Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε μου να στο χαναπω. Εχω φαει τα σκατα στη μαπα που λεμε. Το εχεις ακουστα; Αλλοι να τρεμουν οταν ακουν ΕΠΟΠ. Οι μαμακιδες. Εγω μια χαρα 8α τα βγαλω περα;)
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

IRIS Να σου πω λιγο αυτο που ειπες πιο πανω οτι οι επιλαχωντες μπηκαν με βαση μοριων το σκεφτηκες καλα για να το πεις; Δλδ ποιος τα λεει αυτα; Ελεος Να λεμε λιγο αληθειες και οχι ***** εχω φιλη που ειχε 1000 και κατι μορια και ειναι επιλαχουσα και δν περασε τι λες τωρα... Καθαρα βισματιες περασαν μεσα και εννοεται πως δν το κατακρινω το βισμα γιατι και εγω αυριο μεθαυριο θα βαλω γιατι αλλιως δν προκειται να μπω στο στρατο και εκει που θελω γιατι ετσι μας καταντησαν!
Anonymous

Ρε τζοβανα μπορει να μην ειχε 8εσεις η μπορει αλλος να ειχε περισσοτερα μορια Απο την φιλη σου. Μπορει να ειχαν ελλειψη ανδρες και να πηραν ανδρα με 500 μορια εκει. Τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα. Νομιζω δε μιλαω τουρκικα.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Velerefontis »

IRIS έγραψε: Φιλε μου να στο χαναπω. Εχω φαει τα σκατα στη μαπα που λεμε. Το εχεις ακουστα; Αλλοι να τρεμουν οταν ακουν ΕΠΟΠ. Οι μαμακιδες. Εγω μια χαρα 8α τα βγαλω περα;)

Μη κρινεις για να μη κριθεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

tzovana, να λειπουν οι υβριστικες εκφρασεις σε παρακαλω
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

IRIS μάλλον σου έκαναν πλύση εγκεφάλου και δεν μας τα λες σωστά. Ξέρεις τι είδαν να μάτια μου όταν δίναμε αθλήματα; Καταρχάς θα σου πω ότι ένα παιδί έκανε 4:28 και τον έβαλαν επιλαχών στην ειδικότητα που δήλωσε δεύτερον ότι είχε μυωπία που τον έβγαζαν Ι2 ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ και παρέμεινε Ι1 στην ειδικότητα οδηγός τροχοφόρων. Θες και άλλο παράδειγμα; Να σου αναφέρω το κορυφαίο πήραν άτομο μάγειρα που δεν είχε πτυχία μαγειρικής ούτε για δήγμα ένα γα... ΤΕΕ έβγαλε και μπήκε μέσα σε ειδικότητα που έχει 7 άτομα σε όλη την ελλαδα άσε μας ρε IRIS τώρα δεν το χαβουμε το παραμυθάκι αυτό
Anonymous

Velerefontis έγραψε:
IRIS έγραψε: Φιλε μου να στο χαναπω. Εχω φαει τα σκατα στη μαπα που λεμε. Το εχεις ακουστα; Αλλοι να τρεμουν οταν ακουν ΕΠΟΠ. Οι μαμακιδες. Εγω μια χαρα 8α τα βγαλω περα;)

που κολλαει τωρα αυτο;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Κοιτα δν πηραν γενικα πολλους επιλαχωντες γιατι βγηκε η νεα προκυρηξει ετσι; Και Αυτα τα κανουν καθαρα για ψηφους ερχονται Εκλογες! Μην το ξεχναμε! Εγω αυτο πιστευω ημουν επιλαχουσα και ξερω τα ειδα δν λεω μπηκαν ατομα μεσα αστα να πανε αλλα και ατομα που ηταν πολυ καλα σωματικα! Τωρα το τι με τους επιλαχωντες μπηκαν βαση Με τα μορια δν ποιανει φιλος μου πολυ καλος σε ολα του σωματικα πληρωσε και μπηκε!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

IRIS έγραψε:
Velerefontis έγραψε:

που κολλαει τωρα αυτο;

Μπες πρωτα και μετα θα μπορεις να εκφερεις αποψη εμπεριστατωμενη και με στοιχεια απο την εμπειρια σου. Τωρα λυπαμαι αλλα...
Anonymous

