Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Τέλος παντων δεν αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ το συγκεκριμένο πτυχίο.
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Παιδιά η άδεια από το κεμεα δεν αναγνωρίζεται σε διαγωνισμούς στο δημόσιο κ αυτό σας το λέω με κάθε βεβαιότητα.. Το έψαξα το θέμα όταν έβγαιναν οι προκηρύξεις στα μουσεία κ δεν αναγνωρίζεται.. μονο όσοι είναι απόφοιτοι ιεκ..
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από capten fan »

Αναγνωρίζεται φιλε. Ρωτησα μολις Δικηγόρο. Η λιονταρινα τα λεει καλα. απλα η προκήρυξη κρύβει παγίδες και πρέπει να ξερεις καλα να τις διαβάζεις και να τις κατανοήσεις δυστυχώς
ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Καλησπέρα σας,
Καταρχήν δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν σας.
Έχω τελείωσει το Δημόσιο ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (2ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ)
Πήρα την πιστοποίηση απο τον ΕΟΠΠΕΠ χαλώντας και εγώ χρήμα και χρόνο. Για ποίο λόγο δηλαδή να μην μετράει κάτι παραπάνω όλη αυτή η διαδικασία που έκανα ;(δεν είπα να είμαι σε προτεραιότητα, αλλά όχι και να την υποβαθμίζουμε).
Φιλικά
Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Liontarina απο επαλ η τ. ε. ε οχι απο ιεκ και πιστεψε με ασχολουμε πολλα χρονια με τετοιες προκηρυξεις πρωτη φορα γινετε μια τοσο ευνοικη μοριοδοτηση απλα για βολεψουν δικα τους ατομα. σε ενα κρατος δικαιου να μν εχουμε δικαιωμα για εναν ισοτιμο διαγωνισμο
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Σε τοσο κοσμο που υπαρχει πανελλαδικα , δεν θα βρεθουν πανω-κατω 550 ατομα για να δηλωσουν στις θεσεις ΔΕ; μου φαινεται πολυ δυσκολο
alex
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Η πιστοποίηση των ΣΤΕΛΕΧΩΝ ασφαλείας (2 έτη φοίτησης) είναι επιπέδου 5 και δεν σχετίζεται με το σεμινάριο που κάνουν σε λίγες εβδομάδες οι φύλακες στις ιδιωτικές εταιρίες που παίρνουν πιστοποίηση επιπέδου 2. ΣΤΕΛΕΧΟΣ θεωρείται το άτομο που έχει πιστοποίηση επιπέδου 5

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Ακριβώς αυτό.. Είναι άλλο το επίπεδο 5 και άλλο το 2. στην Ακρόπολη πήραν κάποιους με κεμεα κ μετά έγινε καταγγελία κ άλλαξαν τα αποτελέσματα, γιατί δεν είχαν ενημερωθεί οι υπάλληλοι σωστά.. Θα το δείτε στην πορεία αυτό.. βεβαια στην Ελλάδα ζούμε κ ποτέ δεν ξέρεις..
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Παίδες εχετε δικιο οτι δεν ειναι το ιδιο αλλα μεσα στο κυριο προσόν που αναφέρει και αντίστοιχα πτυχία και τα λοιπά αυτοι που εχουν αυτο το χαρτί θα μπορουν να το δηλώσουν. Απλα θα προηγούνται αυτοι απο το ιεκ
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Ο. λαμιωτης φαγωθηκε. Γράψου ιεκ αχχαχαΕικόναΕικόνα
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Στην Ακρόπολη πάντως μεταφέρθηκαν αμέσως μετά την καταγγελία στην κατηγορία ΔΕ, δηλαδή δε μέτρησε καθόλου.. Και ψάχνοντας το θέμα, όλοι μου είπαν ότι δεν μπορεί να μετρήσει το χαρτί σε διαγωνισμούς δημοσίου, παρά μόνο σε ιδιωτικές εταιρείες.. Φυσικά δεν είμαι δικηγόρος κ δε μπορώ να ξέρω τι μπορεί να γίνει σίγουρα! ο, τι μου μετέφεραν, αυτο λέω..
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Κανονικα αναγνωρίζεται, ολοι οι φυλακες σε νοσοκομεια, νυχτοφυλακες κλπ στο δημοσιο μπηκαν μ αυτο το χαρτι. Απλα οι του ΙΕΚ θα παρουν + 150 μορια.

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ακριβως και ισως λεω ισως βάλουν τους απλούς φυλακές να δηλώσουν εμπειρία όπως σε αλλες προκηρύξεις το πολυ 84 μηνες. Να ρωτήσω ΚάτΚάτι άλλο ομως. Αυτοι που έχουν ΕΠΑΛ απολυτήριο θα μπορούν να ειναι στα κυρια προσόντα με κωδικό 401 ενω του ενιαίου στην επικουρια β με κωδικό 403?

Περίεργο δεν ειναι αυτο;

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Μπήκαν με παλαιότερες προκηρύξεις όμως. . Οι απόφοιτοι των ιεκ στη συγκεκριμένη ειδικότητα, βγήκαν μόλις πριν λίγους μήνες πιστοποιημένοι.. Το τελευταίο διάστημα άλλαξαν κ δεδομένα.. Τέλος πάντων, θα δείξει!
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Παίδες η άδεια security είναι άδεια το λέει και η λέξη δεν είναι τίτλος σπουδών δεν έχει βαθμό μη μπερδεύεστε, το θέμα είναι ότι πιέζουμε το σωματείο και το υπουργείο να αλλάξει όλο αυτό.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες