Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Πολύ σωστά φίλε πανό και ελπίζουμε να πράξουν οι αρμόδιοι το σωστό, που κανονικά πρέπει να βάλουν και Ε. Δ. Και διπλώματα να μοριοδοτοτουνται. ΦΊΛΕ πανό οι επιστολές έχουν φτάσει στα αυτιά αυτών που πρέπει και φυσικά όλοι οι απόφοιτοι πρέπει να το πιέσουμε μέχρι τέλους.
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
311 Z έγραψε:Παιδιά δεν βλέπω κανέναν να λέει τίποτα για τους φύλακες αρχαιοτήτων !!! Που είναι πασιφανές ότι είναι άκυρο σε σχέση με το ΙΕΚ που έχει συνάφεια !
+1
Ανώνυμε χρήστη (IP:94.66.239.77), τα μηνύματα που γράφεις με πολλαπλά ονόματα δεν θα εγκρίνονται από τους Στρατοπεδάρχες.
Καλα κρασιά φίλος !!ΖΑΝΤ έγραψε: Πολύ σωστά φίλε πανό και ελπίζουμε να πράξουν οι αρμόδιοι το σωστό, που κανονικά πρέπει να βάλουν και Ε. Δ. Και διπλώματα να μοριοδοτοτουνται. ΦΊΛΕ πανό οι επιστολές έχουν φτάσει στα αυτιά αυτών που πρέπει και φυσικά όλοι οι απόφοιτοι πρέπει να το πιέσουμε μέχρι τέλους.
Πάντως κύριοι και κυρίες ήρθε ο καιρός να δικαιοθουμε και μεις οι απόφοιτοι ΙΕΚ. χρόνια πια στη φύλαξη πιστεύω δικαια μπορούμε να διεκδικισουμε μια θέση στο δημόσιο. Δεν είμαστε και τίποτα τυχαρπαστοι
Φίλε Nassos δεν ξέρω αν εννοείς έμεν. Απλά εγώ ήμουν ο Π και επειδή έγραφαν πολύ μετά Με ψευδώνυμο Π το έκανα ΠΆΝΟΣ... Έχω φτιάξει και σελίδα στο Facebook οποίος θέλει ας μπει...
Μακαρι να γινει ετσι αν κ επισημα δε ξερουμε κατι απο το σωματειο για πιεσεις , κ ολα αυτα , επιστολη σταλθηκε κατα ποσο θα τη λαβουν σοβαρα αγνωστο... οτι θελουν κανουν.. τηλεφωνα εχουμε κανει απαντηση δε πηραμε ποτε να μαθουμε κατι νεοτερο..
Ρε μαγκες παλι τα ίδια ; κουράζετε αλήθεια. Τα ιδια κ. τα ιδια. Αυτη θαναι η προκ ειτε σας αρεσει ειτε όχι. εδω τι βγαζετε χολες; Στην. Αρχη λέγατε ποτε θσ βγει κ κραζατε τον Π. Τωρα τον αναζητάτε ε;
Η προκ αυτή θαναι σιγα μην αλλαξει απο τυπογραφεία κλπ για ενα φόρουμ. κ αν αλλαξει νομίζετε δεν υα διαμαρτυρηθούν η του ιΙΕΚ ; κανονιστε να τους φρικιαρουμε εκει στον ΑΣΕΠ κ υπουργείο κ να την κόψουν. ξεκολατε λλιγο

Φίλε Κώστα όλα μπορούν Να γίνουν και ΦΕΚ να βγει μπορεί να γίνει διόρθωση και τώρα με επιστολές μπορεί να παγώσει και να πάει για αλλαγή μορίων και όλα... Στο λέω επειδή το έχω ψάξει νομικά... Υπάρχει νόμος που λέει σε προκήρυξή ΔΕ δεν μπορείς να βάζεις βασικό προσόν από ΙΕΚ που είναι μεταδευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης... ΜΟΝΟ έξτρα μοριοδότηση και τίποτα παραπάνω... Προς Θεού δεν έχω κάτι με τα παιδιά που έχουν ΙΕΚ απλά επειδή έχουν κινηθεί πολλοί με επιστολες και δικηγόρους συζητιέται σοβαρά στον Υπουργό και ΑΣΕΠ να γίνει διόρθωση... Κάντε υπομονή και θα δούμε.. φιλικά με όλα τα παιδιά..
ΠΆΝΟΣ έγραψε:Φίλε Nassos δεν ξέρω αν εννοείς έμεν. Απλά εγώ ήμουν ο Π και επειδή έγραφαν πολύ μετά Με ψευδώνυμο Π το έκανα ΠΆΝΟΣ... Έχω φτιάξει και σελίδα στο Facebook οποίος θέλει ας μπει...
Όχι, δεν είσαι εσύ.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Πάνω έχω την εντύπωση ότι το τυπογραφείο απλά ελέγχει συντακτικά και τυπώνει αλλά δεν είμαι και γνώστης αυτού. Που στηρίζεις ότι όλα μπορούν να αλλάξουν σε ένα τυπογραφείο; Αν ήταν να γίνουν αλλαγές δεν θα ήταν προτού πάρει φεκ;
Πανο δεν βρισκω την ομαδα στο facebook την κλειδωσες?
Φίλε επειδή γνωρίζω και εγώ σου δίνω παράδειγμα στους δήμους που βγήκε τον ΦΕΚ, ξεκίνησαν οι αιτήσεις και μετά έγινε διόρθωση στο ΦΕΚ που είδη είχε τυπωθεί και είδη είχε ξεκινήσει κανονικά.. Απλά αν είναι να αλλάξει κάτι γίνεται διόρθωση του ΦΕΚ και προχωράει κανονικά ο διαγωνισμος... Στο Facebook είναι φίλε θωμα (Σωφρονιστικοί-Εξωτερικοί Υποψήφιοι 2018)
Λες ψεμματα και ανακρίβειες φιλε!!!ΠΆΝΟΣ έγραψε: Φίλε Κώστα όλα μπορούν Να γίνουν και ΦΕΚ να βγει μπορεί να γίνει διόρθωση και τώρα με επιστολές μπορεί να παγώσει και να πάει για αλλαγή μορίων και όλα... Στο λέω επειδή το έχω ψάξει νομικά... Υπάρχει νόμος που λέει σε προκήρυξή ΔΕ δεν μπορείς να βάζεις βασικό προσόν από ΙΕΚ που είναι μεταδευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης... ΜΟΝΟ έξτρα μοριοδότηση και τίποτα παραπάνω... Προς Θεού δεν έχω κάτι με τα παιδιά που έχουν ΙΕΚ απλά επειδή έχουν κινηθεί πολλοί με επιστολες και δικηγόρους συζητιέται σοβαρά στον Υπουργό και ΑΣΕΠ να γίνει διόρθωση... Κάντε υπομονή και θα δούμε.. φιλικά με όλα τα παιδιά..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, PyRos, Venom94 και 18 επισκέπτες