Θοδωρής έγραψε:IRIS μαλλον σου εκαναν πληση εγκεφαλου και δεν μας τα λες σωστα. Ξερεις τι ειδαν να ματια μου οταν διναμε αθληματα; Καταρχας θα σου πω οτι ενα παιδι εκανε 4:28 και τον εβαλαν επιλαχων στην ειδικοτιτα που δηλωσε δευτερον οτι ειχε μυωπια που τον εβγαζαν Ι2 ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ και παρεμινε Ι1 στην ειδικοτιτα οδηγος τροχοφορων. Θες και αλλο παραδηγμα; Να σου αναφερω το κοριφεο πηραν ατομο μαγειρα που δεν ειχε πτυχεια μαγειρικης ουτε για διγμα ενα γα... ΤΕΕ εβγαλε και μπικε μεσα σε ειδικοτιτα που εχει 7 ατομα σε ολη την ελλαδα ασε μας ρε IRIS τωρα δεν το χαβουμε το παραμυθακι αυτο
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΑ Α8ΛΗΜΑΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ 1000 ΣΕ 5' ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΣΕ ΒΑΖΑΝΕ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ Ι1, Ι2 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ, ΧΑΧΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΜΑ8ΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΧΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΦΙΛΟΣ ΣΟΘ ΗΤΑΝ Η ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΕΒΑΛΕΣ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ 8ΕΛΟΥΜΕ.

Anonymous

Velerefontis έγραψε:
IRIS έγραψε:
Velerefontis έγραψε:

που κολλαει τωρα αυτο;

Μπες πρωτα και μετα θα μπορεις να εκφερεις αποψη εμπεριστατωμενη και με στοιχεια απο την εμπειρια σου. Τωρα λυπαμαι αλλα...
ΕΣΥ ΟΤΙ 8ΕΣ ΛΕΣ.

Anonymous

tzovana18 έγραψε:Κοιτα δν πηραν γενικα πολλους επιλαχωντες γιατι βγηκε η νεα προκυρηξει ετσι; Και Αυτα τα κανουν καθαρα για ψηφους ερχονται Εκλογες! Μην το ξεχναμε! Εγω αυτο πιστευω ημουν επιλαχουσα και ξερω τα ειδα δν λεω μπηκαν ατομα μεσα αστα να πανε αλλα και ατομα που ηταν πολυ καλα σωματικα! Τωρα το τι με τους επιλαχωντες μπηκαν βαση Με τα μορια δν ποιανει φιλος μου πολυ καλος σε ολα του σωματικα πληρωσε και μπηκε!
ΕΜ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟ8ΕΣΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΣΕ ΤΠΤ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΧΑΧΑ

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

IRIS έγραψε:
Θοδωρής έγραψε:IRIS μαλλον σου εκαναν πληση εγκεφαλου και δεν μας τα λες σωστα. Ξερεις τι ειδαν να ματια μου οταν διναμε αθληματα; Καταρχας θα σου πω οτι ενα παιδι εκανε 4:28 και τον εβαλαν επιλαχων στην ειδικοτιτα που δηλωσε δευτερον οτι ειχε μυωπια που τον εβγαζαν Ι2 ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ και παρεμινε Ι1 στην ειδικοτιτα οδηγος τροχοφορων. Θες και αλλο παραδηγμα; Να σου αναφερω το κοριφεο πηραν ατομο μαγειρα που δεν ειχε πτυχεια μαγειρικης ουτε για διγμα ενα γα... ΤΕΕ εβγαλε και μπικε μεσα σε ειδικοτιτα που εχει 7 ατομα σε ολη την ελλαδα ασε μας ρε IRIS τωρα δεν το χαβουμε το παραμυθακι αυτο
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΑ Α8ΛΗΜΑΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ 1000 ΣΕ 5' ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΣΕ ΒΑΖΑΝΕ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ Ι1, Ι2 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ, ΧΑΧΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΜΑ8ΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΧΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΦΙΛΟΣ ΣΟΘ ΗΤΑΝ Η ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΕΒΑΛΕΣ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ 8ΕΛΟΥΜΕ.

Καλα πλακα μου κανεις εσενα σου φαινονται τοσο απλα τα πραγματα; Ο μαγειρας ηταν φιλος μου το ιδιο σχολειο βγαλαμε. Καταρχας δεν εχεις αισθηση το τι γινετε με τα βιζματα δεν σε βλεπω καλα ενημερωμενο. Θες να στα μαθω εγω; Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Τι λες μωρε τωρα. ναι και εγω ξερω για μαγειρα... που δεν ειχε ΤΠτ. αντε γεια... και ιρισ στο ξαναειπα ακου λιγο και μια αλλη αποψη και μην επιμενεις εχεις κολησει τι θες να κανουμε τωρα; μη το δεχεσαι προβλημα σου αλλα μην επιμενεισ

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλα το ατομο μας κανει πλακα μην ασχολιστε αλλο η δεν ξερει τι θα πει βιζμα η μας κοροιδευει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης