Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Ακριβώς bill, το έχω αναφέρει Κ εγώ αυτό.. ειναι σαφές νομίζω, ούτε αποκλεισμούς ούτε υποχρεωτικά ούτε τίποτα. Απλά παίρνει εξτρά μόρια.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Ωραία ας ελπισουμε οτι θα απαντησουν απο το ασεπ
ml έγραψε:Νίκο εσύ πως το εκλαμβάνεις αυτό που λέει στην προκήρυξη; Δε λέει υποχρεωτική προϋπηρεσία. Λέει για παραπάνω μόρια. Προσωπικά έχω προϋπηρεσία σε μουσείο Κ θα τη δηλωσω. Εστειλα μήνυμα Κ στο ασεπ βέβαια Κ περιμένω απάντηση για επιβεβαίωση. Θα σας ενημερώσω μόλις μου απαντήσουν
H εμπειρία μετραει μονο απο σωφρονιστκες υπηρεσιες (και αλλοδαπης πχ Κυπρος) ή ειδικων φρουρων ή απο εξωτερικη φρουρα φυλακων ή απο στρατονομια, αερονομια κτλ λογω μεταγωγών, ΕΠΟΠ, ΟΒΑ κτλ.
Οι φύλακες γενικά και αόριστα δεν έχουν σχέση με το επάγγελμα του σωφρονιστικου υπαλλήλου. Πάρετε ένα τηλ στο ασεπ 2131319100 να σας τα κανουν λιανα.
Είναι μια φωτοπροκηρυξη τύπου ΠΑΣΟΚ ας πουμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Τάσος έγραψε:Nikos D Zob φιλε επειδή έχω και έγω πτυχίο ΙΕΚ πιστοποιημένο και ξέρω τι παίζει δεν υπαρχουν πάνω από 100 πανελλαδικά που έχουν ηλικία μέχρι 32 και το ξερεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις τρόλ στα παιδια γιατί και εκεινοι θέλουν να μπουν όπως εμείς που αν δεν είχανε βαλει βασικό το ιεκ με 14-15 που έχουμε όλοι μας από γενικό λύκειο δεν θα μπαιναμε και τι ξέρεις... Τέλος πάντων παιδιά από Αθήνα στελεχη και αρχαιοφυλακες ούτε 20 δεν είναι επειδή το έψαξα μέσω ΕΟΠΠΕΠ και με τον πρόεδρο Τον Κύριο Ηλιόπουλο... Υπομονή παιδιά σε όλους και όσοι έχετε μεγάλα απολυτηρια θα μπείτε... Καλή συνέχεια
Τάσο αν όντως το έψαξες με το αριθμό των πιστοποιημένων στελεχών ασφαλείας δεν μας δίνεις κανένα στοιχείο αυτής της έρευνας που έκανες για του λόγου το αληθές. Μου φαίνεται εξαιρετικά μικρός ο αριθμός που αναφέρεις για να είναι πραγματικός.
Οι φύλακες που είναι στον εξωτερικό χώρο της φυλακής, επάνω στα παρατηρητηρια και περίπολο είναι οπλισμένοι; Είναι διαφορετικοί κατηγορία η θεωρούνται κανονικά φύλακες; Εάν κάποιος μπορει να απαντησει
REDMAN316 φίλε στην Αττική μαζί με αρχαιοφυλακες ούτε 20 άτομα δεν είναι στο λέω επειδή το εψαξα παραααααα πολυ... Αν νομίζεις ότι σου λέω ψέματα μπορείς να μάθεις από τον πρόεδρο τον κυριο Ηλιόπουλο που είναι για τα στελέχη... Ο Nikos D Zab ξερουμε ότι λέει βλακείες και τρολαρει τα παιδια γιατί μάθαμε ποιος και τι είναι... Τεσπά δεν χρειάζεται να λέμε πολλά... Αλλά αν το συνεχισει θα ανεβάσουμε πραγματα που ούτε ο ίδιος θέλει να τα δει γιατί θα γίνει ρομπα... Φιλικά πάντα αλλά μερικοί το ξεφτίλιζουν εδώ μεσα... ΣΤΕΛΈΧΗ-ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΉ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ... Εδώ θα ημαστε!!!
Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα, μου φαίνεται εξαιρετικά μικρός ο αριθμός αυτός. Αν μπορεί ο φίλος, να δώσει παραπάνω πληροφορίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Redman στο τοπο σου ποσοι ειστε περιπου; Γνωριζεις?
Ρε παιδιά σεκιουριταδες είναι πολύ
Γεια σας παιδιά,
Προσέξτε πολύ με την εμπειρία...
Η αίτηση θα απορριφθεί αν δεν είναι συναφές με το αντικείμενο!
Όπως θα δουμε στο τέλος από τις 577 θέσεις, τουλάχιστον οι 400 θα είναι άτομα χωρίς εμπειρία... Η προκήρυξη είναι φτιαγμένη στα πρότυπα του ΑΣΕΠ ( με ΕΜΠ και χωρίς ΕΜΠ ).
Προσέξτε πολύ με την εμπειρία...
Η αίτηση θα απορριφθεί αν δεν είναι συναφές με το αντικείμενο!
Όπως θα δουμε στο τέλος από τις 577 θέσεις, τουλάχιστον οι 400 θα είναι άτομα χωρίς εμπειρία... Η προκήρυξη είναι φτιαγμένη στα πρότυπα του ΑΣΕΠ ( με ΕΜΠ και χωρίς ΕΜΠ ).
Σεκιουριταδες είναι παααρα πολλοί, το θέμα είναι ότι την πιστοποίηση επιπέδου 5 την κατέχουν λίγοι, τώρα νούμερο δεν ξέρω όποιος έχει πληροφορίες μπορεί να δώσει. Την επιπέδου 5 ήθελε 2 χρόνια φοίτησης για να την αποκτήσεις, μετά βγήκαν κάτι άλλες σχολές 6αμηνες και τώρα πλέον όσοι είχαν ένσημα εργασίας δουλεύοντας ως σεκιουριτι έχουν την δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις μέσα σε μια μέρα για να αποκτήσουν άδεια εργασίας ΑΛΛΆ αυτές οι άδειες δεν είναι επιπέδου 5
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Bill1993 έγραψε:Redman στο τοπο σου ποσοι ειστε περιπου; Γνωριζεις;
Δεν ξέρω κανένα σε περιοχή καβάλα-ξάνθη-σέρρες
Καλησπέρα... Είμαι 21 .. Έχω εντοπιοτητα(φωκιδα)Έχω τελειώσει τις στρατιωτικες υποχρεώσεις μ (ειδικες δυνάμεις )Τι να το κάνω βεβαια
Με την ειδική κατηγορία της τριτεκνιας βλέπω μπαίνω γερά στο παιχνίδι.. Έχω δύο μικρότερες αδερφές.. Και ένα σεβαστό απολυτήριο ενιαίου λυκείου 15.2 .. Δύο θέσεις δεν είναι πολλοί στο νομο με τέτοιο προνόμιο πιστεύω.. Τι λέτε εσείς?

Καλησπέρα.. Με τις ειδικές κατηγορίες πως το βλέπετε; Είμαι 21 έχω εντοπιότητα..(φωκιδα)Τριτεκνος και μεγαλύτερος από τα άλλα δύο αδέρφια μ.. Έχω τελειώσει στρατο(ειδικες δυνάμεις κρίμα που δεν βάλανε και αυτό Μέσα να χτυπήσουμε στα ίσια αυτούς τον ΙΕΚ.. )
Σόρρυ που έγραψα δύο φορές..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες