Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Nikos D Zob επειδή ξέρουμε ότι τρολαρεις και εισαι και από Θεσσαλονίκη κοψε τις βλακείες και ξέρουμε ότι ούτε 50 δεν είναι που μπορούν λόγο ηλικίας και κοίτα αφού δίνεις πανελλαδικες φέτος άσε τους σωφρονιστικους... Στο λέω φιλικά μην τρολαρεις γιατι θα βγεις χαμενος.
Thunder

Δημοσίευση από Thunder »

Nikos D Zob έγραψε: συνάδελφε συναφές είναι το επάγγελμα μας. Μιν επηρεάζεσαι από αυτούς εδώ που λένε ότι... Τους κατέβει. Είναι συναφές ο φούρναρης; Ο καθαρισμός; Ο εργάτης; και βεβεα να στήλεις αν έχεις αμφιβολία. συναφής, -ής, -ές
- που έχει άμεση σχέση ( συνάφεια ) με κάτι, σχετικός , που μοιάζει

Απο ειναι συναφες κυριε;Security που?

Στα μαιευτηρια, στα super market, στις λαικες κτλ κτλ... δηλαδη απο που προκυπτει η συναφεια;

Χιλιες φορες να εβαζαν στον κυριο πινακα αυτους που εχουν πιστοποιητικα απο...body bulding...(λεμε τωρα..) παρα τουτο δω

Κι ο φουρναρης ταψια σηκωνει.. και καθε νυχτα κανει υπηρεσια... ηρεμηστε.. μην κανετε ετσι 500 ειναι ολοι κι ολοι... οι υπολοιπες χιλιαδες παλι με παντελονι τσακιση και μαυρο αθλητικο

Ηρεμηστε...

Redmi1991

Δημοσίευση από Redmi1991 »

Η εμπειρια μετραει δηλαδη αν εχεις εργαστεί στις σωφρονιστικές υπηρεσίες πχ υπαλληλος ήδη διορισμένος ή σε αλλοδαπή σωφρονιστική υπηρεσια ; λογικό μου ακούγεται αλλιως θα μετρούσε και το επαγγελμα του νεωκόρου που φυλάει την εκκλησια στο χωριο.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ξέρουμε περίπου πόσοι έχουν δίπλωμα επιπέδου 5;
Billybo

Δημοσίευση από Billybo »

Nikos D Zob έγραψε:
Πανος έγραψε:Ξέρουμε περίπου πόσοι έχουν δίπλωμα επιπέδου 5;
πάνω από 100 Άτομα σε όλη τη Ελλάδα. Θα δηλώσουν παντου και εκτός εντοπιότητας. Για τα μουσεία δεν ξέρω τι παίζει λογικά πολύ λίγα Ατομα. Θα μπουν και αρκετά παιδιά από λύκειο.
Πολλα ξέρεις εσυ ! Θα εισαι του ΣΥΡΙΖΑ για αυτο! η προκηρυξη ειναι φωτογραφική και μούφα και μούφες λες και εσυ. Ακου λεει μονο 100; 100 εχει μονο η Αργολίδα ρε
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

100 δν είναι λίγα;
Sidir
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sidir »

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να αναφέρει αναλυτικά τα δικαιολογητικά που θέλει, η ακόμη και τα +μόρια που θα μετρήσουν! Ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός
Άβαταρ μέλους
Νεκροθάφτης
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Νεκροθάφτης »

Καλημέρα σε όλους,Θα ήθελα και εγώ να κάνω τα χαρτιά μου στην προκυρηξη και θα ήθελα να μάθω αν είναι το επάγγελμα του νεκροθάφτη συναφές επάγγελμα καθώς την προηγούμενη μέρα της τελετής ξενυχταμε τον αποθανώντα επίσης για εξτραδακι χωρίς ένσημο βέβαια φυλάω στα μνηματα της περιοχής μου και ανάβω τα καντυλακια τους ως άτυπος φύλακας το βράδυ. Θα σας ήμουν ευγνώμων για τις απαντήσεις σας. Ζωή σε λόγου σας. Ευχαριστώ.

Η-g

Δημοσίευση από Η-g »

Ορισμένοι νομίζω πως δν έχετε ιδέα τι σημαίνει το να εισαι Σωφρονιστικός ειδικά την εποχή αυτή και το μονο που ξερετε ειναι να παιζετε με τις λεξεις. Όσοι ξέρετε λοιπόν τι σημαίνει και έχετε γερά στομάχια σας περιμένουμε.Εικόνα
.

Δημοσίευση από . »

Η-g έγραψε: Ορισμένοι νομίζω πως δν έχετε ιδέα τι σημαίνει το να εισαι Σωφρονιστικός ειδικά την εποχή αυτή και το μονο που ξερετε ειναι να παιζετε με τις λεξεις. Όσοι ξέρετε λοιπόν τι σημαίνει και έχετε γερά στομάχια σας περιμένουμε.Εικόνα
Εξήγησε μας λίγο.
Nikos D Zob
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nikos D Zob »

Η-g έγραψε:Ορισμένοι νομίζω πως δν έχετε ιδέα τι σημαίνει το να εισαι Σωφρονιστικός ειδικά την εποχή αυτή και το μονο που ξερετε ειναι να παιζετε με τις λεξεις. Όσοι ξέρετε λοιπόν τι σημαίνει και έχετε γερά στομάχια σας περιμένουμε.Εικόνα
με αυτά που λες δεν θα δηλώσει κάνεις εσωτερικούς και σας βλέπω μπακουργια. Για αυτο άσε αυτή τη στάση και ενθαρρύνε τους μελλοντικούς σου συναδέλφους.
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Ρε παιδια τ σημασια εχει τι ειναι συναφες και τι οχι για την μοριοδοτηση της εμπειριας; Αφου ετσι κ αλλιως προτεραιότητα εχουν τα ατομα του ιεκ οποτε εμας δεν μας αφορα το θεμα της εμπειρίας( εκτος αν η εμπειρία αφορα ολους τους σεκιουριταδες, αυτο πρεπει να διευκρινιστει..). Τους αποφοιτους του ιεκ ενδιαφερει, για το ποιος θα μπει στις καλες θεσεις που εχουν και την πιο πολυ ζητηση.
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Παιδιά να συμπληρώσω κι εγώ ότι από τους αρχαιοφυλακες πιστεύω ότι θα είναι περίπου 100 οι συμμετοχές.. Ίσως και λιγότεροι, δεν ξέρω ακριβώς. Σε τέτοιες περιπτώσεις βέβαια δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, οπότε μόνο κατά προσέγγιση μπορούμε να υπολογισουμε.
Bill1993

Μα αυτο πρεπει να διευκρινιστει εαν αναγνωριζεται η προυπηρεσια ενος φυλακας χωρις να εχει τελειωσει το ιεκ. οι θεσεις που ειναι με προυπηρεσια σημαινει οτι θα παρει ατομα μονο με προυπηρεσια ή οτι απλα σε αυτες τις θεσεις θα μοριοδοτειται η προυπηρεσια; Και αν μπορεις πες που το αναφερει γιατι μαλλον μου διέφυγε.
Bill1993

Στην προκηρυξη λέει οτι στις στηλες (02) κτλ λαμβανεται υπόψη η προυπηρεσια και βαθμολογειται ως κριτηριο καταταξης. Το λαμβανω υπόψη δεν σημαινει οτι αποκλειω τους αλλους αλλα δινω περισσοτερα μορια σε αυτους που εχουν προυπηρεσια σε αντιθεση με την στηλη 03 που δεν δινει μορια. Ετσι το καταλαβαινω εγω.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες