Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Έχουν λέει γίνει περίπου 7.000 αιτήσεις, δηλαδή είναι οι έγκυρες 7.000 ή είναι συνολικός αριθμός ;
ARN έγραψε:Έχουν λέει γίνει περίπου 7.000 αιτήσεις, δηλαδή είναι οι έγκυρες 7.000 ή είναι συνολικός αριθμός ;
Συνολικός αριθμός, όταν βγουν τα αποτελέσματα θα φανούν οι άκυρες.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Ο συνολικος αριθμός και επιπλεον μεσα σε αυτες τις 7000 θεσεις υπαρχει και ενας αριθμος γυναικων που αφορουν τα γυναικεια καταστηματα, αν και δεν νομιζω να ειναι μεγαλος. Κατι αλλο, ενας φιλος δεν εγραψε εξω στο φακελο την ενδειξη ΔΕ αλλα μονο 6κ/2018 λετε να φαει ακυρο;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
f Δεν τον ακυρώνουν.Bill1993 έγραψε: Ο συνολικος αριθμός και επιπλεον μεσα σε αυτες τις 7000 θεσεις υπαρχει και ενας αριθμος γυναικων που αφορουν τα γυναικεια καταστηματα, αν και δεν νομιζω να ειναι μεγαλος. Κατι αλλο, ενας φιλος δεν εγραψε εξω στο φακελο την ενδειξη ΔΕ αλλα μονο 6κ/2018 λετε να φαει ακυρο;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Το κειμενο της βεβαιωσης απο τον ορθοπεδικο που εστειλα εγω δεν ηταν ακριβως ιδιο με το κειμενο που λεει η προκηρυξη... γιατι η βεβαιωση που μου εδωσε ειχε ενα συγκεκριμενο προτυπο (απο δημοσιο νοσοκομειο) Λετε να ακυρωθει η αιτηση μου;
alex
alex7 έγραψε:Το κειμενο της βεβαιωσης απο τον ορθοπεδικο που εστειλα εγω δεν ηταν ακριβως ιδιο με το κειμενο που λεει η προκηρυξη... Γιατι η βεβαιωση που μου εδωσε ειχε ενα συγκεκριμενο προτυπο (απο δημοσιο νοσοκομειο) Λετε να ακυρωθει η αιτηση μου;
Άμα δεν γράφει το ΑΜΚΑ σου και τα υπόλοιπα στοιχεία που έπρεπε. Θα φας άκυρο.
Μα καλά με τόσες ημέρες προθεσμία πως γίνεται να κάνετε τέτοια λάθη;
Αν περιεχει ολα αυτα τα στοιχεια που ελεγε μεσα δεν νομοζω..alex7 έγραψε:Το κειμενο της βεβαιωσης απο τον ορθοπεδικο που εστειλα εγω δεν ηταν ακριβως ιδιο με το κειμενο που λεει η προκηρυξη... γιατι η βεβαιωση που μου εδωσε ειχε ενα συγκεκριμενο προτυπο (απο δημοσιο νοσοκομειο) Λετε να ακυρωθει η αιτηση μου;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Όχι ρε Άλεξ δεν κόβουν για τέτοια πράγματα μόνο για έλλειψη δικαιολογητικών η πλαστών
-
- Posts in topic: 87
REDMAN316 έγραψε:Όχι ρε Άλεξ δεν κόβουν για τέτοια πράγματα μόνο για έλλειψη δικαιολογητικών η πλαστών
ς'ευχαριστω φιλε. Ολα τα περιμενω απο αυτους παντως :P
alex
- specialone
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Ρε παιδια τη χρηματα παιζουν ξερουμε;
- specialone
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Παιδια ξερουμε απο χρηματα πως εχει η κατασταση
- Miron
- Posts in topic: 75
Βασικός μισθός νομίζω γυρω στα 850. Εάν έχεις παιδιά ανεβαίνει αναλόγως. Επισης εξτρα είναι και τα νυχτερινά
Καλησπέρα στην ομάδα Απο μόρια ρε παιδιά ξέρουμε που θα κυμανθούν; Β επικουρια
Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας δεν νομίζω να παίζει, ίσως έπαιρναν παλιότερα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Υπάρχει επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για τους εσωτερικούς φύλακες και επίδομα παραμεθορίου Σέρρες κομοτηνή και Χίο 100 ευρώ. Νύχτες και αργίες έχουν προσαύξηση.856 είναι ο βασικός μεικτά δηλαδή μείον το 20%. Νομίζω ότι εν τέλη βγαίνει καθαρά κάπου στα 800-870 και μετράνε οι 3ετίες μελλοντικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες