Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
Αχου αχου αχου... Σιωπω!
IRIS έγραψε:Ψαξε μηπως βρεις κανεναν και στο σπιτι σου. Εγω φιλε ΔΥΚ 8ελω να μπω ΛΟΚ μπας και μαζεψω τπτ μορια και μπω κι εγω ΕΠΟΠ ή καπου αλλου.
Για ορεινος ενδιαφερεσαι ή κατι αλλο; Παντως καλα θα κανεις διοτι και εμπειρια ειναι και αμειβεσαι κιολας (με μορια) για αυτην σου την επιλογη!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Λες να βρω αγαπητε; Ξερεις καμμια φορα η αληθεια ειναι λιγο σκληρη
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Τελικα ρε παιδια ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ παιρνουν αλεξιπτωτιστες σε αυτον τον διαγωνισμο; Το εχει ψαξει κανενας απο σας;
Κατι τετοιο μου φανηκε πως ακουσα!
Κατι τετοιο μου φανηκε πως ακουσα!
Εχει αγωνα σημερα; Χαχα. Κοιτα να δεις ορεινος 8ελω, τπτ αλλο δε με απασχολει οσο για σενα ''αγαπητε μου'' βελερεφοντη το γνωριζω οτι η αλη8εια ειναι σκληρη και η ΖΩΗ επισης. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Οσοι απο εσας ανεξαρτητως φυλου μπητε με τη νεα προκυρηξη (σας το ευχομαι ολοψυχα) τα πολλα πιτσι πιτσι πληρωνονται με σουτ απο το στρατοπαιδο.
Οκ φιλε μου στο ευχομαι ολοψυχα! Για φανταρος ποτε λες; Η επομενη σειρα μπαινει μαιο νομιζω!
-
- Ταξίαρχος
IRIS έγραψε: Εχει αγωνα σημερα; Χαχα. Κοιτα να δεις ορεινος 8ελω, τπτ αλλο δε με απασχολει οσο για σενα ''αγαπητε μου'' βελερεφοντη το γνωριζω οτι η αλη8εια ειναι σκληρη και η ΖΩΗ επισης. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Οσοι απο εσας ανεξαρτητως φυλου μπητε με τη νεα προκυρηξη (σας το ευχομαι ολοψυχα) τα πολλα πιτσι πιτσι πληρωνονται με σουτ απο το στρατοπαιδο.
αυτα τα γραφεις απο την εμπειρια σου στις ενοπλες δυναμεις;
Απο δευτερα κοβω την αναβολη μου;) 8α με παρουν με αυτη την σειρα λες; Πολυ γουσταρω.
IRIS έγραψε:Απο δευτερα κοβω την αναβολη μου;) 8α με παρουν με αυτη την σειρα λες; Πολυ γουσταρω.
νομιζω πως πρεπει να συμπληρωσεις και μια αιτηση στο στρατολογικο γραφειο στο οποιο ανηκεις και καλως εχοντων των πραγματων θα μπεις με την επομενη σειρα (δηλαδη αυτην του μαιου)
Ρε παιδια με δουλευεται εδω μεσα; Ποιες ενοπλες δυναμεις και @@@@@; Εννοω οτι εχω δουλεψει και ξερω πολυ καλα πως βγαινει το ψωμακι αν και ειμαι 20 χρονων και μιας και ειπες ενοπλες δυναμεις εχω δωσει και 2 φορες στην αστυνομια;)
-
- Ταξίαρχος
Για αυτο λοιπον επειδη δεν εχεις ζησει απο μεσα τις ενοπλες δυναμεις, μη πιστευεις οτι ακους και ασε καποιους που ξερουν πολυ καλυτερα απο εσενα να λενε την αποψη τους
Να σαι καλα φιλε!
Γτ φιλε βελερεφοντη τα παραγματα πιστευεις ειναι παντου τα ιδια;
Και στο στρατο και γενικα σε ολα τα σωματα ασφαλειας πιστευεις οτι ολα τα ιδια ειναι; Γτ εγω πιστευω ακριβως το αντι9ετο και γι αυτο ο κα8ενας εκφερει την δικη του γνωμη.
-
- Ταξίαρχος
Οταν με το καλο, πας στρατιωτης και μετα αν θες να συνεχισεις σαν εποπ και τα καταφερεις, τοτε θα ξαναμιλησουμε για το ποσο ευκολο ειναι το επαγγελμα του στρατιωτικου και δη του επαγγελαμτι οπλιτη και κατα ποσον κανει την εκπαιδευση του, κανει τις υπηρεσιες του και παιρνει τα 1000 ευρω το μηνα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης