Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Αν βγάλει η κοπέλα να αθλήματα περνάει σωστά; Εννοώ αν είναι στον τρίτο μήνα πχ και τα βγάλει δεν μπορούν να δουν από κάπου αν είναι έγκυος.
Στα ιατρικά θα την κόψουν δεν είναι χαζοί οι γιατροί... φιλικά μιλάμε μακάρι να περάσεις αλλά δύσκολα να σε περάσουν
Γιώτα έγραψε:Αν βγάλει η κοπέλα να αθλήματα περνάει σωστά; Εννοώ αν είναι στον τρίτο μήνα πχ και τα βγάλει δεν μπορούν να δουν από κάπου αν είναι έγκυος.
Δεν με κατάλαβες. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσεις αθλήματα, ούτε φυσικά μπορείς να αποκρύψεις μια εγκυμοσύνη (αλήθεια εσύ θα το ρίσκαρες ακόμη και αν είχες τη δυνατότητα;). Είναι δεδομένο ότι θα την κόψουν.
Γεια σας παιδιά. Οι διαδικασίες επιλογής θα γίνουν ξεχωριστά για καθε συγκεκριμένη θεση;
Καλησπέρα σε ολους άμα δηλώσεις πως έχεις δεύτερο τίτλο σπουδών και στη συνέχεια στα έγγραφα δεν τον στείλεις ακυρωνεσαι ή απλά δεν παίρνεις τα μόρια;
Εχω την εντύπωση ότι δεν ακυρώνεσαι, αλλά δεν παίρνεις τα μόρια. Στον οδηγό της προκήρυξης κατατάσσει τον δεύτερο τίτλο σπουδών στα κριτήρια κατάταξης και όχι στα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, πράγμα που κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι δεν ακυρώνεσαι.Μακαρος έγραψε:Καλησπέρα σε ολους άμα δηλώσεις πως έχεις δεύτερο τίτλο σπουδών και στη συνέχεια στα έγγραφα δεν τον στείλεις ακυρωνεσαι ή απλά δεν παίρνεις τα μόρια;
Θεώρησα πως ο ένας τίτλος είναι το απολυτηριο λυκείου και δεύτερος το χαρτί του ιεκ
Ποιον απ τους δυο έχεις δηλώσει ως κύριο; Και ποιον έστειλες τελικά;
Καλημέρα κύριο δηλωσα το ιεκ και για δεύτερο το απολυτηριο λυκείου
Η γνώμη μου είναι ότι δε θα έχεις θέμα, αλλά για να μην έχεις αγωνία, καλύτερα ρώτα ένα δικηγόρο που να ασχολείται με προκηρύξεις να σου πει σίγουρα
Σε ευχαριστώ τώρα ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εκεί που δηλωσα ότι έχω δεύτερο τίτλο σπουδών ήταν στην εμπειρία δίπλα από τους μήνες που ζηταγε.
Μάκαρε μην αγχνώνεσαι δεν ακυρώνεται η αίτηση. Και εγώ σκέφτηκα όπως και εσύ και εβαλα το χαρτί του ΙΕΚ και το απολυτήριο λυκείου στα έγγραφα που έστειλα. Όμως επειδή φοβήθηκα ότι μπορεί και να ακυρωθεί πήρα τηλεφωνο στο ΑΣΕΠ και μου είπαν οτι απλα δεν θα το λάβουν υποψη. Θα μετρήσουν το χαρτί του ΙΕΚ και δεν θα δώσουν καθόλου σημασία στο απολυτηριο πράγμα που σημαινει οτι απλα δεν θα παρουμε επιπλέον μόρια. Ακόμα και στην εμπειρία να έχεις βάλει λάθος μήνες δεν στην ακυρώνουν! Αν πχ εσύ έχεις βάλει 20 μήνες και με τα δικαιολογητικα που εχεις προσκομήσει δεν προκύπτουν 20 μήνες αλλά 12 θα μοριοδοτηθείς για τους 12.
Εγώ ξέρω ότι αν βάλεις παραπάνω ή λιγότερα από αυτά που σου ζητάει σε ακυρώνουν... Όπως έγινε και στους δήμους... Το έχω πάθει για αυτό το λέω...
Καλημέρα σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες