Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Το ελληνικό Δημόσιο κανεις δεν θα Καταλάβει το πως "σκέφτεται"
- serresgiorgos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Εχω εντοπιοτητααπολυτηριο ενιαιου λυκειου
ΙΕΚ αλλη ειδικοτητα απο αυτη που ζηταει
αγγλικα
πτυχιο υπολογιστες
αδεια σεκυριτυ
προυπηρεσια 6 χρονια σαν φυλακας security
ειδικες δυναμεις
διπλωματα Α, Β, Γ επαγγεματικο
και θελετε να μου πειτε οτι δεν θα μπω; Αυτη η προκυρηξη ειναι καταλληλη για μενα και θα με κοψει καποιος που εχει χαρτι ΙΕΚ; Ελεος απλα
αγγλικα
πτυχιο υπολογιστες
αδεια σεκυριτυ
ειδικες δυναμεις
και θελετε να μου πειτε οτι δεν θα μπω; Αυτη η προκυρηξη ειναι καταλληλη για μενα και θα με κοψει καποιος που εχει χαρτι ΙΕΚ; Ελεος απλα
Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 18.8, Το ΙΕΚ που ζητάει (Στελέχους Ασφαλείας), Διπλώματα Α, Β, Γ, Δ και μηχανής, ήμουν Δόκιμος Ειδικών Δυνάμεων,Proficiency και ECDL, αλλά έχω αγχωθεί αρκετά. Εσείς πιστεύετε πως μπορώ να ελπίζω; Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω όσοι έχουμε βγάλει το ΙΕΚ έχουμε έξτρα μοριοδότηση ή προτεραιότητα; Τι ισχύει;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
αν εχουν προτεραιοτητα το Σ. Ασφαλεις θα εχουν ολοι και αυτοι που τελειωσαν μονο την σχολη βεωαιωσ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Αδερφέ υπηρέτησα στην Δ μοίρα στα 18 (με μαχητόσιμό λόγο ευστοχίας σε 50ρα) Και έβγαλα το ιεκ στα 25 και μπορώ να πω πως ναι αυτοί του ιεκ είναι πιο κατάλληλοι. Πρόσεχε πως χαρακτηρίζεις τους υπολοίπους (δεν είναι παιδάκια, εγώ είδα 30+ στο ιεκ) . Όσο για το πόσο μάχιμος είσαι, είμαι και είμαστε όλοι οι ΚΔ δεν αμφιβάλω, αλλά δεν πάμε για πόλεμο στις φυλακές. Η ψυχραιμία είναι σημαντικό προσόν του καταδρομέα όσο και το κύρος του να το θυμάσαι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Προς διασώστη και λοιπούς θιασώτες...
Ντάξει παιδιά Αξιοσεβαστο που βγάλατε ειδικές δυνάμεις και μεγάλη ΤΙΜΉ αλλά ο καθένας στο τομέα του, εγώ που υπηρέτησα στρατονομια όπου έχω κάνει δίκαιο έχω κάνει μεταγωγες και συλλήψεις είναι πιο κοντά για μοριοδοτηση πάρα εσείς των ΕΔ.Για εμένα σωστά δίνεται και η δυνατότητα σε αυτούς που έβγαλαν το συγκεκριμένο ιεκ διότι είναι στο τομέα τους
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
REDMAN Καλησπέρα είμαι και εγώ στο τέταρτο εξάμηνο στην ειδικότητα Σ. Α. Π. Υ και μπορώ να πω οτι οι γνώσεις είναι πολύ παραπάνω απο κάποιον με μόνο απολυτήριο λυκείου.Αλλα πες μου για πιο λόγο να μη μοριοδοτούμαστε οπως γινόταν σε προηγούμενες προκηρύξεις και πλέον να είναι βασικό κριτήριο; Για πιο λόγο να μη δίνουμε την ελπίδα στα παιδιά λυκείου;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
REDMAN316 έγραψε:Προς διασώστη και λοιπούς θιασώτες...
Εγω που δούλεψα security με την άδεια του ΚΕΜΕΑ, τα ειδα τα γιωτομπαλα του ιεκ στην δουλειά και ασε την παπατζα.
Πολλοι του ιεκ δωσαν 5 και 6 φορές για να πάρουν πιστοποίηση, μιλάμε για επιστήμονες...
Παρα πολλοί επίσης ΔΕΝ έχουν την άδεια απ την αστυνομία, απλα πήραν το χαρτί του ιεκ για τα μόρια. Δηλαδή δεν έχουν δουλέψει ποτέ σαν φύλακες.
Είναι ολο στημένο μέσω συριζα και του σωματείου φυλάκων.
Οι προσφυγές που θα μαζέψει το υπουργείο και ο ασεπ, θα σπάσουν καθε ρεκόρ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλησπέρα Μιχάλη, φυσικά και πρέπει να υπάρχει μοριοδότηση στις ΚΔ στους εύζονες αλλά και στους ελδικάριους θα έλεγα εγώ. Οχι επειδή είναι μάχιμοι ή είναι κατάλληλα πρόσωπα για παροχή ασφαλείας (γιατί από τις γνώσεις μου δεν είναι), αλλά γιατί έχουν θυσιάσει σε κάποιο βαθμό την προσωπικότητα τους προς την πατρίδα και θα έπρεπε να αναγνωρίζεται το ήθος τους αυτό σε θέσεις δημοσίου. Το σχόλιο μου παραπάνω απευθύνεται στον Διασώστη αν δεν κάνω λάθος που σε σχόλιο του στις σελίδα 60 λίγο πολύ προβάλλει εαυτόν ως ειδικό για την θέση και κάθε στέλεχος ιδιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας ως ακατάλληλο. Δεν τον κρίνω γιατί είναι ΚΔ άρα και αδερφός μου και προφανώς δεν γνωρίζει την ειδικότητα του στελέχους σε ιεκ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 43
serresgiorgos έγραψε:Εχω εντοπιοτητααπολυτηριο ενιαιου λυκειου
αγγλικα
πτυχιο υπολογιστες
αδεια σεκυριτυ
ειδικες δυναμεις
τι άδεια σεκιουριτι ειναι αυτή που λες; Μπορεί να ισχύει όπως του ιεκ... Δες το!
η εντοπιότητα μετράει μόνο για το δήμο σου
Τελικα Διασωστης31 η πιστοποιηση του ΕΟΠΕΠ σε συνεργασια με το ΚΕΜΕΑ που αναφερει και τον βαθμο ειναι στο 401 η οχι; Το αναφερω για κατι που υποθηκε στις προηγουμες σελιδες οτι μαλλον ειναι και αυτο στο 401. Δεν μου απαντησες!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Διασώστη συνεχίζεις να αναφέρεσαι με χαρακτηρισμους που δεν αρμάζουν στην παλικαριά του καταδρομέα και στεναχωριέμαι για αυτό γιατί μαζί με τον εαυτό σου εξευτελίζεις και όλους εμάς του καταδρομείς που παρεπιπτώντος στον τμήμα του ΙΕΚ των Ατόμων ήμασταν 5 ΚΔ και μάλιστα όλοι σε ΛΕΦΕΔ σε άρτια σωματική κατάσταση (Όλοι πυγμάχοι). Όπως βλέπεις καλό είναι να μην κρίνουμε από μεμονωμένα περιστατικά, γιατί όπως ξέρεις εσύ τα ''γιοτόμπαλα'' έτσι ξέρω και εγώ τους αντίστοιχους.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Το ξαναλέω για τους 2-3 που ρώτησαν. Οσοι έχουν την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ που αναγράφει ΒΑΘΜΟ πανω, αν βγει τελικά έτσι η προκήρυξη, θα την καταθέσουν κανονικά.
Στον εοππεπ πιστοποιηθηκαν και οι του ιεκ, και η βεβαίωση μας είναι αναγνώρισμενη απο το υπουργείο προστασίας.
Στον εοππεπ πιστοποιηθηκαν και οι του ιεκ, και η βεβαίωση μας είναι αναγνώρισμενη απο το υπουργείο προστασίας.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
REDMAN316 έγραψε:Διασώστη συνεχίζεις να αναφέρεσαι με χαρακτηρισμους που δεν αρμάζουν στην παλικαριά του καταδρομέα και στεναχωριέμαι για αυτό γιατί μαζί με τον εαυτό σου εξευτελίζεις και όλους εμάς του καταδρομείς που παρεπιπτώντος στον τμήμα του ΙΕΚ των Ατόμων ήμασταν 5 ΚΔ και μάλιστα όλοι σε ΛΕΦΕΔ σε άρτια σωματική κατάσταση (Όλοι πυγμάχοι). Όπως βλέπεις καλό είναι να μην κρίνουμε από μεμονωμένα περιστατικά, γιατί όπως ξέρεις εσύ τα ''γιοτόμπαλα'' έτσι ξέρω και εγώ τους αντίστοιχους.
Έτσι για την ιστορία δεν είμαι ΚΔ, αλλά 71 Α/Μ.
Δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά, μπες στην σελίδα που ανέβασα παραπάνω που είναι το σωματείο φυλάκων και κοψε φάτσες που θέλουν να μπουν ΥΕΦΚΚ και σωφρονιστικοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες