Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Πολύ σωστά έθεσες την κατάταξη και δεν αντιλέγω σε αυτό. Αλλά επειδή είναι ιδιαίτερο το επάγγελμα και η ηλικία σχετικά μικρή λίγοι κατά την άποψη μου θα δηλώσουν υποψηφιότητα..
Καλησπερα, αθλήματα ξέρουμε εάν θα έχει και δείκτη μάζας;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 43
MIXALHS GLOCK έγραψε:Πολύ σωστά έθεσες την κατάταξη και δεν αντιλέγω σε αυτό. Αλλά επειδή είναι ιδιαίτερο το επάγγελμα και η ηλικία σχετικά μικρή λίγοι κατά την άποψη μου θα δηλώσουν υποψηφιότητα.
η ανεργία θερίζει και ποτέ δεν ξέρεις πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή! Οι θέσεις είναι μόνιμες! Εδώ γίνεται της τρελής σε προκηρύξεις για 8μηνα...

Μπορούμε να επιλέξουμε δύο σωφρονιστικα καταστήματα ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Αν βγει τελικά έτσι η προκήρυξη, οσοι έχουν την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ και του ΚΕΜΕΑ, την οποία πήραν μέσω ΚΕΚ, θα την καταθέσουν κανονικά.Διαβαζω την πιστοποίηση και λέει ξεκάθαρα :
Αντιστοιχεί στο πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1 του άρθρου 6 παρ.1 του Ν.2009/1992 της ειδικότητας "προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας" των ΙΕΚ.
Αν την απορριψουν, θα γίνει ενσταση με αλλο νομο τον οποίο ειχαν βγαλει και σε υποχρεωνε το κράτος και το υπουργείο ΠΡΟΠΟ να βγάλεις την πιστοποίηση, αν ήθελες να εργαστείς σαν security.
Αντιστοιχεί στο πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1 του άρθρου 6 παρ.1 του Ν.2009/1992 της ειδικότητας "προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας" των ΙΕΚ.
Αν την απορριψουν, θα γίνει ενσταση με αλλο νομο τον οποίο ειχαν βγαλει και σε υποχρεωνε το κράτος και το υπουργείο ΠΡΟΠΟ να βγάλεις την πιστοποίηση, αν ήθελες να εργαστείς σαν security.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Έχεις δίκιο, οι αιτήσεις θα είναι πολλές και πιστεύω ότι υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός στα απολυτήρια βάση του ότι δε θα συμμετάσχουν πολλά στελέχη, μουσειοφύλακες.
-
- Ταγματάρχης
Διασωστης31 έγραψε:Αν βγει τελικά έτσι η προκήρυξη, οσοι έχουν την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ και του ΚΕΜΕΑ, την οποία πήραν μέσω ΚΕΚ, θα την καταθέσουν κανονικά.Διαβαζω την πιστοποίηση και λέει ξεκάθαρα :
Σωστά, αυτό εννοεί η προκήρυξη όταν λέει αντίστοιχες ειδικότητες!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
Φιλε μ καλησπέρα. Να πω κάτι πανω σε αυτο που εγραψες στη πρωτη παράγραφο. Δε μπορεις αυτη την ειδικότητα να την αποκτήσεις απο ΕΠΑΛ ή απο ΟΑΕΔ παρα μόνο απο ΙΕΚ. ειμαι συνδικαλιστής πανω στο κλάδο και στο λεω με σιγουριά
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Μιλάμε για πιστοποιημένα στελέχη διασώστη με δυετης φοίτηση σε δημόσιο ΙΕΚ όχι απλή άδεια security.
Ρε παιδια μην λετε οτιναναι οι θεσεις ειναι λιγες θα καλυφθουν απο ατομα με ιεκ αν δεν το αλλαξουνε να μπαινουμε ολοι στην ιδια κατηγορια ειμαστε χαμενοι απο χερι αυτο που εγινε δεν εχει ξαναγινει ποτε σε προκηρυξη ΔΕ να ζηταει ιεκ και να εχει κοφτη σε απολυτηρια λυκειου
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
http://www.kathimerini.gr/963645/article/epikairothta/ellada/adikies-sthn-prokhry3h-gia-swfronistikoys-ypallhloys-kataggelloyn-ypoyhfioi-me-apolythrio-lykeioy
-
- Ταγματάρχης
Kwstas23 έγραψε:Ρε παιδια μην λετε οτιναναι οι θεσεις ειναι λιγες θα καλυφθουν απο ατομα με ιεκ αν δεν το αλλαξουνε να μπαινουμε ολοι στην ιδια κατηγορια ειμαστε χαμενοι απο χερι αυτο που εγινε δεν εχει ξαναγινει ποτε σε προκηρυξη ΔΕ να ζηταει ιεκ και να εχει κοφτη σε απολυτηρια λυκειου
γίνεται συνεχώς! Πχ στην 3κ για οδηγούς, έπαιρνε οσους είχαν τελέιώσει επαλ ή ιεκ ή τελοσπάντων είχαν καποια ειδικότητα σχετική με αυτοκίνητα και μετά από γενικό λύκειο! Και ας είχαν και οι 2 τους τα απαραίτητα διπλώματα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
MIXALHS GLOCK έγραψε:Μιλάμε για πιστοποιημένα στελέχη διασώστη με δυετης φοίτηση σε δημόσιο ΙΕΚ όχι απλή άδεια security.
Πιστοποιημένοι είναι και οι security απο τον ΕΟΠΠΕΠ. Με πρόγραμμα κατάρτισης στο κεκ, το οποίο εκπονήθηκε απο το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Μην απελπίζεσαι Κώστα, υπάρχουν πιθανότητες και για τους αποφοίτους λυκείου
Καλησπέρα σας,
Καταρχήν δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν σας.
Έχω τελείωσει το Δημόσιο ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (2ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ)
Πήρα την πιστοποίηση απο τον ΕΟΠΠΕΠ χαλώντας και εγώ χρήμα και χρόνο. Για ποίο λόγο δηλαδή να μην μετράει κάτι παραπάνω όλη αυτή η διαδικασία που έκανα ;(δεν είπα να είμαι σε προτεραιότητα, αλλά όχι και να την υποβαθμίζουμε).
Φιλικά
Καταρχήν δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν σας.
Έχω τελείωσει το Δημόσιο ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (2ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ)
Πήρα την πιστοποίηση απο τον ΕΟΠΠΕΠ χαλώντας και εγώ χρήμα και χρόνο. Για ποίο λόγο δηλαδή να μην μετράει κάτι παραπάνω όλη αυτή η διαδικασία που έκανα ;(δεν είπα να είμαι σε προτεραιότητα, αλλά όχι και να την υποβαθμίζουμε).
Φιλικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες