Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
makis444

Δημοσίευση από makis444 »

Το νουμερο παρα πολυ καλο αμα σκεφτητε πως σε μια δουλεια η αναλογια παει 1 στους 50 (και σε μεγαλες δυτικες οικονομιες και στην Ελλαδα, στο περιπου δηλαδη μπορει να ειναι και 1 στους 30 σε πολλες περιπτωσεις).Εγω ηθελα να κανω μια ερωτηση αμα καποιος ξερει απο αλλες προκυρηξεις (γιατι αυτη ειχε να βγει δεκα χρονια) ποτε περιπου βγαινουν τα αποτελεσματα... Γιατι βλεπω στον ασεπ βγαζουν κατι αποτελεσματα για προκυρηξεις που εγιναν 5 μηνες πριν.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

http://workenter.gr/dimosio/eidiseis/anakoinosi-asep-gia-tin-6k2018

Εδώ είναι κ πως μοριοδοτουντσι τα προσόντα σας.

https://www.asep.gr/guide/6K_2018/

Πατήστε κατηγορία δεύτεροβαθμιας εκπαίδευσης

HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Γιώργος έγραψε:Το 50%δεν έβαλε χαρτί ορθοπεδικου μέσα στον φάκελο... Νόμιζαν ότι μόλις περάσουν θα χρειαστεί.. Οπότε αυτοί ακυρώνονται.

Και εσυ που το ξερεις οτι το 50% δεν εχει βαλει το χαρτι του ορθοπεδικου μεσα στα δικαιολογητικα; Εχεις καμια πληροφορια σε αυτο που λες?

dsad

Δημοσίευση από dsad »

makis444 έγραψε:Το νουμερο παρα πολυ καλο αμα σκεφτητε πως σε μια δουλεια η αναλογια παει 1 στους 50 (και σε μεγαλες δυτικες οικονομιες και στην Ελλαδα, στο περιπου δηλαδη μπορει να ειναι και 1 στους 30 σε πολλες περιπτωσεις).Εγω ηθελα να κανω μια ερωτηση αμα καποιος ξερει απο αλλες προκυρηξεις (γιατι αυτη ειχε να βγει δεκα χρονια) ποτε περιπου βγαινουν τα αποτελεσματα... Γιατι βλεπω στον ασεπ βγαζουν κατι αποτελεσματα για προκυρηξεις που εγιναν 5 μηνες πριν.

Σεπτέμβριο να υπολογίζεις.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Γιώργος έγραψε:Το 50%δεν έβαλε χαρτί ορθοπεδικου μέσα στον φάκελο... Νόμιζαν ότι μόλις περάσουν θα χρειαστεί. Οπότε αυτοί ακυρώνονται.

Αποκλείεται το 50% να έκανε ένα τόσο μεγάλο λάθος! Άντε να το ξέχασαν καμιά 50αρια.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Οκ θα δείτε μόλις βγουν τα προσωρινά..
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Σχετικα με τους αριθμούς των αποφοίτων ιεκ, να σας ενημερώσω ότι στην Περιφέρεια Κρήτης έκαναν αίτηση 4-5 αρχαιοφυλακες, αριθμός πολύ μικρός. Ήμασταν έτσι Κ αλλιώς λίγοι βέβαια, αλλά άλλος δεν ήθελε, άλλος ήταν κάτω από 1.70 υψος κ πάει λέγοντας. Για την ειδικότητα στέλεχος ασφάλειας, ξέρω ότι είναι λίγοι στο νησί, αλλά δε γνωρίζω ακριβή αριθμό να σας πω. Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ας μας πει! Αυτά για όσους ενδιαφέρονται για Κρήτη. Επίσης, προσωπικά ξεκίνησα αθλήματα ήδη κ έχω να σας πω ότι θέλει αρκετή προσπάθεια κ προπόνηση για κάποιον που έχει καιρό να ασχοληθεί. Οπότε, όσοι θεωρείτε ότι έχετε πιθανότητες να προσληφθειτε, ξεκινήστε από τώρα να προπονείστε
asfdsa

Δημοσίευση από asfdsa »

Ρε παιδια που λεει για χαρτι ορθοπεδικου; Εχω διαβασει απειρες φορες την προκυρηξη ειχα παρει και στον ασεπ ενα τηλεφωνο για το τι θελουν και δεν μου ειχαν πει κατι τετοιο...
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Για να δούμε παιδια! Εμενα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι μισοι θα ειναι με απλο ΔΕ(β επικουρια). οσον αφορα τις κατατάξεις στους πινακες θα γινουν πριν η μετα τα αθλήματα; Διότι είναι προτογνωρο με ΑΣΕΠ και αθλητικές διαδικασίες. Πάντως μακάρι οι καταταξεις να γινουν μετά τις περεταιρο διαδικασίες για να είναι δίκαιο.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

asfdsa έγραψε:Ρε παιδια που λεει για χαρτι ορθοπεδικου; Εχω διαβασει απειρες φορες την προκυρηξη ειχα παρει και στον ασεπ ενα τηλεφωνο για το τι θελουν και δεν μου ειχαν πει κατι τετοιο...

Μάλλον πλάκα κάνεις... Το λέει στο "Κεφάλαιο Β" Υποβολή Αιτήσεων.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗς, για την απόδειξη του ύψους του αναστήματος [ (άνδρες τουλάχιστον ενός μέτρου και εβδομήντα εκατοστών (1,70) (χωρίς υποδήματα) και γυναίκες τουλάχιστον ενός μέτρου και εξήντα εκατοστών (1,60) (χωρίς υποδήματα) ], προσκομίζουν Βεβαίωση ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικού (ιδιώτη ή δημοσίου) στην οποία θα πρέπει να αναγράφεται-βεβαιώνεται απαραιτήτως ότι ο/η υποψήφιος/α επώνυμο/πατρώνυμο/μητ/ ΑΔΤ/ΑΜΚΑ / Υψομετρήθηκε την ....(ημερομηνία) και διαπιστώθηκε ότι έχει ανάστημα ....(ύψος αναστήματος) σε εκατοστά.

Miron έγραψε:Για να δούμε παιδια! Εμενα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι μισοι θα ειναι με απλο ΔΕ (β επικουρια). Οσον αφορα τις κατατάξεις στους πινακες θα γινουν πριν η μετα τα αθλήματα; Διότι είναι προτογνωρο με ΑΣΕΠ και αθλητικές διαδικασίες. Πάντως μακάρι οι καταταξεις να γινουν μετά τις περεταιρο διαδικασίες για να είναι δίκαιο.

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι «ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ» υποψηφίων και επί τη βάσει αυτών οι πίνακες διοριστέων. Προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» για τις θέσεις των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ επί τη βάσει των ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗς, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης σε αριθμό τουλάχιστον ίσο με τον αριθμό των προκηρυσσόμενων θέσεων, θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Όσοι έχουν το εκ του νόμου επιτρεπόμενο ανάστημα παραπέμπονται στις επιτροπές υγειονομικών εξετάσεων και αθλητικών δοκιμασιών και ψυχοτεχνικών τεστ κατά τα προβλεπόμενα στην παρ.7 του άρθρου 18 του ν.2190/1994, ως ισχύει.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Εγώ πάντως από εμπειρία μου σε αθλητικές - υγειονομικές δοκιμασίες ξέρω ότι κόβονται μόνο όσοι δεν μπορούν να βγάλουν το χιλιαρι ή έχουν κάποιο πρόβλημα ορθοπεδικό ή ρίχνουν τον πήχη στο άλμα εις ύψος.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

fsafa έγραψε:Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι «ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ» υποψηφίων και επί τη βάσει αυτών οι πίνακες διοριστέων. Προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» για τις θέσεις των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ επί τη βάσει των ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗς, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης σε αριθμό τουλάχιστον ίσο με τον αριθμό των προκηρυσσόμενων θέσεων, θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Όσοι έχουν το εκ του νόμου επιτρεπόμενο ανάστημα παραπέμπονται στις επιτροπές υγειονομικών εξετάσεων και αθλητικών δοκιμασιών και ψυχοτεχνικών τεστ κατά τα προβλεπόμενα στην παρ.7 του άρθρου 18 του ν.2190/1994, ως ισχύει.

Ναι το γνωριζω το συγκεκριμένο από την προκήρυξη, απλά εάν μπορειτε να μου εξηγησετε ακριβώς κάτι. Δηλαδή για παραδειγμα έχω δηλωσει 1. Αθηνα 2. θεσσαλονικη 3. Πατρα. Στους προσωρινούς θα δειξει σε ποιο από τα 3 έχω μπει; Και εάν ναι ασπουμε δείξει στη 3. Πάτρα τότε μετά τις ενστασεις και μετά τα αθληματα μπορει να αλλάξει και να δειξει π. χ. Αθηνα; Εννοω εάν κοπει κάποιος για τον χ ψ λογο και εγώ είμαι αμέσως επομενος στην σειρα για την συγκεκριμένη θέση θα καλεσουν εμενα, η θα μπω στην επιλογη που ήμουν στους προσωρινούς πινακες;

sfasa

Δημοσίευση από sfasa »

Ναι, αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να αλλάξει.
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

asfdsa έγραψε:Ρε παιδια που λεει για χαρτι ορθοπεδικου; Εχω διαβασει απειρες φορες την προκυρηξη ειχα παρει και στον ασεπ ενα τηλεφωνο για το τι θελουν και δεν μου ειχαν πει κατι τετοιο...

ρε φιλος... Προσεχε

Εικόνα

alex
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Ο FSAFA μάλλον έχει δίκαιο για τον χαρτί του ορθοπεδικού που δεν προσκόμισε μεγάλος αριθμός υποψηφίων από ότι φαίνεται...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες