ΚΕΥΠ - Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
283 ΛΕΛΕ

Δημοσίευση από 283 ΛΕΛΕ »

Το ΚΕΥΠ μεταφραζεται και ως Κεντρο Εκπαιδευσης Υψηλων Προσωπων... Εγω ειχα παρει εκει μεταταξη απο ΚΕΕΔ και μπορω να πω πως... επαθα ενα πολιτισμικο σοκ... Βεβαια τοτε το ΚΕΕΔ ηταν λιγο διαφορετικο απο τωρα...

Οι αξιωματικοι Ανθρωποι, οι δε γυναικες υπεροχες, να σου βγαινει η γλωσσα.

Τα ατομα που ειναι μεσα ειναι βεβαια λιγο καπως... ψωναρες, κακομαθημενα και με τουπε.

Ειναι ακομα ο Αθανατος εκει; Απιστευτη μορφη... και αν ισχυουν οι φημες για στερηση βαθμου για κατι που εκανε, ειναι ακομα πιο απιστευτη μορφη!

Πολυ καλη φαση ειναι εξωτερικη σκοπια στα ΚΑΥ

Κινητο εγω ειχα ολο το 24ωρο μαζι μου, στο αθορυβο.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια χαρα σε όλους, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Κάποιος ο οποίος θα υπηρετήσει 9μηνο (λόγω απεβίωσης γονέα) και θα παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο κέντρο, τι πιθανότητες έχει (και κατα πόσο ειναι εφικτο) να μείνει στο συγκεκριμένο κέντρο για όλη την θητεία του; Συγγνώμη εαν το μύνημά μου είναι λίγο άσχετο αλλα θα με βοηθούσε μια απάντησή σας.

Σας ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από yandr »

Χωρίς βύσμα απολύτως καμία πιστεύω.
MAVERICK

Δημοσίευση από MAVERICK »

unknow έγραψε:Γεια χαρα σε όλους, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Κάποιος ο οποίος θα υπηρετήσει 9μηνο (λόγω απεβίωσης γονέα) και θα παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο κέντρο, τι πιθανότητες έχει (και κατα πόσο ειναι εφικτο) να μείνει στο συγκεκριμένο κέντρο για όλη την θητεία του; Συγγνώμη εαν το μύνημά μου είναι λίγο άσχετο αλλα θα με βοηθούσε μια απάντησή σας.

Σας ευχαριστώ
Φίλε απ' ότι ξέρω τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει... το καλύτερο βέβαια είναι να ζητήσεις πληροφορίες από το Στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου...

Anonymous

Ήμουν σειρά 272 (2001 Γ' ΕΣΣΟ) και απόφοιτος τις Ηρωικής Σχολής Αξιωματικών του ΚΕΥΠ... η Σείρα αυτή χαρακτηρίστηκε από πολλούς μονιμους "θαμώνες" του Κέντρου ως η πιο άτυχη των τελευταίων ετών...

επειδή έχω χάσει τα τηλέφωνα των συμπολεμιστών μου παρακαλώ αν διαβάση καποιος το μυνημα να επικοινωνήσει μαζί μου...

ευχαριστώ...

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kallitexnis »

Παιδιά το ΚΕΥΠ είναι πολύ προσεγμένο σε τομείς καθαριότητα κλπ. Σε όλα τα ΚΕΝ απαγορεύονται τα κινητά με δυνατότητα λήψης βίντεο ή φωτογραφίας. Πρίζες έχει αλλά εξαρτάται τον θάλαμό σου. Τα θέματα καθαριότητας τα καθορίζουν και ο διοικητής λόχου αλλά συνήθως ανά θάλαμο τα καθορίζουν οι φαντάροι(πχ. για το που θα βάζεται τα άρβυλα κ. ά.).
Anonymous

παιδια μπηκα τον αυγουστο στην λαμια υλικου πολεμου. ξερει κανεις αν μπορω να παρω μεταθεση στην θεσσαλονικη ενω ειμαι απο αθηνα;
souris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από souris »

Παιδια 23 Αυγ. ορκιστηκα, ειμαι σε αδεια και ρωταω τι πιθανοτητες εχω να κατσω εκει και να μην παρω μεταταξη; Βισμα δε παιζει!
Anonymous

φιλε ακουσα οτι απο τα 400+ ατομα που ειναι μεσα στο ΚΕΥΠ μονο τα 200 δεν θα κανουν μεταταξη. και αυτα τα ατομα θα ειναι με το μεγαλητερο βισμα. οποτε καταλαβενεις τη πιθανοτητες εχεις. τουλαχιστον ενα δυσκολο κοματι του στρατου το εφαγες σε ενα καλο στρατοπεδο...
souris
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από souris »

Και ποτε παιζει να παρω τη μεταταξη ρε φιλε, ξερεις;
Anonymous

νομιζω οταν μας στειλουν για παραμεθοριο λιγο ποιο πριν. Σε 2 εβδομαδουλες περιπου
Νικολακης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Νικολακης »

Να ρωτησω, απο κρυο πως τα πατε στη λαμια, καλοριφερ και ζεστο νερο εχετε;
souris
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από souris »

Φιλε εχει λιγο κρυο τωρα, αλλα ζεστο νερο εχει παντα, εκτος κ αν πλακωσουν ολοι μαζι και τελειωσει γρηγορα το ζεστο. Αν κανεις παντως μεσημερι ή απογευμα μπανιο εχει παντα οσο ζεστο θελεις. Ειμαι τωρα μεσα κ ξερω
Anonymous

Φίλοι μου θα ήθελα να κάνω 2 ερωτησούλες για το Κ. Ε. Υ. Π

Αξίζει να περάσει κάποιος την εκπαιδευση του εκει;

κάνεις βασική εκπαιδευση ή είσαι απλώς ενας αποθηκάριος;

έχεις πιθανότητες να σε πάρουν προεδρική φρουρά απο αυτό το σώμα; ;

ευχαριστώ

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kallitexnis »

ΔΕΣΣΟ08 έγραψε: Φίλοι μου θα ήθελα να κάνω 2 ερωτησούλες για το Κ. Ε. Υ. Π

Αξίζει να περάσει κάποιος την εκπαιδευση του εκει;

κάνεις βασική εκπαιδευση ή είσαι απλώς ενας αποθηκάριος;

έχεις πιθανότητες να σε πάρουν προεδρική φρουρά απο αυτό το σώμα; ;

ευχαριστώ

Το ΚΕΥΠ είναι απ΄τα καλύτερα Κέντρα Εκπαίδευσης σ'όλη την Ελλάδα. Η βασική είναι βασική. Μετά πας στην ειδικότητά σου. Τώρα για Π. Φ. νομίζω ότι δηλώνεις στο Στρατολογικό Γραφείο της περιοχής σου να περάσεις από επιλογή. Καλύτερα να ρωτήσεις εκεί. Θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Ευχαριστώ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες