Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Αναγνωρισμένη είναι και μάλιστα από το κράτος, αλλά είναι ως δίπλωμα όπως είπες για υπάλληλους παροχής ιδιωτικής ασφάλειας. Αυτό που ζητάει η προκήρυξη είναι το ΔΙΠΛΩΜΑ Στελέχους υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας και μάλιστα αναγράφει επακριβώς την ειδικότητα. Ολα αυτά ξεχωρίζονται με βαθμίδες που έχει ορίσει το υπουργείο παιδιας. Κάνε ένα κόπο και δες την πιστοποίηση σου που αναγράφει επιπέδου 2. Αυτό που μοριοδοτείται είναι το επίπεδο 5.
Δικαστης

Δημοσίευση από Δικαστης »

Προς ολους αυτους που εχετε γεμισει 3 σελιδες και αναφερεστε στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σαν να ειστε μονο εσεις και κανεις αλλος... Και εγω ειδικοδυναμιτης ημουν στο 2ο ετεθ... Υπαρχουν και υπηρχαν αρκετοι στις ειδικες δυναμεις οι οποιοι πραγματα δεν αξιζαν να βρισκονται εκει οπως επισης πολλοι οι οποιοι ειναι πολυ πιο μαχιμια που ειναι-ηταν στο πεζικο, πυροβολικο, υγειονομικο και παει λεγοντας, απο καποιους που ειναι στις ειδικες δυναμεις και μετα βγαινουν και λενε εχουμε παει ειδικες δυναμεις... Αμα βρισκομουν σε μια χωρα οπου ολα κυλουσαν αρμονικα και αξιοκρατικα τοτε θα ελεγα ναι ειναι αδικο που δεν πιανεται σαν προσον, απο την στιγμη που στις ειδικες δυναμεις μαζευεται η σαρα και η μαρα (με εξαιρεσεις βεβαια) δεν δεχομαι να ακουω τι μας κανουν και τι μας κανουν και δεν πιανει μορια κτλπ, ισες ευκαιριες και σε πεζικαριους και σε ειδικοδυναμιτες, αλλωστε θα περασουμε και καποια αθληματα, φανταζομαι θα κοπουν και απο Ε. Δ! Για να σας προλαβω, ξανα λεω ειδικες δυναμεις εχω υπηρετησει! Εδω δεν εχουμε βγαλει ακρη για το ΙΕΚ και πιασαμε και τα μορια στρατου! Με εκτιμηση και αγαπη, Δικαστης!
Υ. Γ Διασωστης31 απο τις φατσες εσυ κοβεις αν καποιος ειναι καταλληλος η οχι;Εικόνα
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μάλλον σε μπέρδεψα κάποιο στέργιο ή Σέργιο (κάτι τέτοιο). Όπως και να έχει η ευγένεια είναι ήθος για όλους τους ανθρώπους.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτοί που φαίνονται στο σωματείο που όντως είναι κάπως δεν ξέρω αν πάρουν μέρος και αν περάσουν αθλήματα αλλά δεν πιστεύω πως αυτοί οι 5-10 χαρακτηρίζουν το σύνολο.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

REDMAN316 έγραψε:Αναγνωρισμένη είναι και μάλιστα από το κράτος, αλλά είναι ως δίπλωμα όπως είπες για υπάλληλους παροχής ιδιωτικής ασφάλειας. Αυτό που ζητάει η προκήρυξη είναι το ΔΙΠΛΩΜΑ Στελέχους υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας και μάλιστα αναγράφει επακριβώς την ειδικότητα. Ολα αυτά ξεχωρίζονται με βαθμίδες που έχει ορίσει το υπουργείο παιδιας. Κάνε ένα κόπο και δες την πιστοποίηση σου που αναγράφει επιπέδου 2. Αυτό που μοριοδοτείται είναι το επίπεδο 5.

Η προκήρυξη γράφει ή δίπλωμα αντίστοιχης ειδικότητας, δεν αναφέρει ούτε επίπεδα τίποτα.

Όντως όπως λες το επίπεδο 5 μοριοδοτειται με 150 μόρια επειδή είναι ΙΕΚ.

