Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Παρακαλώ Μακαρε, είναι καλοκαίρι δεν χρειάζεται πολυ άγχος...
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

spiros έγραψε:Γεια σας και απο εμενα εχω χαρτι αρχαιοφυλακα εκανα τα χαρτια μου λετε να εχει πιασει α επικουρια?
Γεια σου Σπύρο. Από ποια περιοχή είσαι; Ναι, οι πιστοποιημένοι αρχαιοφυλακες είναι α επικουρια. τι εννοείς αν έχει πιάσει;
Paulos

Δημοσίευση από Paulos »

Έχω την πιστοποίηση και την έχω καταθέσει κανονικά προς απαντηση στους γιώργο,redman και ml. Αλλη μία απορία που έχω είναι όσον αφορά την εντοπιότητα. Η εντοπιότητα προηγείται ανεξάρτητα αν ο αλλος έχει κύριο ή επικουρικό προσόν; Ή μετράει εάν υπάρχει ισοβαθμία μεταξύ ίδιων προσόντων; Εννοώ ένας με απολυτήριο λυκείου και εντοπιότητα θα προηγηθεί άσχετα αν εγώ έχω την πιστοποίηση και οχι την εντοπιοτητα; Εικόνα
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Απο κερκυρα. λεω αν εχουν κανει πχ 600 στελεχη μας τρωνε ολους της α και β επικουριας. ποιος ξερει αν εχουν κανει τοσοι... ηδομεν
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Έχω πιστοποίηση στον τομέα στέλεχος ασφαλείας αλλά με χαμηλό βαθμό υπάρχουν πιθανότητες (γνωρίζει κανεις;)
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Μόνο 600 στελέχη; Κάπου στα 1.100 είναι.. Ρε μην τρολλάρετε κόσμο, ούτε 100 δεν είναι πανελλαδικά!!!
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

spiros έγραψε:Απο κερκυρα. λεω αν εχουν κανει πχ 600 στελεχη μας τρωνε ολους της α και β επικουριας. ποιος ξερει αν εχουν κανει τοσοι... ηδομεν
Από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει κ από διάφορες διασπαρτες πληροφορίες, θεωρώ ότι στελέχη ασφαλείας κ αρχαιοφυλακες δε θα είναι πάνω από 200. Πιθανόν κ λιγότεροι. Υπομονή κ θα δούμε. Από Κέρκυρα που είσαι, ξέρεις αν έχουν κάνει άλλοι αρχαιοφυλακες; Υπάρχουν στελέχη ασφαλείας εκεί;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Στέλεχοι αρχαιοφυλακες ούτε 100 δεν ειναι... Θα το δειτε...
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Αμα εινσι 200 τοτε καμια ελπιδα για β επικουρια. Αλλα αληθεια ml απο που προκυπτει ο αριθμος 200; Πως εκανες την ερευνα;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Bill γιατί καμιά ελπίδα αν είναι 200; οι υπόλοιπες 350 θέσεις θα καλυφθούν από παιδιά του απολυτηρίου. Λοιπόν, οι πιστοποιημένοι αρχαιοφυλακες ειναι περίπου 1050 κ τα στοιχεία τα έδωσε ο εοππεπ στο σύλλογο μας. Να ξέρεις ότι οι άντρες αποτελούν το πολύ το 1/3 του δυναμικού αυτού, αντε 350 Ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγάλος σε εμάς, υπολόγισε ξανά το 1/3 του αριθμού αυτού, δηλαδή περίπου 100 άτομα. Από αυτούς σίγουρα δε θα έκαναν όλοι για διάφορους λόγους ή λόγω ύψους. Ο αριθμός αυτός είναι απόλυτα ορθός κ θα το δεις. Έχω ψαχτεί πάρα πολύ. Όσον αφορά τα στελέχη ασφαλείας, επικοινώνησα με τον πρόεδρο του σωματείου κ μου είπε για πενήντα άτομα. Εγω έψαξα τς λίστες του εοππεπ με τα άτομα που έχουν δώσει στην ειδικότητα αυτή από το 2014 κ εντευθεν (υπάρχουν στο ίντερνετ) Κ διαπίστωσα ότι έχουν δώσει εξετάσεις περίπου 450 άντρες. Δεν ξέρω πόσοι πέρασαν εντέλει, αλλά το ποσοστό επιτυχίας είναι χαμηλό γενικά, περίπου 60%, ίσως κ χαμηλότερα. Κάνε τς υπολογισμούς κ βάλε το όριο ηλικίας κ θα δεις ότι δε μπορεί να ναι πάνω από εκατό. Θεωρώ λοιπόν, βάση αυτών ότι θα ναι κάτω από 200 άτομα οι δυο ειδικότητες. Δε μπορούμε να ειμαστε σίγουροι 100% βέβαια, αλλά πιστεύω ότι δε θα έχουμε μεγάλη απόκλιση από αυτά τα νούμερα.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Φίλε ml και πολλά λες όλοι μαζί ούτε 100 δεν θα είναι αρχαιοφυλακες και στελεχοι... Και αρχαιοφυλακες επειδή βγήκε και οι δικιά τους προκήρυξη όλοι θα κάνουν εκεί γιατί είναι μέσα ήδη αυτοί και είναι στον κύριο πινκαπ στην προκήρυξη τους... Και με την προϋπηρεσία που θα έχουν τη είναι σίγουρα μέσα... Εγώ πιστεύω και εξωτερικους θα πάρει από β επικουρίκο... θα το δείτε παιδία υπομονή
Bill1993
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Καλως. Απο τους 350 θεσεις ειναι παρα πολλες για ειδικες κατηγοριες για αυτο ειπα οτι περιοριζονται. Ας ελπισουμε οτι καποιες θεσεις δεν θα καλυφθουν οπως για παραδειγμα των ατομων με αναπηρια... πραγματικα δεν ξερω. Αλλα νε τον συριζα και οι επιλαχοντες εχουν ελπιδα... μην ξεχναμε και την φυλακη δραμας που θα ανοιξει και ισως απορροφησει επιλαχοντες.
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Γιώργος έγραψε:Φίλε ml και πολλά λες όλοι μαζί ούτε 100 δεν θα είναι αρχαιοφυλακες και στελεχοι... Και αρχαιοφυλακες επειδή βγήκε και οι δικιά τους προκήρυξη όλοι θα κάνουν εκεί γιατί είναι μέσα ήδη αυτοί και είναι στον κύριο πινκαπ στην προκήρυξη τους... Και με την προϋπηρεσία που θα έχουν τη είναι σίγουρα μέσα... Εγώ πιστεύω και εξωτερικους θα πάρει από β επικουρίκο... θα το δείτε παιδία υπομονή
Γιώργο δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Στην προκήρυξη του υπουργείου πολιτισμού δεν υπάρχουν όρια ηλικίας ούτε διαχωρισμός αντρών γυναικών. Να σε πληροφορήσω ότι οι γυναίκες ειναι πλειοψηφία κ με διαφορά κ μάλιστα έχουν γράψει πολύ καλούς βαθμούς. Οι θέσεις είναι λίγες κ υπάρχουν πολλές με εντοπιότητα κ ειδικές κατηγορίες που μειώνουν τις πιθανότητες παρά πολύ. Οι περισσότεροι αρχαιοφυλακες που πληρούν τις προϋποθέσεις λοιπόν , θεωρώ ότι έκαναν αίτηση για σωφρονιστικός. Απλά είναι λίγοι συνολικά λόγω των κριτηρίων. Πόσοι είναι ακριβώς δε μπορούμε να ξέρουμε
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Bill1993 έγραψε:Καλως. Απο τους 350 θεσεις ειναι παρα πολλες για ειδικες κατηγοριες για αυτο ειπα οτι περιοριζονται. Ας ελπισουμε οτι καποιες θεσεις δεν θα καλυφθουν οπως για παραδειγμα των ατομων με αναπηρια... πραγματικα δεν ξερω. Αλλα νε τον συριζα και οι επιλαχοντες εχουν ελπιδα... μην ξεχναμε και την φυλακη δραμας που θα ανοιξει και ισως απορροφησει επιλαχοντες.
Bill υπολόγισε όμως ότι υπάρχουν στελέχη κ αρχαιοφυλακες με εντοπιότητα κ ειδικές κατηγορίες , οπότε πάλι θα μείνουν κενές κάποιες γενικές θέσεις. Επίσης, σκέψου ότι πολλοί θα κοπούν κ στα αθλήματα, όπως γίνεται πάντα. Είναι πολλές οι παράμετροι κ το μόνο που μπορούμε να κανουμε είναι υποθέσεις. Υπομονή θέλει κ βλέπουμε
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Φίλε ml κάνεις λάθος.. έχει όριο ηλικίας και σε αυτούς έως 32 διάβασε το ΦΕΚ για τους αρχαίοφυλακες και θα δεις...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες