Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Στο κωδικό 401 μπαίνουν τα ΕΠΑΛ οι τρεε με το συγκεκριμένο πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας όχι οποίο ΕΠΑΛ νάνε τα υπόλοιπα με άλλες ειδικότητες μπαινουν στο κωδικό 403 μαζί με τα γελ
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Φίλε δεν υποβαθμιζουμε ούτε λέμε να μην μετράει απλά αυτό που διεκδικούμε είναι το αυτονόητο όλοι να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. ΦΊΛΕ Π έχεις κανένα νέο από τους αρμόδιους η κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δε λεω για την αδεια, που σου βγαζει η αστυνομια, αλλα για την πιστοποιηση του ΕΟΠΠΕΠ που αναγραφει κανονικα βαθμο πανω, και την αποκτας μετα απο γραπτες και προφορικες εξετασεις.
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Διασώστη τις 105 ώρες δε λες;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

MIXALHS GLOCK έγραψε:Διασώστη τις 105 ώρες δε λες;

Ναι

ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Παιδια επειδη ξερω καλα το θεμα.
απο τις 105 ωρες παιρνεις χαρτι απο τον εοππεπ επιπεδου 1
απο το ιεκ στελεχος ασφαλειας προσωπων και υποδομων ειναι επιπεδου 5
αυτα τα δυο ειναι διαφορετικα μεταξυ τους!
Mis

Δημοσίευση από Mis »

Το έχετε σκεφτεί καλά; Είναι μια δουλειά που δεν ξέρεις αν στο επόμενο λεπτό θα βρείς το μπελά σου, αν θα βγεις αρτιμελής από εκεί μέσα για να επιστρέψεις στην οικογένεια σου... Μπορεί η ανεργία να είναι μεγάλη αλλά και η επικινδυνότητα είναι εξίσου σοβαρή. Το ζω καθημερινά στην οικογένεια μου. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν πράξετε. Καλή επιτυχία σε όλους σας
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Other Side »

Επειδή ξέρω για τα νοσοκομεία από μέσα. Σε περσινό διαγωνισμό ατομικών συμβάσεων για 9 θέσεις φυλάκων σε νοσοκομείο, οι 2 πρώτες θέσεις πήγαν σε άτομα από ΙΕΚ, τα οποία άτομα προφανώς και είχαν λιγότερα μόρια από τους υπόλοιπους που δεν ήταν ΙΕΚ. Εν ολίγοις, για 9 θέσεις, στείλανε χαρτιά 80κάτι άτομα, από τα οποία ΜΟΝΟ τα 2 ήταν από ΙΕΚ και σαφώς είχαν προτεραιότητα. Οπότε, ΜΗΝ το ψάχνετε.

1) Αν ΔΕ μπουν αυτοί ->2) πάνε οι των μουσειών και ->3) αν ΔΕ μπούνε ΟΛΟΙ αυτοί, τότε, όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Εικόνα

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Liontarina »

Εγώ πάντως από λύκειο, έχω τελειώσει το γενικό και δεν μου φαινεται άδικο να έχουν προτεραιότητα όσοι έχουν μια κάποια πιστοποίηση πάνω στο αντικείμενο. Λογικό να πρέπει να μπουν πρώτα όσοι έχουν σχέση με την ασφάλεια και μετά οι υπόλοιποι. Άδικο θα ήταν να παίρνουν απλώς μοριοδοτηση, γιατί πχ ένας που έχει την καταρτιση και απολυτήριο 12 θα έχανε τη θέση από εμένα που είμαι από γενικό με 18... Πιστεύω ότι αυτός με την κατάρτιση είναι πιο κατάλληλος να μπει...
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Τίμια και λογική άποψη, μάλλον διότι δεν ενδιαφέρεσαι ή απλά επειδή τυγχάνει να είσαι αντικειμενική και μη εγωκεντρική προσωπικότητα! Εύγε!
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

ΖΑΝΤ έγραψε:Παίδες η άδεια security είναι άδεια το λέει και η λέξη δεν είναι τίτλος σπουδών δεν έχει βαθμό μη μπερδεύεστε, το θέμα είναι ότι πιέζουμε το σωματείο και το υπουργείο να αλλάξει όλο αυτό.

Κανείς λάθος, βεβαίωση επάρκειας παίρνεις από τον ΕΟΠΕΠ, τον ίδιο φορεα δλδ που πιστοποιεί όλα τα ΙΕΚ στην Ελλάδα, και αναγράφεται κανονικά βαθμός.

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Liontarina μαζί σου για τα στελέχη, και εγώ στο τέταρτο εξάμηνο είμαι του ΙΕΚ.. Αλλά γιατί οι αρχαιοφυλακες;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Liontarina »

MIXALHS GLOCK έγραψε:Liontarina μαζί σου για τα στελέχη, και εγώ στο τέταρτο εξάμηνο είμαι του ΙΕΚ.. Αλλά γιατί οι αρχαιοφυλακες;
Γιατί οι αρχαιοφυλακες τι; Δεν σε κατάλαβα...Εικόνα

Άβαταρ μέλους
serresgiorgos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από serresgiorgos »

Καλησπερα δηλαδη τωρα αυτοι με το χαρτι των ιεκ ειναι περισοτερο ικανοι για τετοιο ποστο στις φυλακες απο εμας που υπηρετησαμε ειδικες δυναμεις χαχαχα τι λετε ρε παιδια εχω παει καταδρομεας δραμα ρεντινα κεοαχ εχω γραψει ασκησεις χειμερινη 50αρα και αλλα πολλα Βολες αμετριτες με ολα τα οπλα των ΕΔ και και τα παιδακια που τελειωσαν ενα ΙΕΚ επειδη δεν περασαν καπου στις παννεληνιες και ετυχε να το βγαλουν με τα λεφτα των γονιων τους θα προτμηθουν στις φυλακες για σωφρονιστικοι υπαλληλοι ελεος απλα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ολο το πανηγυρακι αυτο γινεται γιατι οι σωφρονιστικοι και η υεφκκ δεν ανηκουν στα σωματα ασφαλειας, δεν ειναι ουτε καν ειδικοι ανακριτικοι οπως οι δασοφυλακες, οι δημοτικοι και οι τελωνειακοι ΕΝΩ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ και παγκοσμιως ειναι ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.(law enforcement) Τους περασαν σαν απλους φυλακες, με τα συνδικαλιστικα συριζιακα σωματεια των security. Εβαλαν τον αρχαιοφυλακα και τον φυλακα νοσοκομειου στο ιδιο επιπεδο με τον εξωτερικο φρουρο που κανει ενοπλες μεταγωγες, τετοια ξεφτιλα. Ελπιζω στην επομενη του λιμενικου να προηγειται και οποιος ειναι ναυαγοσωστης.

Αν ο Κοντονης εχει @@ τους ανακηρύσσει αυριο δικαστικη αστυνομια και ακυρωνει ολη την προκηρυξη.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες