Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαρινα1 τι προσπαθεις να βρεις και να υπολογισεις γλυκια μου; Τα αυτονοητα; Εδω μιλαμε οτι το βυσμα τρωει το βυσμα τι μου λες τωρα; Μιλαμε οτι η αναξιοκρατια εχει γινει το κυριο καθεστως στην ελλαδα! Μην το ψαχνεις γι'αυτο σας λεω ας κανουμε μια προσπαθεια και βλεπουμε!
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Grecia »

Παιδια εγω ειχα: Παραμεθωριου (Νομος Δωδ/νησων), Πτυχιο ΤΕΕ (Β' κυκλου) Πληροφορικης, ΙΕΚ (τεχνικος εφαρμογων ιατρικης πλη/κης) κ ενα πτυχιο σεμιναριου απο το Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Πλη/κης... Κ μου δωσανε μονο 300 μορια μιλαω για προ+προπερσυ. Τα ιδια μορια για περυσι δεν λεω γτ με κοψανε στο υψος!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δηλαδη εμμεσως πλην σαφως στο λενε ξεκαθαρα οτι φιλε αν το εχεις εχει καλως αν δεν το εχεις και της παναγιας τα ματια να εχεις απο χαρταδουρα θα παρεις τα τετοια μου! Ε Ελεος.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χοχοχοχοχο πες το ψεμματα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλα με 700 μορια και εμεινε απ'εξω ο αλλος; Δηλαδη ελεος ρε παιδια τι καραβυσμα πεφτει!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγω ξερω μια κοπελα που στην ειδικοτηταα επιμελητης χρηματικου εμεινε απέξω λογω γραμματικών γνωσεων, ενω ειχε τελειωσει ΤΕΙ λογιστικης, με 750 μόρια! Αλλά ξερω και άλλη μια που στην ιδια ειδικοτητα βγηκε επιλαχουσα με 400 και ειχε τελειωσει ΙΕΚ Λογιστικής! Πως το κοβεις αυτο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαρίνα1 τι να κοψω εγω; Εδω κοβουν οι αλλοι παιδακια με πτυχία και αλλες γνωσεις και παιρνουν το καθε βουτυροπαιδο γιο η ανιψιο του εκαστοτε βουλευτη που δεν ξερει ουτε να μιλησει! Ποσο μαλλον να σταθει ανταξιο στελεχος στον Στρατο Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Δράμα η υπόθεση!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και που εισαι ακομα.
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sauraki....4 »

irisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss; κατσε γιατι τα ψυχοφαρμακα δεν κανουν χρηση... Ρε πουλακι μου; Ρε γλυκο μου; Ρε ΑΝ8ΡΩΠΕΕ; Τι πρεπει να σου πω Για να καταλαβεις ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝΤΕΣ μπηκαν γιωταδες και βισματιες; Σου ειπα εχω αποδειξεις... Σειρες μορια μεσον (ποιος τους εβαλε) Και σε τι ειδικοτητα μπηκαν... Δηλαδη μη με τρελαινετε παραπανω!@@@@@@@@@@ Απλα δεχτητε λιγο και την αλλη αποψη εξακριβωστε το Και ελατε να τα ξαναπουμε! ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΤΣΙ εγω ξερω 2 ατομα! Συγεκριμενα το ενα ειχε δηλωσει υγειονομικο και τωρα μπηκε διαβιβασεις. Και το αλλο δηλωσε πζ και με σειρα πανω απο 80 ειναι μεσα... Και εγω ειμαι κατω απο 80 και ειμαι εξω... ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Η να ανοιξω επιχειρηση με ΒΑΜΠΕΡΣ; Εμα... Ξερεις... Φιλικα παντα... Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εσυ φιλε ΔΥΚ καταστροφεας εισαι; Χεχε! Καταρχην εχουν ορκιστει και καταδευτερον τα μαμο8ρεφτα κι ολοι οι κουλοι εχουν φυγει οι περισσοτεροι. Ο ΕΠΟΠ ειναι μια χαρα αρκει να περασεις την εκπευδευση και μετα κανεις Τις υπηρεσιες σου, παιρνεις τα καλα λεφτα σου (1000 ευρω πηραν για αρχη με το που βγηκαν εξω και δικαιουνταν κι αλλα) και ολα μια χαρα¨)
Anonymous

Πο πο 8α με φανε εδω ολες ΑΜΑΝ. Εγω σου ξαναλεω μεταφερω λογια. Τωρα ο κα8ενας οτι 8ελει ας πιστεψει.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οχι φιλε μου δεν ειμαι Υποβρυχιος Καταστροφεας, απλα παρακολουθω τα τεκτενομενα και ενημερωνομαι πληρως γιαο τι αφορα τα 'βατραχια' του πολεμικου ναυτικου! Εγω εκανα την θητεια μου στους αμφιβιους καταδρομεις και ευελπιστω και εγω να περασω σε καποιον διαγωνισμο μπας και γινω ενστολος!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Velerefontis »

IRIS έγραψε: Εσυ φιλε ΔΥΚ καταστροφεας εισαι; Χεχε! Καταρχην εχουν ορκιστει και καταδευτερον τα μαμο8ρεφτα κι ολοι οι κουλοι εχουν φυγει οι περισσοτεροι. Ο ΕΠΟΠ ειναι μια χαρα αρκει να περασεις την εκπευδευση και μετα κανεις  Τις υπηρεσιες σου, παιρνεις τα καλα λεφτα σου (1000 ευρω πηραν για αρχη με το που βγηκαν εξω και δικαιουνταν κι αλλα) και ολα μια χαρα¨)

Παντου υπαρχει ενας μυθος...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Ψαξε μηπως βρεις κανεναν και στο σπιτι σου. Εγω φιλε ΔΥΚ 8ελω να μπω ΛΟΚ μπας και μαζεψω τπτ μορια και μπω κι εγω ΕΠΟΠ ή καπου αλλου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες