Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/209064/asep-6k-2018-oli-i-prokiryksi-gia-tis-proslipseis-sofronistikon?m=1
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Περαστικά μας κύριοι...
ΖΑΝΤ έγραψε:DYK θα με ενδιέφερε η άποψη σου.
Δύσκολα τα πράγματα...
DYK θεωρείς δλδ ότι υπάρχουν πτυχιούχοι των συγκεκριμένων ιεκ μέχρι 32 αρκετοί ώστε να κα λυφθούν οι θέσεις; και κάτι ακόμα πιστεύεις ότι ίσως υπάρξει τροποποίηση έστω και τώρα;
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Εγω απο οτι καταλαβα δεν ειναι μονο για ΙΕΚ αλλα σαν πρωτο προσων το ζηταει, κ ατομα με απολυτηρια μπορουν να συμετεχουν κανονικα απλα οσοι ειναι απο ιεκ θα ειναι πιο μπροστα κ πιο δυσκολα για οσους ειναι με τα απολυτηρια.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Επειδή η λειτουργία του φόρουμ είναι ώστε να ενημερώνονται οι υποψήφιοι, καλό θα ήταν επ ακριβώς να γραφτεί σε ένα ποστ τα δικαιολογητικά που χρειάζονται ώστε να πάρουν μέρος στην εν λόγο προκήρυξη.Ώστε να αποφευχθεί τυχόν λάθος στα χαρτιά και να τον αφήσει εκτός διαγωνισμου
Γνωρίζεται εάν μπορούν οι ΔΕ να κάνουν και για εξωτερική φρουρηση και για φύλαξη. Ευχαριστω
Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους οσους τελικα κανουν τα χαρτια τους. θα ηθελα να ρωτησω στην προκηρυξη στα κριτηρια καταταξης στον πινακα τιτλος σπουδων στο τριτο κουτακι που αναγραφει πτυχιο η διπλωμα επαγγελματικης ειδικοτητας εκπαιδευσεις και καταρτισης επιπεδου 5, η δευτερος τιτλος σπουδων (στο δευτερος τιτλος σπουδων)εννοει την πιστοποιηση του εοπεπ επιπεδου 1?; Αλλα αυτη ειναι πιστοποιηση ιδιωτικης ασφαλεις. αν ξερει καποιος ας μου απαντηση παρακαλω ευχαριστω!!!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδια καλησπερα!! Ελπιζω να μη πέσετε να με φάτε αλλα ως οσονουπω απόφοιτος Κοινωνιολογίας ψάχνω τι θα κανω στο μέλλον! Θα ηθελα να μου πει αν γνωρίζει καποιος αν μπορω με προκήρυξη ή εξετάσεις να μπω στο στρατό , λιμενικό , ναυτικό ή αστυνομία με το πτυχίο μου!! Ευχαριστω εκ των προτέρων 🙏🏽
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω, θελει χαρτι απο ιεκ μονο για σεκιουριτι; Εγω δηλαδη που εχω αδεια σεκιουριτι αλλα απο κεκ δν πιανετε?
Μονο απο ΙΕΚ φύλαξης θα πάρει. Κρίμα οι ειδικές δυνάμεις ρε λαμόγια του σωματιου μας καψατε
Μας πούλησαν ρε φίλος , τσαμπα πήγαμε φαντάροιsakalom έγραψε: Περαστικά μας κύριοι...
Φίλος άκου αν εχεις ΙΕΚ διορίζεσαι λογω σωματείου... Αν εχεις λυκείου απλά κοιτας ! Απλά πράγματαVasilis loxias (pz) έγραψε: Εγω απο οτι καταλαβα δεν ειναι μονο για ΙΕΚ αλλα σαν πρωτο προσων το ζηταει, κ ατομα με απολυτηρια μπορουν να συμετεχουν κανονικα απλα οσοι ειναι απο ιεκ θα ειναι πιο μπροστα κ πιο δυσκολα για οσους ειναι με τα απολυτηρια.
Παιδια καλησπερα! Περα απο το να κραζουμε τα τει( δεν λεω οτι εχετε αδικο) υπαρχει ενα χριστιανός να μου πει την αποψη του; Εχω απολυτήριο 15.8 ecdl advanced στα αγγλικα. εχω δυο γονείς με αναπηρια 67% και 100% αντιστοιχα. Στα χανια απο οπου ειμαι ξεκλειδώνει 2 θέσεις για παιδια αναπήρων χωρις προϋπηρεσία. πιστευετε οτι εχω πιθανοτητες; τα πτυχια του Πανεπιστημίου και τα μεταπτυχια δεν τα αναφερω αφου δεν μετρανε. στα ΔΕ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot, Venom94 και 7 επισκέπτες