Αυτη θα είναι η μόνη διαφορά

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Liontarina »

MIXALHS GLOCK έγραψε:REDMAN Καλησπέρα είμαι και εγώ στο τέταρτο εξάμηνο στην ειδικότητα Σ. Α. Π. Υ και μπορώ να πω οτι οι γνώσεις είναι πολύ παραπάνω απο κάποιον με μόνο απολυτήριο λυκείου.Αλλα πες μου για πιο λόγο να μη μοριοδοτούμαστε οπως γινόταν σε προηγούμενες προκηρύξεις και πλέον να είναι βασικό κριτήριο; Για πιο λόγο να μη δίνουμε την ελπίδα στα παιδιά λυκείου;

γιατί εσύ έχεις μια κάποια εξειδίκευση και εγώ από το ενιαίο λύκειο όχι...
εμένα μου φαίνεται λογικό κι ας μην είναι σουπερ οι γνωσεις του ιεκ. Τουλάχιστον αυτοί πήραν καποια εξειδίκευση (άμεσα σχετιζόμενη με τη θέση της προκήρυξης) σε σχέση με εμένα!
και να δώσω πάλι ένα παράδειγμα όπως συνιθίζω να κάνω...
ζητάει σε σχολείο για διορισμό άτομα για να διδάξουν αγγλικα...
λογικό δεν είναι να μπει πρώτα όποιος τελείωσε αγγλικη φιλολογία και μετά όποιος έχει ας πούμε προφίσενσι;
καπως έτσι το βλέπει κ ο ασεπ... Λεει οτι ο εξειδικευμένος θα μπει πρώτα και μετά οι αλλοι
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Αναγνωρισμένη είναι και μάλιστα από το κράτος, αλλά είναι ως δίπλωμα όπως είπες για υπάλληλους παροχής ιδιωτικής ασφάλειας. Αυτό που ζητάει η προκήρυξη είναι το ΔΙΠΛΩΜΑ Στελέχους υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας και μάλιστα αναγράφει επακριβώς την ειδικότητα. Ολα αυτά ξεχωρίζονται με βαθμίδες που έχει ορίσει το υπουργείο παιδιας. Κάνε ένα κόπο και δες την πιστοποίηση σου που αναγράφει επιπέδου 2. Αυτό που μοριοδοτείται είναι το επίπεδο 5.

Η προκήρυξη γράφει ή δίπλωμα αντίστοιχης ειδικότητας, δεν αναφέρει ούτε επίπεδα τίποτα.

Όντως όπως λες το επίπεδο 5 μοριοδοτειται με 150 μόρια επειδή είναι ΙΕΚ.

Αυτη θα είναι η μόνη διαφορά

κάνεις λαθος για την μοριοδότηση... Με 150 μόρια μοριοδοτείσαι για τον δευετερο συναφή τίτλο (αν έχεις)
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Liontarina έγραψε:
MIXALHS GLOCK έγραψε:REDMAN Καλησπέρα είμαι και εγώ στο τέταρτο εξάμηνο στην ειδικότητα Σ. Α. Π. Υ και μπορώ να πω οτι οι γνώσεις είναι πολύ παραπάνω απο κάποιον με μόνο απολυτήριο λυκείου.Αλλα πες μου για πιο λόγο να μη μοριοδοτούμαστε οπως γινόταν σε προηγούμενες προκηρύξεις και πλέον να είναι βασικό κριτήριο; Για πιο λόγο να μη δίνουμε την ελπίδα στα παιδιά λυκείου;

εμένα μου φαίνεται λογικό κι ας μην είναι σουπερ οι γνωσεις του ιεκ. Τουλάχιστον αυτοί πήραν καποια εξειδίκευση (άμεσα σχετιζόμενη με τη θέση της προκήρυξης) σε σχέση με εμένα!
λογικό δεν είναι να μπει πρώτα όποιος τελείωσε αγγλικη φιλολογία και μετά όποιος έχει ας πούμε προφίσενσι;
καπως έτσι το βλέπει κ ο ασεπ... Λεει οτι ο εξειδικευμένος θα μπει πρώτα και μετά οι αλλοι

Καλα εσυ δεν σχολιαζες στους επιλαχόντες του Λιμενικού?

Και εκει ειχαν εξειδίκευση οι αμφιβιοι καταδρομείς και τα παιδιά του ναυτικου επαλ. Τι οχι?;

Στην επόμενη του Λιμενικού, αν ζητήσει άτομα με δίπλωμα ναυαγοσώστη και απόφοιτους εμπορικού ναυτικου θα είναι εντάξει δηλαδή;

Η να βγει μια για πυροσβεστικη και να θελει μόνο δασοπονους;

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:
Liontarina έγραψε:

Καλα εσυ δεν σχολιαζες στους επιλαχόντες του Λιμενικού;

Και εκει ειχαν εξειδίκευση οι αμφιβιοι καταδρομείς και τα παιδιά του ναυτικου επαλ. Τι οχι;

Στην επόμενη του Λιμενικού, αν ζητήσει άτομα με δίπλωμα ναυαγοσώστη και απόφοιτους εμπορικού ναυτικου θα είναι εντάξει δηλαδή;

Η να βγει μια για πυροσβεστικη και να θελει μόνο δασοπονους;

εγώ δεν τα βλέπω άμεσα να σχετίζονται αυτά που λες. Εφοσον υπάρχει σχολή για φύλακες (σεκιουριτυ) γιατί να μην πάρει πρώτα από εκει; Το λιμενικό και η πυροσβεστική είναι άλλο πράγμα... Οι σωφρονιστικοί είναι φυλακες. Τα ιεκ βγάζουν φυλακες... Λογικό να τους πάρει...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Φυλακας είναι και ο φαροφυλακας, αλλά ανήκουν στο πολεμικό ναυτικο.Να βγει μια προκήρυξη εποπ, να μπουν τα παιδιά και εκεί.

Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Liontarina Νομιζω εχεις μπερδευτει, ξερεις ποιος ειναι ο σκοπος των σωφρονιστικων?; Καμια σχεση με την φυλαξη υψηλων προσώπων... τα παραδειγματα που αναφερεις ειναι αστεια και ελπιζω να εισαι κατω απο 20...
maria

Δημοσίευση από maria »

Καλησπέρα που πήγε η σελίδα στο Facebook;

Τι έγινε βρέθηκα τε με το δικηγόρο που είχατε ραντεβού σήμερα;

Σωτηρης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Πτυχιο η διπλωμα η απολυτηριο Σ. Α. Π. Υ αυτος που εχει τελειωσει ιεκ μονο και δεν εχει παρει πτυχιοΜπορει να καταθεση τη βεβαιωση.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:Φυλακας είναι και ο φαροφυλακας, αλλά ανήκουν στο πολεμικό ναυτικο.Να βγει μια προκήρυξη εποπ, να μπουν τα παιδιά και εκεί.

Με τον όρο φύλακας εννοούσα ασφάλεια... Αυτές τις ειδικοτητες που λέει η προκήρυξη τέλος πάντων... Όχι όλους τους φύλακες γενικα... Μπήκα να βοηθήσω σχετικά με την ερμηνεία της προκήρυξης και πέσατε να με φατε... Έλεος πια... Έχω μια άλφα εμπειρία σε προκήρυξεις ΑΣΕΠ επειδή κάνω τα χαρτιά σε κάποιους και μπήκα να εξηγήσω κάτι χωρίς κανενα όφελος και εσείς με κραζετε...

Bill1993
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Η δουλεια του σωφρονιστικου(κυριως εσωτ) δεν μαθαινεται σε καποια σχολη, μονο μεσα απο την εμπειρια και την καθημερινη επαφη. Το να μπαινεις σε μια πτερυγα με 500 στα καγκελα που σε στραβοκοιτανε, δεν διδασκετε πουθενα, και οποιος λεει οτι ειναι μαχιμος, οτι εκπαιδευτηκε στα ιεκ και οτι δεν φοβαται απλα ψευδεται... αποψη μου.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες