Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Γιώργος έγραψε:Εγώ ξέρω ότι αν βάλεις παραπάνω ή λιγότερα από αυτά που σου ζητάει σε ακυρώνουν... Όπως έγινε και στους δήμους... Το έχω πάθει για αυτό το λέω...
Γιώργο αν βάλεις παραπάνω δε σε κόβουν, ειδικά αν συμφωνεί η ηλεκτρονική αίτηση με τα δικαιολογητικά που στέλνεις. Και με την εμπειρία το αναφέρει ρητά η προκήρυξη, ότι αν έχεις βάλει παραπάνω απλά δε λαμβάνεται υπόψιν. Το πρόβλημα υπάρχει αν δε στείλεις τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται. Ρωτησαμε στο ασεπ επ αυτού. Στους δήμους έγινε μπάχαλο γιατί αλλά γράφανε στην ηλεκτρονική , αλλά στέλνανε και άλλα χρειάζονταν. Χαμός δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
giorgosserres88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από giorgosserres88 »

Καλησπερα δηλωσα μονο εκει που εχω εντοπιοτητα και εβαλα μεσα και το απολυτηριο στρατου απο Ε. Δ παιζει να ακυρωθει; Εκανα βλακεια που δηλωσα μονο σερρες που παιρνω εντοπιοτητα;
Άβαταρ μέλους
specialone
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από specialone »

Καλησπερα παιδια εχω κανει τα χαρτια μου στην κατηγορια αναπηρων γονεων με 67 στην προκ μεσα εγραφε πως θελουν το πιστοποιιτικο απο τα κεπα της περιοχης που να λεει ποσοαναπηρια εχει το ατομο εμενα ο γονιος μου την τελευταια φορα που περασε επιτροπη κ εγινε μονιμοι η συνταξη κ αναπηρια ηταν το 2016 ζητωντας το χαρτι η σφραγιδα απο το κεπα στο κατω μερος κ ημερομινια ηταν η τοτε τωρινη που το ζητησα αλλα ομως εκει πουγραφει για το προβλημα του γονιου μου λεει για το 2016 που ηταν κ η τελευταια φορα που περασε επιτροπη η δικηγορος που μου εφτιαξε τα χαρτια μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα τωρα γνωριζει καποιος τι μπορει να γινεται;

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Γνωρίζει κανεις ποτε μπορεί να βγει τλκ;
Yorgos

Δημοσίευση από Yorgos »

Η προκύρηξη το έγραφε καθαρά. Αναπηρία τέκνου ή συζύγου. Γονέα δεν μετράει.
Αχιλλέας

Δημοσίευση από Αχιλλέας »

Κάνεις λάθος αναφέρεται στην κατηγορία κ στήλη 9οπου περνούν 9ατομα τα οποία είναι τέκνα όπου η γονείς τους έχουν αναπηρία 67%κ άνω!!!
Άβαταρ μέλους
specialone
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από specialone »

Μετρει φιλε μου γιωργο αλλα μαλλον δεν το ειχες προσεξει ειναι στα ταιλευτεα φιλα της προκ συγκεριμενα στην 50 σελιδα σου το παραθετω κιολας εδω ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΝΟ, ΑΔΕΛΦΟ Ή ΣΥΖΥΓΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗ-

ΡΙΑΣ 67% ΚΑΙ ΑΝΩ

Ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) στο σύνολο των προκηρυσσόμενων θέσεων τακτικού προσωπικού των κατη-

γοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατά Περιφερειακή

Ενότητα, φορέα και κλάδο ή ειδικότητα καλύπτονται από όσους έχουν

τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και από τέκνα ατόμων με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας εξήντα επτά τοις εκα-

τό (67%) και άνω, εξαιτίας βαριών ψυχικών και σωματικών παθήσεων, όπως διαπιστώνεται από τις υγειονομικές

επιτροπές του ΚΕ. Π.
Επρν

Δημοσίευση από Επρν »

Παιδιά μιας και η προκήρυξη αργεί ας αποκτήσει λίγο ζωή το νήμα Πόσα μόρια μαζεύετε εσείς στη συγκεκριμένη προκήρυξη;

Ας κάνουμε ένα γκάλοπ

https://www.asep.gr/guide/6K_2018/

Πατήστε πόσο μοριοδοτουντσι τα μόρια

Σωφρονιστικός

Δημοσίευση από Σωφρονιστικός »

990
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Μια ερώτηση.. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μπορουν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να ενταχθουν στην Ελ. ΑΣ?
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Επρν έγραψε:Παιδιά μιας και η προκήρυξη αργεί ας αποκτήσει λίγο ζωή το νήμα Πόσα μόρια μαζεύετε εσείς στη συγκεκριμένη προκήρυξη;

Ας κάνουμε ένα γκάλοπ

https://www.asep.gr/guide/6K_2018/

Πατήστε πόσο μοριοδοτουντσι τα μόρια

Ανήκω στην κατηγορία Α επικουριας (αρχαιοφυλακας).1006 ή 1013 μόρια, ανάλογα με το αν μου μετρήσουν ή όχι ένα μήνα εμπειρίας!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

1253 μόρια βγάζω χωρίς να μετρήσω πτυχίο αγγλικών, διότι έχω μέτρια γνώση όχι καλή και χωρίς να προσθέτω 12 μήνες και πλέον προϋπηρεσία που έχω ως οβα (συνεχίζω να υπηρετώ) έχω προσθέσει μόνο την προϋπηρεσία που είχα ως σεκιουριτι πριν υπηρετήσω ως οβα
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

Στην αίτηση του ασεπ εννοείται ότι προσέθεσα τους μήνες προϋπηρεσίας ως οβα, απλά εδώ στον υπολογισμό δεν το έβαλα, έτσι για να υπολογίσω με το λιγότερο δυνατόν
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Αντωνης2018 έγραψε: Μια ερώτηση.. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μπορουν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να ενταχθουν στην Ελ. ΑΣ?
Δεν νομιζω
alex
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Η Σωφρονιστική Υπηρεσία και η ΥΕΦΚΚ ανήκουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Εννοείται πως όχι.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες