρχες σεπτεμβριου να εχουν βγει τα προσωρινα αποτελεσματα ωστε να τελειωσει η αγωνια ολων μας. Καλη επιτυχια σε ολους!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες