Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
- serresgiorgos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Κανενα ποστ με τα ακριβη δικαιολογητα θα γινει?
Ο μισθός ξεκινάει με 850 , υπάρχουν και έξτρα επιδόματα τύπου ανθυγιεινά που να σε ανεβάζουν παραπάνω από τα 850 ;
. Ρε φιλε πολυ παντογνώστης δεν μας βγήκες.Κώστας έγραψε:Πραγματικά μπαινω κ. διαβαζω αυτα που λετε. Ειστε ο ενας πιο στοκος ατπν αλλον. Απλα γοαυτο απο αυτους που σχολιάζαμε απτη προηγούμενο. φόρουμ του 2017 δεν ξαναμπήκε κανεις. πραγαμτικα ρε τι είναι αυτα που λετε; τι γράφετε που τα βρισκετε; τι μυαλό εχετε; ο αλλος βλακας λεεει ότι οσοι εχουμε δουλέψει σεκιουειτι είμαστε χαζοι κλπ. Λοιπόν εσυ που το πες στειλε μ ενα μνμ να τα πούμε. Η στην σελίδα του φβ. Στοοκοι που θελτε να πατε εσείς ν φυλατε κρατουμένους. η να κρατήσετε κ οπλο(για εξωτερικόυς) . αυτα που χω διαβασει σε μερικα εύχομαι ποτε να μην διοριστείτε γτ θαναι καταστροφή (δεν μικαω για ολους) Υ. γ στουρνάρια
φιλε εχεις πολλα ψυχολογικα. Τραβα σ εναν ειδικο
Ουτε οι δοκιμοι ντροπη... Αυτα τα παιδακια ουτε τα οπλα ξερουν να κρατανε και θα πανε μεσα στις φυλακες, θα τους παρουν τα οπλα κιολας...
ARN έγραψε:Ο μισθός ξεκινάει με 850 , υπάρχουν και έξτρα επιδόματα τύπου ανθυγιεινά που να σε ανεβάζουν παραπάνω από τα 850 ;
Απο οτι ρωτησα απο αυτους που ειναι μεσα 850 συν 30 ευρω το καθε παιδι κοιτα καλα ειναι για νεοδιοριστο αν ομως περασεις σε ξενο μερος.. κλαφτα εκει θελει και βοηθεια απο γονεις η δευτερη δουλεια αλλιως ουτε για ζητω...
Epignosi και Πανος δεν εχετε απαντησει ακομα σε ερωτημα πριν κατι μερες...
Πέτρος κογιωνης έγραψε:. Ρε φιλε πολυ παντογνώστης δεν μας βγήκες.Κώστας έγραψε:Πραγματικά μπαινω κ. διαβαζω αυτα που λετε. Ειστε ο ενας πιο στοκος ατπν αλλον. Απλα γοαυτο απο αυτους που σχολιάζαμε απτη προηγούμενο. φόρουμ του 2017 δεν ξαναμπήκε κανεις. πραγαμτικα ρε τι είναι αυτα που λετε; τι γράφετε που τα βρισκετε; τι μυαλό εχετε; ο αλλος βλακας λεεει ότι οσοι εχουμε δουλέψει σεκιουειτι είμαστε χαζοι κλπ. Λοιπόν εσυ που το πες στειλε μ ενα μνμ να τα πούμε. Η στην σελίδα του φβ. Στοοκοι που θελτε να πατε εσείς ν φυλατε κρατουμένους. η να κρατήσετε κ οπλο(για εξωτερικόυς) . αυτα που χω διαβασει σε μερικα εύχομαι ποτε να μην διοριστείτε γτ θαναι καταστροφή (δεν μικαω για ολους) Υ. γ στουρνάρια
Ποιος το ειπε οτι οι σεκιουριτι ειναι βλακες?
Χαμηλου μορφωτικου επιπεδου πιθανως ναι..
Οχι βλακες ποιος το ειπε αυτο; Ααα και καποιες λεξεις ισως εκ παραδρομης... τις εχεις γραψει λαθος κοιτα το μηνυμα σου απο πανω.. ετσι εγκυκλοπαιδικα στο λεω ετσι να αποκαταστησουμε ας πουμε την γραμματικη αισθητικη...
Έχω προϋπηρεσία 2 χρόνια με ένσημο φύλακα ασφαλείας ! Με αυτά τα ένσημα γλύτωσα και πρακτική φαντάσου τις σχολής ! Παράλληλα με την δουλειά σπούδαζα ! Ισχύει τελικά ότι εφόσον δεν κατείχα το πτυχίο ενώ δούλευα να μην μετρήσει η έμπειρια;
Καλησπέρα σας.Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Έχω κλείσει τα 25 και είμαστε τρίτεκνοι στην οικογένεια μπορώ να μπώ σε ειδική κατηγορία σαν τέκνο τριτέκνων;
Έχω κλείσει τα 25 και είμαστε τρίτεκνοι στην οικογένεια μπορώ να μπώ σε ειδική κατηγορία σαν τέκνο τριτέκνων;
Λετε συναιχεια καποιοι για τους security... η προκηρυξη ευνοει καθαρα τους αποφοιτους των ιεκ αν ευνοουσαν τους security θα μετραγε και η πιστοποιηση της ιδιωτικης ασφαλειας επιπεδου 1 ελαχιστει ειναι αυτοι οι οπιοι θελουν να ασχοληθουνε με το επαγγελμα και πανε στο ιεκ, αυτοι που πανε στο ιεκ ειναι συνηθως 18 αριδες που δεν μπορεσαν να περασουν καπου αλλου και απλα το βρισκουν ενδιαφερον. οσοι θελουν μεροκαματο πληρωνουν 500αρες στους απατεωνες των κ. ε. μ. ε. α και βγαζουν την πιστοποιηση επιπεδου 1 και βγαινουν στην αγωρα εργασιας. αρα σταματιστε καποιοι να κραζετε τους security δυστυχως ουτε για αυτους ειναι η συγκεκριμενη προκηρυξη...
Καλημέρα σας και καλή Κυριακή σε όλους.
Θα ήθελα κάποιος να με κατατοπίσει αν ξέρει...
Είμαι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας και έχω συμπληρώσει το 25ο έτος.
Μπορώ να μπώ στην ειδική κατηγορία ή όχι πλέον ;
Σας ευχαριστώ...
Θα ήθελα κάποιος να με κατατοπίσει αν ξέρει...
Είμαι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας και έχω συμπληρώσει το 25ο έτος.
Μπορώ να μπώ στην ειδική κατηγορία ή όχι πλέον ;
Σας ευχαριστώ...
Καλημερα φιλε μου! Ο μισθος ξεκιναει γυρω στα 750 που ειναι μεσα και το επιδωμα επικυνδινοτητας... και απο εκει και μετα ανεβαινει με τα νυχτερινα που θα κανεις..ARN έγραψε:Ο μισθός ξεκινάει με 850 , υπάρχουν και έξτρα επιδόματα τύπου ανθυγιεινά που να σε ανεβάζουν παραπάνω από τα 850 ;
Πετρο δεν την παλεύεις... Πιστεύω θα ετρωγες πολλές φαπες μικτοεμ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες