Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

REDMAN316 δηλαδή γνώμη σου είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση ;

Έχει δημοσιεύσει ο ΑΣΕΠ το προεδρικό διάταγμα που βασίζεται για να βγάλει το προσοντολόγιο το οποίο λέει ότι προτεραιότητα έχουν οι συναφή ειδικότητες. Οι διαφορά της προκήρυξης που είχε βγει πριν 10 χρόνια για σωφρονιστικούς με αυτή που βγήκε τώρα είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε η ειδικότητα του Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας. Τα πράγματα είναι πολύ απλά αλλά κάποιοι επιλέγουν την γκρίνια, άλλοι λένε ότι το Στέλεχος υπηρεσιών Ασφαλείας δεν είναι συναφή με το επάγγελμα των υπαλλήλων φύλαξης στις φυλακές, οι ίδιοι που λένε ότι τα ΛΟΚ είναι πιο συναφή, άλλοι λένε ότι φταίει η κυβέρνηση (σιγά που δεν θα έφταιγε!) και γενικά κανέις δεν θέλει να καταλάβει ότι υπάρχει ένα προεδρικό διάταγμα από το 2005 που ορίζει την προτεραιότητα των συναφή ειδικοτήτων και ότι αυτές οι ειδικότητες υπάρχουν φέτος!

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

REDMAN316 έγραψε:

REDMAN316 δηλαδή γνώμη σου είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση ;

Σόρυ για το διπλό μήνυμα μου είχε βγάλει σπαμ ότι το μήνυμα απορρίφθηκε.

Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Δηλαδη redman το 11 στην προκηρυξη ειδικων φρουρων δεν υπηρχε το ιεκ; Μην λες οτι σου ρθει... ειναι καθαρα πελατειακη προκηρυξη οπως καθε προκηρυξη του συριζα... μηπως θυμασαι να μου πεις στους 8000 καθαριστες εαν μετριυσε η ιδιωτικη προυπηρεσια; Εδω γιατι μετραειη ιδιωτικη προυπηρεσια και εκει οχι;
Bill1993
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Εννοω οι ειδικοτητες του ιεκ...
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγώ μπήκα στο ιεκ το 2013 και ήταν το δεύτερο τμήμα, δεν υπήρχαν πιστοποιημένοι τότε. Για τους καθαριστές δεν ξέρω τι έχει γίνει δεν το έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι κυβερνητική παρέμβαση αυτό που έγινε με τους σωφρονιστικούς. Ξέρω ότι όσοι ασχολούνται στον κλάδο του security είναι κατά 70% πρώην ΚΔ και είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους δεξιών πεποιθήσεων πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
makis25

Δημοσίευση από makis25 »

REDMAN316 έγραψε:Εγώ μπήκα στο ιεκ το 2013 και ήταν το δεύτερο τμήμα, δεν υπήρχαν πιστοποιημένοι τότε. Για τους καθαριστές δεν ξέρω τι έχει γίνει δεν το έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι κυβερνητική παρέμβαση αυτό που έγινε με τους σωφρονιστικούς. Ξέρω ότι όσοι ασχολούνται στον κλάδο του security είναι κατά 70% πρώην ΚΔ και είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους δεξιών πεποιθήσεων πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Εσύ είσαι βύσμα και κομάντο... Κρίμα πάντως ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ η προκήρυξη...

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

https://www.e-dimosio.gr/dimosio/136409/6k2018-athlitikes-ke-psichotechnikes-dokimasies-gia-tous-sofronistikous-ipallilous/
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η προκηρυξη ειναι καθαρος αγνος λαικισμος. Θα παρει ατομα με 10 απολυτηριο, χωρις αγγλικα χωρις τιποτα επειδη εχουν το ιεκ, και θα μεινουν εξω ατομα με διπλασια μορια. Αυτοι που απετυχαν να μπουν το 2011 ειδικοι φρουροι, θα τους βαλεις ο καλος τσυριζα φετος. Δε στοχευει σε ηδη ψηφοφορους του, αλλα σε ατομα χαμηλου μορφωτικου επιπεδου που δεν ειχαν ουτε μια πιθανοτητα να προσληφθουν.

Αν δεν αλλαξει η προκηρυξη με το καλο, οπως εγινε με τους δημους η περυσι στους διοικητικους του δικαιοσυνης, θα αλλαξει με το κακο...

Και οι ανακοινωσεις του σωματειου που παραδεχονται τις παρεμβασεις τους, ειναι δημοσιες και εχουν ηδη ''φακελωθει''.

Άβαταρ μέλους
Thunder
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Thunder »

Ελα τωρα μωρε
Άβαταρ μέλους
Thunder
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Thunder »

Μαθητες του 10 παει να βαλει Σιγα το θεμα! ολοι μας.. ολη η ελλαδα ξερει ποιοι γινοντουσαν σεκιουριταδες.. δεν περασα πουθενα πανελλαδικες.. μηχανακι.. κανα στοιχημα..

Ενα 20ρικο την ημερα και παντελονι τσακιση με αθλητικο.. τι να πουνε τωρα.. και χαιρονται τωρα που θα μπουνε να λενε στους κρατουμενους ανοιξτα να σε ψαξω..

Στα υποψη οτι δουλεια εχω και μονιμη και καλη οταν εννοω καλη με καλο μισθο και καλο εργασιακο περιβαλλον και μπηκα και με το μπαιρακι μου.. απλα ειπα να μπω στο φορουμ σαν καινουργιος να γραψω γιατι τοσο καιρο το παρακολουθω τι γραφεται και δεν αντεξα αλλο να βλεπω.. να μιλανε αυτοι που πριν 10 η 12 χρονια δεν ξερανε να λυσουν αλγεβρα η αρχες οικ. θεωριας.. ε οχι δα.. σιγα φυλακες ζηταει η προκηρυξη.. ρε παιδια απλα ο αοματος αν δει απ το ενα ματι θα του φανει οτι επιασε το λαχειο

Ακομα κι εξω να το πουν δεν τρεχει μια.. κλασσικος διαλογος: "Διοριστικα!"

"Αντε συγχαρητηρια! Που?"

"Φυλακας στις φυλακες"

"Ε, τι να κανεις... καλα ειναι καλα ειναι μεροκαματακι δημοσιο τι λες τωρα; να χρυσωσουμε το χαπι στο τελος..)" αν ητανε θα περνουσαν απ τις πανελληνιες θα σπουδαζαν οχι να περιμενουν 14 ολοκληρα χρονια μετα το λυκειο.. ανευ λογου τωρα.. αφηστε να ζησουν το ονειρο

Thunder

Δημοσίευση από Thunder »

Nα τα κανετε παιδια και με το καλο να περασετε.. το αξιζετε ετσι κι αλλιως μετα απο τοσα χρονια.. και να τα κανετε παντου οπως ειπες σε ολα τα μερη γιατι τοση απελπισια πρεπει να κρυφτει πισω απο την ελπιδα και τοσο αγχος πισω απο το μισος Και μια υποθεση..

Εστω οτι παιρνεις 900 η να πουμε καλυτερα 1000 ευρω; Ωραια 1000 λοιπον

Και περνας (η ακομα καλυτερα ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ωραιο ακουγεται) οχι στο τοπο διαμονη σου..

Εχουμε και λεμε

200 με 250 ευρω ενοικιο..

20 με 30 κατ ελαχιστο κινητο

100 με 120 ( να μην πω παραπανω) βενζινες

100 με 150 φως + νερο+ αιντε κ κοινοχρηστα..

30 με 50 ευρω την εβδομαδα σουπερ μαρκετ

ΣΟΥΜΑ:

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 550 ΕΥΡΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 400 ΕΥΡΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ αν εισαι εργενης γιατι με 30 ευρω την εβδομαδα σουπερ μαρκετ δεν φτανουν εναν οικογενειαρχη ουτε για ενα ντουλαπι..

Οποτε μην επαιρεσαι οτι "θα δηλωσουμε παντου" μακαρι να μπειτε οκ... αλλα πριν μιλας να σκεφτεσαι γιατι οι αριθμοι δεν κανουν λαθος οι ανθρωποι κανουν... κι αν διαφωνεις στους παραπανω υπολογισμους να αντεπιχειρησεις κι οσον αφορα τα αιματα.. αυτα ειναι κουβεντες αρκετες για να αποδειξουν το ποιον αυτο που επιθυμουν να διοριστουν κι ακομα παραπανω αυτων που θα τους ελεγξουν στα ψυχοτεχνικα

για το τι θα εχουν μπροστα τους

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Σχετικα με το προεδρικο που επικαλείται Ο ΑΣΕΠ, τα ιδια ειπαν και προχτες στους θεσμους σχετικα με την προκηρυξη που θελαν να βγαλουν για τους γραμματεις των υπουργειων, αλλα εφαγαν ακυρο και την ανελαβαν Γαλλοι. Μοριοδοτουσαν την προυπηρεσια στο δημοσιο τομεα τα τελευταια 3 χρονια μονο (συμπτωματικα οσο ειναι κυβερνηση ο συριζα) , και καθολο στον ιδιωτικο. Τι μου θυμιζει; Α ναι, τα στελεχη ασφαλειας ΙΕΚ που ειναι συμβασιουχοι στα νοσοκομεια και νυχτοφυλακες, τα τελευταια χρονια και τωρα θα παρουν μορια για ενοπλη υπηρεσια που κανει μεταγωγες (καμια σχεση δηλαδη).
Οι προκηρυξεις ΑΣΕΠ επι συριζα, μας κανουν πανευρωπαικα ρεζιλι.

Άβαταρ μέλους
Thunder
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Thunder »

Για τον epignosi και τον Πανος ηταν το παραπανω μου μηνυμα και περιμενω να μου απαντησουν ακομματιστα αν γινεται.. και σκεπτομενοι μονο το συμφερον τους..ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:Σχετικα με το προεδρικο που επικαλείται Ο ΑΣΕΠ, τα ιδια ειπαν και προχτες στους θεσμους σχετικα με την προκηρυξη που θελαν να βγαλουν για τους γραμματεις των υπουργειων, αλλα εφαγαν ακυρο και την ανελαβαν Γαλλοι. Μοριοδοτουσαν την προυπηρεσια στο δημοσιο τομεα τα τελευταια 3 χρονια μονο (συμπτωματικα οσο ειναι κυβερνηση ο συριζα) , και καθολο στον ιδιωτικο.Τι μου θυμιζει; Α ναι, τα στελεχη ασφαλειας ΙΕΚ που ειναι συμβασιουχοι στα νοσοκομεια και νυχτοφυλακες, τα τελευταια χρονια και τωρα θα παρουν μορια για ενοπλη υπηρεσια που κανει μεταγωγες (καμια σχεση δηλαδη).
Οι προκηρυξεις ΑΣΕΠ επι συριζα, μας κανουν πανευρωπαικα ρεζιλι.

Έχω την εντύπωση ότι η προϋπηρεσία δεν μετράτε μόνο για τις φυλάξεις δημοσίου αλλά και στον ιδιωτικό τομέα αρκεί να έχεις πάρει βεβαίως πρώτα το δίπλωμα ΙΕΚ. Δεν είμαι σίγουρος θα το ψάξω...

322 Ε ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από 322 Ε ΕΣΣΟ »

Καλησπέρα σε όλους. θέλω να κάνω χρήση της ιδιοτητας μου ως τρίτεκνος αλλά θα ηθελα μια ενημερωση σχετικ με αυτο. ειμαι ο μεγαλυτερος απο τα δυο ου τα αδερφια. ακολουθει η αδερφη μου που ειναι γεννημενη οκτωριου το 95. στο φεκ αναφερει β) τα τέκνα αυτών υπό τις ίδιες ως άνω προϋποθέσεις, δηλαδή εφόσον και τα τρία παιδιά της ανωτέρω περίπτω- σης (α) είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο ) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε αναγνω- ρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπλη- ρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο ) έτος της ηλικίας τους.

η ερωτηση μου ειναι: με βαση το ετος ειναι 23 με βαση την πραγματικη της ηλικια δεν ειναι ακομα. στην προκηρυξη δεν αναφερει κατι συγκεκριμενα. μπορω να κανω χρηση της τριτεκνιας?

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες