Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Παιδιά κανείς δεν μπορεί να μιλάει με βεβαιότητα, αν κάποιος έχει ασχοληθεί με προκηρύξεις ΑΣΕΠ γενικά. Θα δεις πως με την εμπειρία παίζονται πολλά.
Σε επικοινωνία που είχα με τον ΑΣΕΠ, μου είπανε πως άμα κάποιος που έχει κάνει τα χαρτιά του στην κατηγορία 403 (απολυτήριο λυκείου) και έχει προσκομίσει βεβαίωση ΕΟΠΠΕΠ και άδεια εργασίας (security) και βεβαιώσεις προϋπηρεσίας θα τα πάρει τα μόρια κανονικά.
Δεν έχει νόημα να ασχολείται κάποιος με το τι θεωρεί ή με το τι φαντάζεται πως θα γίνει. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν πάρα πολύ... Απολαύστε το καλοκαίρι!
Σε επικοινωνία που είχα με τον ΑΣΕΠ, μου είπανε πως άμα κάποιος που έχει κάνει τα χαρτιά του στην κατηγορία 403 (απολυτήριο λυκείου) και έχει προσκομίσει βεβαίωση ΕΟΠΠΕΠ και άδεια εργασίας (security) και βεβαιώσεις προϋπηρεσίας θα τα πάρει τα μόρια κανονικά.
Δεν έχει νόημα να ασχολείται κάποιος με το τι θεωρεί ή με το τι φαντάζεται πως θα γίνει. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν πάρα πολύ... Απολαύστε το καλοκαίρι!
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
Το τι καταλαβαινει ο καθενας από την προκήρυξη είναι καθαρά προσωπικό, όπως και η δικια μου αποψη. Η συγκεκριμένη το γραφει ξεκάθαρα. Το θέμα είναι ότι η κάθε προκυρηξη είναι διαφορετική και δεν πάμε με το τι μετραγανε σε άλλες προκυρηξεις. Τελοσπαντων παιδια καλή τυχη , και θα δειξουν τα αποτελέσματα
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
REDMAN316 έγραψε:Είναι ίσως ασάφεια του ΦΕΚ αλλά όταν μιλάει για τίτλο σπουδών δεν αναφέρεται σε απολυτήριο λυκείου. Δικαίως υπάρχει σύγχυση σχετικά με την προϋπηρεσία security καθώς αυτή αποκτάται και με άδεια ΚΕΜΕΑ και από αποφοίτους ΙΕΚ (Στελέχη Ασφαλείας), αλλά θα δείτε στο τέλος πως στην β επικουρία δεν λογίζεται εμπειρία και αυτό γιατί η εμπειρία πρέπει να είναι σχετική με τον τίτλο σπουδών.
https://drive.google.com/file/d/1Ey81wyQeOR0yKnjzE4IoD-JkcC87aV1X/view?usp=drivesdk
Όσοι είναι νόμοι με εντοπιότητα λάβετε υπόψη σας... Κάτω από 10000 κατοίκους δηλαδη με λίγα λόγια όποιος την έχει έχει πλεονέκτημα στην περιοχή του.. Αλλά δεν είναι και πολλοί οι απόφοιτοι ΙΕΚ το τονίζω πολλοί το έχουν βγάλει δίχως να μπορέσουν να βγάλουν στην συνέχεια την πιστοποίηση.. Θα δείξει τα απαραίτητα προσόντα παιδιά ήταν υψος και ηλικία και απολυτήριο... Λάβετε υποψην σας παγίδες όπως τριτεκνιες (Κάτω από 23 και 25 αν σπουδάζουν )με το που συμπληρώσει ένα παιδί τα 23 τέλος.. Πολύτεκνοι ισόβια... Το έχω ρωτήσει πήρα Ασεπ είναι τσιμα τσιμα 100 θέσεις...(Από ειδικες κατηγοριες)Τώρα όποιος έχει καλό απολυτηριο είναι σε καλό δρόμο δεν δίνουν πολλά το lower και το acdl.. Λεπτομέρειες είναι ομως που θα κρίνουν διορισμό.. Ελπίζω όσοι έχετε αναγκη πραγματικά να πάρετε την θέση... Καλή επιτυχία σε όλους υπομονή μέχρι τέλος καλοκαιριού τα αποτελέσματα...
Καλησπέρα, εχω μία απορία αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει μία απάντηση. Έχω το πτυχίο ΙΕΚ που ζητάει δηλαδή τον κύριο τίτλο σπουδών (401) και έβαλα στην αιτηση στους τίτλους σπουδών μαζι με το 401 και το απολυτήριο Λυκείου (403). Υπάρχει περίπτωση η αίτηση να ακυρωθεί ή απλά δεν θα λάβουν υπόψιν τους το απολυτήριο;
Γνωρίζει κάποιος ποτε παίζει να βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα;
Όχι φίλε μου, δε θα έχεις πρόβλημα. Απλά, δε θα λάβουν υπόψιν το απολυτήριο κ θα μπεις στον πίνακα με την κυρία ειδικότητα.Paulos έγραψε:Καλησπέρα, εχω μία απορία αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει μία απάντηση. Έχω το πτυχίο ΙΕΚ που ζητάει δηλαδή τον κύριο τίτλο σπουδών (401) και έβαλα στην αιτηση στους τίτλους σπουδών μαζι με το 401 και το απολυτήριο Λυκείου (403). Υπάρχει περίπτωση η αίτηση να ακυρωθεί ή απλά δεν θα λάβουν υπόψιν τους το απολυτήριο;
Φίλε PAULOS αν ειναι σκέτο το πτυχίο δεν μετράει... Θέλει πιστοποιήση αλλιώς μπορεί να σε ακυρωσουν...
; Όχι φίλε μου, δε θα έχεις πρόβλημα. Απλά, δε θα λάβουν υπόψιν το απολυτήριο κ θα μπεις στον πίνακα με την κυρία ειδικότητα.
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση. Είχα ένα μικρό άγχος. Καλή επιτυχία σε ολους και μακάρι να μπουν όσοι το θέλουν πραγματικά και όχι μόνο για την επαγγελματική αποκατάσταση.
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση. Είχα ένα μικρό άγχος. Καλή επιτυχία σε ολους και μακάρι να μπουν όσοι το θέλουν πραγματικά και όχι μόνο για την επαγγελματική αποκατάσταση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Παύλο αρκεί να έχεις δηλώσει στην αίτηση τον 401 και να έχεις συμπληρώσει τα χαρτιά που έστειλες στα σποσταλθεντα δικαιολογητικά.
Πολύ σωστά. Χρειάζεται το χαρτί της πιστοποίησης, διότι μόνο το χαρτί του ΙΕΚ δε μετρά.Γιώργος έγραψε:Φίλε PAULOS αν ειναι σκέτο το πτυχίο δεν μετράει... Θέλει πιστοποιήση αλλιώς μπορεί να σε ακυρωσουν...
Είμαι ο μόνος που κοιτάω κάθε μέρα να δω αν βγήκαν τα αποτελέσματα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Μάκαρε μην τα κοιτάς τέλος Σεπτέμβρη θα βγουν. Έστειλα στο workenter και μου είπαν στην καλύτερη Σεπτέμβρη λόγο του ότι έχει λίγες αιτήσεις. Εκτός αυτού προηγούνται άλλες προκηρύξεις δες εδω. https://workenter.gr/page/exelixi-diagonismon
Redman σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Γεια σας και απο εμενα εχω χαρτι αρχαιοφυλακα εκανα τα χαρτια μου λετε να εχει πιασει α επικουρια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες