Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Τοτε δυστυχώς καθε καρυδιάς καρυδι αν θα εχει καλό μεσον θα μπορει να μπει ΕΠΟΠ και ποτε δεν θα μπορεσει να συνεργαστει με κανεναν συνάδελφο του, ισα ισα θα τον επιβαρυνει κιολας!
Γενικα παιζει το βυσμα παιδια μου μην κοροιδευομαστε αυτο ειναι de facto! Το θεμα ειναι ομως γενικα να χτυπαμε ειδικοτητες που γουσταρουμε και που φαινομενικα (γιατι ειδικα δεν ισχυει) να παιρνει και οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα! Σκεφτειτε το!
Και επειδη δυστυχως ζουμε στην χωρα της αναξιοκρατιας, της ρουσφετολογιας και της λαμογιας μπαινουμε ολοι σε αυτο το τρυπακι και αντι να προχωραμε με σταθερο ρυθμο μπροστα σκεφτομαστε και πραττουμε οπισθοδρωμικα!
Ολα προχωράνε, το μεσον και η αναξιοκρατια εχει ενταχθει στα ηθη και εθιμα της χωρας μας και σε λιγο θα ανοιξουμε και κατι στυλ λαογραφικου μουσειου, που εχθετονται οι λιστες και οι πολιτικες παρεμβάσεις για κατι τετοιους διαγωνισμους!

Ουτε εγω ειχα μεσον... Για αυτο με πεταγαν εξω για διαφορους λογου. Την μια για τα μορια την αλλη για το υψος... Καταλαβαινεις!
Ε τεταρτη κ τελευταια φορα φετος, ειναι ψυχολογικος πολεμος!

Κ γτ ρε γαμωτο οι αλλες γλωσσες τι ειναι; Αφου η προκυρηξη ελεγε για διαφορες γλωσσες { ("καθε ειδους ξενης γλωσσας") } Απο οτι θυμαμαι αν δεν κανω λαθος αν κανω ζηταω συγγνωμη...
Κατάλαβα. Εμενα και χωρις μεσον που πηγα ευτυχως δεν με κοψανε ουτε από υψος, ουτε από ματια, ουτε από αθληματα! Μου δωσανε ακυρο επειδη ειμαι στο πτυχιο αλλα δεν το εχω! Και φυσικα πηραν αντι για εμενα κοπελα με απολυτηριο ΤΕΕ και μονο!
Ειναι σιγουρο αυτο που λες Μαρινα1 για την κοπελα με το απολυτηριο μονο απο ΤΕΕ; Γιατι απ'οσο ξερω η βαθμολογια πλεον για τους υπολοιπους ειναι κρυφη! Δηλαδη για παραδειγμα εσυ δεν εχεις δικαιωμα να δεις την δικη μου βαθμολογια παρα μονο την δικη σου και το αν εισαι επιτυχων η επιλαχων! Η κανω λαθος;
Ναι ετσι ειναι πλεον βαζεις αριθμο ταυτοτητας κ το βλεπεις μονο εσυ ενω προπερσυ εβλεπες τα μορια κ των αλλων...
Καταλαβαινετε λοιπον τι ρουσφετια παιζονται!
Αρα δικιο εχει η Μαρινα1
Ναι καλα εισαι! Κ εγω εχω ενα φυλλο μονο με απολυτηριο ΤΕΕ κ περασε... Για αυτο να βρειτε βυσμα. Αλλα καλυτερα ενα πολυμπριζο μπας κ μας παρουν αλλιως... Βλεπω να περνω τον πουο παλι!
Απο το βυσμα μαρινα μου
Ασε Grecia δεν βγαζεις ακρη! Λαμογια εντελως
Ακριβώς και φυσικα να πεις οτι πηρε μορια από πολυτεκνια δεν γινεται διοτι ηταν μοναχοπαιδι!Δ. Υ. Κ έγραψε:Απο το βυσμα μαρινα μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης