Δεν είμαι το ΑΣΕΠ ρε φίλε... Το ΑΣΕΠ θεωρεί ότι ότι αυτός του ΙΕΚ είναι πιο κατάλληλος από μένα με το απολυτήριο Λυκείου... Τα παραδειγμα είναι μια χαρά για όσους θέλουν να καταλαβουν... Για όσους έχουν κολλημένα μυαλά φαινονται αστεια, οπως αστεία φαίνονται και όλα τα πτυχία που μοριοδοτουνται αλλά δεν τα έχεις εσύ και τα απαξιώνεις.Bill1993 έγραψε:Liontarina Νομιζω εχεις μπερδευτει, ξερεις ποιος ειναι ο σκοπος των σωφρονιστικων?; Καμια σχεση με την φυλαξη υψηλων προσώπων... τα παραδειγματα που αναφερεις ειναι αστεια και ελπιζω να εισαι κατω απο 20...
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 43
Πτυχιο η διπλωμα η απολυτηριος τιτλος Σ. Α. Π. Υ αυτος που εχει τελειωσει μονο το ιεκ
- Μπορει να καταθεσει την βεβαιωση.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 14
Liontarina σορυ κιόλας αλλά καμία σχέση ο σεκιουριτι με το σωφρονιστικο υπάλληλο. Επίσης τόσα χρόνια που έμπαιναν οι σωφρονιστικοι με τα κριτήρια που περίμεναμε κ τώρα τι έγινε; δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα επειδή δεν είχαν πάει ιεκ; έλεος... τότε κ στο λιμενικο να παίρνει μόνο ειδικότητα ναυτιλιακα από επαλ άμα το πάμε έτσι... Τσάμπα περιμένεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Πριν λιγο ειπες την προσωπικη σου αποψη σχετικα με το θεμα για αυτο σου απαντησα. Περιπου ποσες μερες χρειαζονται για να βγει το φεκ?
Παιδιά το δίκαιο για εμένα είναι να μοριοδοτούνται όλα ! Και τα παιδιά με το ΙΕΚ και οι εδ και όλα τα εχτρα!! Και έτσι θα μπουν αυτοί που θα έχουν παραπάνω μόρια ! Σε όλες τις προκηρύξεις έτσι γινόταν. Τσακωνόμαστε 2 μέρες τώρα για χαζομάρες! Ο καθένας θα κοιτάξει το συμφέρων του να μου πεις αλλά κανονικά θα έπρεπε όλοι να έχουμε ίσες πιθανότητες ! Τέλος τσακωνόμαστε ΙΕΚ με εδ με τους αρχαίο φυλακές ασχολείται κανείς ; Αυτό δεν είναι κουφό ;
-
- Ταγματάρχης
Εντάξει άποψη μου είναι ότι έχουν κάποια γνώση παραπάνω στο αντικειμενο σε σχέση με εμένα που είμαι απλώς από το γενικό λύκειο... Αυτό μόνο... Μην τρελαινεστεBabastroumf έγραψε:Liontarina σορυ κιόλας αλλά καμία σχέση ο σεκιουριτι με το σωφρονιστικο υπάλληλο. Επίσης τόσα χρόνια που έμπαιναν οι σωφρονιστικοι με τα κριτήρια που περίμεναμε κ τώρα τι έγινε; δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα επειδή δεν είχαν πάει ιεκ; έλεος... τότε κ στο λιμενικο να παίρνει μόνο ειδικότητα ναυτιλιακα από επαλ άμα το πάμε έτσι... Τσάμπα περιμένεις
-
- Ταγματάρχης
Υπάρχουν προκηρύξεις που βγήκε και σε 2-3 η προκήρυξη μετά την ανακοινωση... Θα δουμεBill1993 έγραψε:Πριν λιγο ειπες την προσωπικη σου αποψη σχετικα με το θεμα για αυτο σου απαντησα. Περιπου ποσες μερες χρειαζονται για να βγει το φεκ?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Ενημερωτικα για ενα σχολιο που διαβασα νωριτερα... το λιμενικο οταν εβγαζε προκηρυξεις για γενικη σειρα , παντα υπηρχε ενα ποσοστο για πτυχιουχους απο αεν πλοιαρχων/μηχανικων. μονο οταν εβγαζε προκηρυξη και ζηταγε συγκεκριμενες ειδικοτητες πχ υγιεινομικο, δεν παιρνουν απο αεν. αλλωστε στα ταχυπλοα ποιος ειναι ιδανικοτερος για ναυσιπλοια ; Ο πτυχιουχος πλοιαρχος Ε. Ν. Ή ο καθενας που βγαζει αδεια χειριστη ταχυπλοου που κανει μια βδομαδα μαθηματα; Προσεχετε τι γραφετε και μην λετε ανακριβειες αν δεν ειστε γνωστες. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερης της αμαθειας.
alex
πτυχιο η διπλωμα η απολυτηριο Σ. Α. Π. Υ αυτος που εχει τελειωσει το ιεκ μονο
εχει την βεβαιωση
εχει την βεβαιωση
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Alex οπως το πες, ενα ποσοστό... δεν ελεγε θα παρω πρωτα ατομα απο αεν και αμα δεν καλυφθουν παιρνω απο ενιαίο κτλ. πιστευω να καταλαβαίνεις την διαφορα σε σχεση με αυτη την προκηρυξη
Ρε παιδια μην το ψαχνετε εδω μιλαμε καθαρα για φωτογραφικη προκηρυξην λεμε σνχ τα ηδια θα μπορουσε να βαλει στις θεσεις κατηγορια με ιεκ κατηγορια με λυκεια
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Εννοειται πως το καταλαβαινω , στο λεω εγω που περιμενω για λιμενικο αλλα δεν το βλεπω να προλαβαινω λογω ηλικιας... και ειμαι ανθ/ρχος Ε. Ν.
-
- Ταγματάρχης
Ίσως να ήταν μια λύση αυτή...Kwstas23 έγραψε:Ρε παιδια μην το ψαχνετε εδω μιλαμε καθαρα για φωτογραφικη προκηρυξην λεμε σνχ τα ηδια θα μπορουσε να βαλει στις θεσεις κατηγορια με ιεκ κατηγορια με λυκεια
Τι συζητάμε όμως; Εδω σε αλλες προκηρυξεις Βάζουν ιδια κατηγορια το ενιαιο με το τεχνικο λύκειο και μπαίνουν όλοι του τεχνικού... Αδικια κι αυτό αλλά τι να κάνουμε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Λιονταρίνα θαυμάζω την υπομονή σου και την ήθος του λόγου σου. Είναι κοινή αλήθεια ότι κανείς δεν μπορεί να νικήσει έναν ηλίθιο (αυτόν που βρίσκεται σε λήθη και δεν θέλω να προσβάλω κανένα) για αυτό σε συμβουλεύω να μην προσπαθείς αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Στην τελική αν κάποιος θέλει να ονειροπολεί και να φτιάχνει στο μυαλό του ιδανικές (ψέυτικες) καταστάσεις δεν φταίμε όλοι οι υπόλοιποι που προσεγγίζουμε το θέμα λογικά.
-
- Ταγματάρχης
Κι εγώ για λιμενικό περιμενω και δεν θα παραπονιομουν αν προηγούνταν οι του Ε. Ν.alex7 έγραψε:Εννοειται πως το καταλαβαινω , στο λεω εγω που περιμενω για λιμενικο αλλα δεν το βλεπω να προλαβαινω λογω ηλικιας... και ειμαι ανθ/ρχος Ε. Ν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες